Wie wil er uitlenen cq. doneren? Het wordt steeds lastiger om dit vol te houden, sorry.

 

 • Maud Oortwijn woont nog steeds in een mooi pand in het centrum van Amsterdam. Zelf woont ze in de kleine kelder onder de keuken. De kamers op de begane grond zijn verhuurd aan jonge werkende mensen.
 • Met zorg worden huurders uitgezocht, maar op de één of andere manier solliciteren zeer vaak jonge mensen naar de kamers, waarvan later blijkt dat zij in contact staan met de gang stalking organisatie. In veel gevallen is dat al tijdens de kamer bezichtiging duidelijk, wat de hoofdreden is om kamer-zoekende af te wijzen ondertussen. Niettemin is het helder, dat het aantal mensen dat reageert beperkt is op advertenties van Maud en dat zij veelal te plaatsen zijn in een bepaalde hoek. Eind augustus in Amsterdam Centrum, zou er een overdaad aan reacties moeten zijn op kameradvertenties en dat is niet het geval. Dit geeft een permanent gevoel van onveiligheid in de woonsituatie. Via de advertenties is overigens niet te zien, dat de naam Maud Oortwijn verbonden is aan een blog. Dat is het niet.
 • Maud is ondertussen ten einde raad, want het duurt nu al vele jaren. Dit houdt niemand vol. Niet financieel en niet qua motivatie.

Hoe kunt u helpen?

 1. Een financiële bijdrage via de giftknop rechts is meer dan welkom. Het is nodig.
 2. Wie weet een verantwoordelijk persoon (vrouw en werkend) die enkele maanden een gemeubileerde kamer in Amsterdam zoekt? De kamers zijn niet de goedkoopste op de markt, maar voor de prijs bijzonder mooi.
 3. Welke expert weet hoe wij de controle op het internet kunnen beperken, zonder op kosten gejaagd te worden of het internet enorm te vertragen? Onze indruk is, dat zij de kamerverhuur websites benaderen. Daar worden immers de links gelegd. Daar wordt bepaald wie welke advertenties kunnen zien.

Ik hou er niet van om teveel te vragen van mensen, maar ik zou niet weten hoe het anders moet doorgaan.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, Maud Oortwijn. Bookmark the permalink.

1 Response to Wie wil er uitlenen cq. doneren? Het wordt steeds lastiger om dit vol te houden, sorry.

 1. BuurBuum says:

  Barcelona Hoax Alert says:
  22 August, 2017 at 01:43

  Leugens van Vrijmetselaars.
  1. De jongere metselaars weten niet hoe erg het is tot ze in de graden gestegen zijn. Leugen. Op 16 karige leeftijd doen veel metsel-mannetjes al mee met het dood stalken van omaatjes en het groepsverkrachten van minderjarige meisjes. Ze komen bij de club vanwege het satanisme.
  2. Ze willen een positieve bijdrage aan de maatschappij doen. Leugen. Het is terreur. De mannetjes worden ingezet om de landen te ontwrichten. Wees dus maar bang voor asielzoekers.
  3. Ze waarschuwen vooraf als een soort erecode. Leugen. Ze liegen dat het barst en houden vol geen metselaar te zijn. Het gevaar zit hem juist in het heimelijk lid zijn van de club en wel van een grote club die zichzelf niet kenbaar maakt. Dat is gevaarlijk om tegen te komen, want jij weet van niets en zij hebben alle faciliteiten zo georganiseerd dat jij kapot gemaakt kan worden.

  —————————

  Barcelona, ik ben even buurten. Neem het van je over. Kopie gemaakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.