Timmerfrans is in de war, met zijn 1984 Big Brother andersomlandtaal.

Elsevier :

Timmermans: ‘Nationalisme is als alcoholisme’

Nationalisme, xenofobie en haat; ze zijn nog altijd niet verdwenen van het Europese toneel. In de EU is geen plek voor onderdrukking, intolerantie en extremisme.

Dat zijn de waarschuwende woorden van onder anderen vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans. Uit naam van ‘Brussel’, zegt hij samen met eurocommissaris Vera Jourova (Justitie), ‘pal achter de democratie, de rechtsstaat en de fundamentele rechten te staan, zowel in Europa als wereldwijd’. Nationalisten zijn ‘onpatriottisch’, vindt Timmermans: ‘Nationalisme is als alcoholisme.’

lees verder…. in Elsevier


 

Nationalisme staat tot alcoholisme, zoals Timmerfrans staat tot ….  (vult u zelf maar in).

Vanwege dit soort stemmingmakerij, en om vele andere redenen, moeten we uit de EU. Sluiten we leuk morgen nieuwe handelsakkoorden met al die andere Europese landen die geen euro hebben. Dan zijn we snel beter af.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

19 Responses to Timmerfrans is in de war, met zijn 1984 Big Brother andersomlandtaal.

 1. Wim Buur says:

  Een rechtsstaat. Dat is een land waar de macht beperkt wordt door het recht. Het idee is dat iedere burger geboren wordt met gelijke rechten. Dit idee is ontwikkeld tegen hoe het ging tot en met de middeleeuwen, met absolute vorsten als Lodewijk XIV. In de 17e eeuw kwam het idee op en begon langzaam politiek wortels te schieten. Het resulteerde in de Franse revolutie.

  In de 18e eeuw voelden diverse oude machtsbolwerken de gevolgen van de emancipatie van de burgerij en ook wel het volk. Die groepen zijn samen gaan spannen, onder het oppervlak, om zo de rechten van de burgers van Westerse landen te ondermijnen. Het gaat dan om koningshuizen, adel, regentenfamilies, Joden, bankiers etc. Er werd vanuit de burgerij kritisch gekeken naar hoe deze hun macht hadden gebruikt tot dan toe. De Joden werden al vaker verbannen uit diverse landen. Nu ontstonden er bewegingen die hetzelfde dachten over andere bolwerken.

  Dit is de oorsporing van de Illuminatie. Zij namen de werkwijze aan van hoe Joden georganiseerd waren, maar de organisatie werd uitgebreid met andere groepen die weinig hadden met de toename van de macht van het recht en de mensenrechten, zoals adel, koningshuizen, katholieken, grootgrondbezitters, slavenhandelaten, aangevuld met een leger van dieven, lustmoordenaars, pedofielen, zigeuners, en andere groepen die weinig hebben met de wetten van een gemeenschap.

 2. Em says:

  They are worse than ISIS.
  ISIS commits the lowest crimes possible as they dont care about other people.
  This though, is genocide on your own people, just for fun, organized. Traitors. Lowest of lowest.
  I have more respect for ISIS, though Maud, you think ISIS = the same organization?

 3. Em says:

  Please do trust politicians. They are not scamming us masively. Keep on beliving the media.

 4. Nog Buuv says:

  Klaas Bruinsma, die is toch niet echt dood? Hilton !!!
  Er was toch ook een informant die prik heette ofzo? En klaas Bruinsma’s pa was van de ranjafabriek? Het zou mij niet verbazen. Bruinsma als grote gangster, informant, om zo controle te krijgen over de criminalitiet in Amsterdam. Lekker geld verdienen aan de hasj, coke handel en mensenhandel enzo. Dat willen ze wel bij de Hollandse Illuminatie afdeling. Huppekee Klaas lanceren, Dan liquidatiegolf en veel informatie aan e politie geven. Vervolgens dood geschoten worden en eeuwige roem, wel met beschaafde wijze van vooral hasjhandel. Vervolgens krijgt ie tweede leven in Amerika ofzo. Hij is nog jong dus alles kan.

  Waar is Klaas Bruinsma heen gegaan? Dat is de vraag.

 5. Nog Buuv says:

  Moeder van Klaas Bruinsma was Australisch en was lang daarvoor al naar Engeland verhuisd want gescheiden van de vader. Het is dan makkelijk om twee levens parallel aan elkaar te leiden, in Nederland Klaas zijn en elders iets opbouwen als “andere” zoon van de moeder ofzo. Sowieso ben je dan al 2talig opgevoed.

  Pa Bruinsma had RAAK frisdrank opgericht. Toen die overleed aan kanker, is er mogelijk al geld vrijgekomen. Kan ook zijn die is niet dood maar ook naar buitenland. Als meedere familieleden na elkaar overlijden, is het makkelijker om een nieuw leven samen elders op te bouwen.

  Klaas Bruinsma, ik geloof het allemaal niet. 27 juni 1991 voor het Hilton in Amsterdam.

 6. Nog Buuv says:

  Klaas Bruinsma is van 1953 qua leeftijd.

 7. Vogeltje wat zing je laat says:

  Timmermans heeft geen basis om een moraliuserend vingertje op te steken.
  Wat weet hij van vaderlandsliefde? Janken bij de VN getuigt van weinig nut.

 8. Vogeltje wat zing je laat says:

  Bush versus Manson.
  Kennedy versus Carter.

 9. Buur van says:

  Zo ken ik er nog wel een paar zeg he jij daar !!!

  Iemand heeft Klaas Bruinsma gespeeld. Amper een foto van hem te vinden. Die ouders waren niet arm dus dan heb je heus wel een mooie fotos gemaakt. Nee, geen duidelijke foto;s. Geboren 6 oktober 1953.

  Marc Dutroux is veel in beeld geweest. Wie gelooft nu dat ie echt vast zit? Is ook dat fake? Nou, dan zeg ik je, Marc Dutroux is geboren 6 november 1956. Dat is 0611 en 5 6.

  En ze lijken gewoon op mekaar. Zelfde kin, Zelfde neus. Zelfde kaaklijn. Ogen bijna hetzelfde maar met andere uitstraling. 15 kg extra gewicht. Marc Dutroux met flink wat bruine make up en eyeliner. Voila. Klaas Bruinsma verveelde zich mogelijk en wilde even weer de crimineel spelen?

  Dus zo zijn er veel te vinden. Of het zo is betwijfel ik, maar zij van de elite spelen enkele jaren een leven en gaan dan weer wat anders doen. Voor geld hoeven ze niet te werken. Vooral zorgen dat de massa zich druk maakt om iets anders als pensioenpotten die verdampen en euro’s die alles ineens veel duurder maken na de invoering.

  • Nee nou nou says:

   sorry hoor, maar Klaas Bruinsma zou een zoon van Jimmy Carter kunnen zijn,
   Qua looks eigenlijk wel.

 10. Nee nou nou says:

  Timmerfrans, flinke kans dat ie ook bij het clubje zit van pedofielen/necrofielen/groepsverkrachters/lustmoordenaars/regentenfamilie want immers geen Jood en geen adel, dus hij moet een hoofdzonde hebben. Vinden ze zelf wel cool zo zielig zijn ze. Inferieur vlees. En als we de grenzen open gooien dan zorgen zijn vriendjes ervoor dat er vooral lieden met diezelfde achtergrond een plekje op een bootje bemachtigen over de middellandse zee. iedereen die wel rechtschapen is, die zal midden op zee uit gammele bootjes gegooid worden. Alleen het echte tuig mag de overtocht maken,, liefst aan boord van een door Soros gefinancierde NGO boot. U weet wel, ngo, dat klinkt heeeeeel liefdadig. :Lief, lieve, dat woorden gebruikte nepkankergezwel Eberhardt ook om erbij te huilen, want hij vindt Amsterdam zo lief (voor kinderneukers bedoel die vast en zeker en vasten niet). En Soros, die lacht zich suf want heeft geïnvesteerd in de afbraak van Europa.

 11. Buur van says:

  Heeft Timmerfrans nog wat dochters?
  Als we dan toch gratis en voor iets geneukt gaan worden, nadat we onze belastingen betaald hebben, dan kunnen we net zo goed een gangbang hebben op neukwijven die niet beter verdienen, aka de dochters van de neppolitici. Dochters van de lelijkste hoeren van Nederland.
  Heeft Timmerfrans nog een dochter die we gratis kunnen neuken met zijn allen? Iets anders heeft ie niet te bieden in ruil voor de schade die hij ons land aandeed, het lelijke tuig

 12. Kafra says:

  But there are many famous people who do bad things and who die young after being famous maybe 10 years… often they have something odd in the way they look, so people recognize them by these odd looks nstead of seeing the face really. Many of thee men look like they have make/up on also.

  Amy Winehouse (eyes alway enormous make-up and the hair so big)
  Lee Harvey Oswald (make up on the eye? skinny)
  Theo van Go (fat and big hair, will we see him not fat and with dark hair and beard?)
  Pim Fortuyn (will be see him when not bold and with light eyebrows and beard?)
  Freddy Mercury (the moustache and the hair and the big teeth, so braces and the rest normal?)
  Osama Bin Laden (he was wearing make up maybe?)
  Klaas Bruinsma (we do not even have a picture)

  People already look different when they gain 15 kilo’s and change the hair or take glasses or a beard. When they hide the ears you also can not see that.

 13. Kafra says:

  Will we recognize John Lennon? When the glasses and the hair is different?
  Maybe we do not recognize because they choose the looks that are so typical we do not really see the shape of the face. And then they die and we have not that many idea who they are.

  Elvis also had a typical look. The hair. The brown face

 14. Kafra says:

  John Lennon looks asian Japanse except for the skin colour.
  Maybe he was some Japanese Freemason prince or so?
  Crown prince Nahurito of Japan was born 23 febr 1960 223, so likely they are into Masonry.
  His father Akihito is from 1933 (John Lennon is from 1940).

  Nothing is real in the media. These families are just playing around, lies in the media, while meantime they steal our money through the euro, pension systems, fake wars, fake space programs, fake medical research etc etc. Insurances that is too expensive etc etc.

  John Lennon was for sure an act with his Freemason satanic star on his army shirt.
  He is making jokes. He says Yoko Ono is actually a Haiwaian actrice.
  He himself speaks Japanese in the interview.

 15. KaFra says:

  Also this Widers politician is very clearly an act nietwaar?

  He is so blond and with big hair. Asian and Jewish with intenational wife. People in politics and in television world they are all fake agenda actors. Nothing is true in the media. All lies.

 16. KaFra says:

  And a person like Che Guevara or Gandhi are they also not real people?

 17. KaFra says:

  Gandhi was murdered with three bullets by a Hindu named Godse.
  His last two words were “Hai Ram” which means “O God” in Hindu. This is a coincidence.
  He was dead at 17.17h on January 30 in the year 1948 It was the second attempt at hs life

  It was in New Delhi next to Birla House, outside, He was on his way to prayer.

  Gandhi was pro Vegetarian, Esperanti, 1 world payment system, so 1 world government… how else can you have 1 language and 1 coin worldwide?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.