Mocht het zo zijn, dan …

Ik zeg het nog maar eens. Ik heb geen zelfmoordneiging, nul komma nul, ondanks alles. Maar als ik dit niet overleef, wil ik niet dat iemand het onderzoekt of met het verhaal aan de haal gaat. Laat het dan maar volledig stil zijn.

Vergeet dan alles. Dat is mijn wens. Mijn schrijfsels zijn bedoeld voor de vergetelheid. Ik wil niet dat er nog iets gebeurt met mijn levensverhaal, mocht ik onverhoopt komen te overlijden. Niets. Stilte is voldoende. Er zijn al genoeg leugens verteld bij mijn leven over en tegen mij, dat hoeft niet erger te worden in het ergste geval.

Mensen, verder is het mooi weer in Amsterdam. Het zonnetje scheen vandaag. De tuin staat er goed bij. De veranda netjes geschilderd. Ik wens u een fijne avond.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, Maud Oortwijn. Bookmark the permalink.

6 Responses to Mocht het zo zijn, dan …

 1. kimberlyderuler says:

  Dat moet je vastleggen bij een notaris, verantwoordelijkheid ligt hier bij jou

  • maudoortwijn says:

   Nee, notarissen zijn vaak niet betrouwbaar, De enige manier is, als een breed publiek het weet. Een notaris is extreem duur en minder betrouwbaar.

 2. kimberlyderuler says:

  Jouw perceptie. En ja ze zijn duur. Ik wordt ookgestalkt 24/7…enigszins vergelijkbare achtergrond met die van jou en werk wel weliswaar onder mijn niveau. Ik word toch wel gegangstalked dus ook ook op werk maar ik heb regelmatig imkomen. Jouw publiek hoef je je geen zorgen over te maken mbt onderzoek naar jou

 3. Harri says:

  Maud, ik denk dat je door jouw openheid van zaken ‘the powers that be’ relatief rustig houdt. Ja, de pesterijen zijn niet leuk, maar de aanhouder wint. Blijf in jezelf geloven! Ik kan je helaas financieel niet steunen, maar mijn mentale steun, die heb je.

 4. KaFra says:

  so where is your website or channel to help expose all the lies?
  Dear Harri? This is demotivating for people like us…. Should we say thank you?

 5. 'm v vliet says:

  leef je leven doe wat je kan en laat je niet kennen bij leven niet belangrijk dan bij overlijden ook niet .groot gelijk dat je niks nalaat voorwiel? die zielige minder heid.groetjes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.