Lieve Eberhardt, waarom wordt wéér overal de vuilnis opgehaald maar niet bij mij?

Gisteren werd in alle straten van mijn wijk de vuilnis gehaald, zoals iedere week. Alleen ons stukje van de Nieuwe Prinsengracht sloegen ze over. Dat is vreemd, want je komt hier langs als je de vuilnis haalt bij de Onbekende Gracht én bij het begin van de Nieuwe Prinsengracht 2-6. In welk scenario vergeet je net dit deel?

De vuilnis staat er nog aan de Nieuwe Prinsengracht 8-28. 

De vuilnis is opgehaald aan de Nieuwe Achtergracht, Onbekende Gracht, Nieuwe Prinsengracht 2-6 en 1-71 en 40-rest. 

Net als anderhalve maand geleden (eerder blog), is er wéér overal vuilnis opgehaald, maar net niet bij mijn stukje van de Nieuwe Prinsengracht. Dat ze de vuilnis van mijn buren niet halen is mogelijk: die houden misschien van viezigheid. Maar ik ben een nette en schone vrouw, die keurig op de juiste tijdstippen de vuilnis buiten zet en de rest van het afval scheidt (papier, glas, compost, chemisch, en ook plastic). Keuriger kan niet. Welk signaal geeft de gemeente hiermee af?

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Maatschappij and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lieve Eberhardt, waarom wordt wéér overal de vuilnis opgehaald maar niet bij mij?

 1. Geuz says:

  In de meeste gevallen, is een dergelijk voorval te danken aan een vuilnisman die een foutje maakte. Het beste kan je nog dezelfde dag even bij de gemeente melden, dat ze het vuil voor je huis vergeten zijn. Meestal komen ze dat dan alsnog ophalen, bij mij in de stad tenminste wel.

  Het is erg onwaarschijnlijk, dat iemand in de gemeente de opdracht geeft vuil te laten staan bij klanten die betalen. Maar mocht dat zo zijn, dan kan je beginnen dit te vragen aan de vuilnismannen. Als je dat op normale manier kan vragen, wat toch wel moeten lukken voor een nette vrouw. De kans is tamelijk groot, dat als enkele van de vuilnismannen je situatie zullen begrijpen, het vuil alsnog zullen verwijderen. Of laten verwijderen.

  Ik ben ook vuilnisman geweest. Er worden nu eenmaal fouten gemaakt in die sector.

  • maudoortwijn says:

   Logisch. Maar in de straten van Amsterdam is er veel eenrichtingsverkeer, waaronder ook mijn straat. Er komen 2 straten met eenrichting uit in mijn stukje straat. Die beide straten hadden wel de vuilnis opgehaald.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.