De aanslag in Barcelona met wéér dezelfde types aanwezig… hoax again?

Lesley van der Stoep (semi-profvoetballer) en zijn vriendin Nienke Snel in Barcelona. Veel gedoe over een ijsje, dat ze dan zouden halen op één van de drukste winkelstraat van Barcelona: Ramblas. Het was 17 augustus 2017, om 10 voor 17h.

Een wit busje is zogezegd zigzaggend door de Ramblas gegaan, waarbij mensen zouden zijn aangereden cq. overreden. De bus reed vanaf de Plaça de Catalunya (link) een 600 meter over het voetgangersgebied van de La Ramblas. En net dáár stonden Lesley en Nienke met hun oranje ijscobakje in de zon.

 

 

Het witte busje kwam tot stilstand op het bekendste straatmozaïek van de La Ramblas: Mosaic de Joan Mio o del Pla de l’Os. Dat is ook bij de McDonald’s.

 

Zowel Lesley als Nienke hebben een facebook profiel dat vol staat met symbolen, die velen zullen herkennen als Vrijmetselaars. Zonnebloemen.

 

 

Het is even zoeken naar wat foto’s waarop niet het bekende V-symbool staat, maar ze zijn er wel: op een trap, voor een rozenbehang, en dan nog een V-symbool met een Red Bull op de achtergrond.

 

 

Dat betekent dat we niets van deze lieden voor waar hoeven aan te nemen.


13548328_EdXTy6_wMPVm7OPW-a4fxWmBjnl_fzRgC_qiBMIIZ_kps. Het ijsje dat ze gegeten hebben, dat was van Gelateria Artesanal aan la Rambla. Dat zou voorzover ons bekend moeten zitten aan de La Rambla 109, maar dat zou dan weer in hetzelfde pand zijn als de Barcelona Rotary Club en coffee company Starbuck’s. Het oranje ijskuipje zegt “sinds 1961”.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, EU, hoax, international, Media and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to De aanslag in Barcelona met wéér dezelfde types aanwezig… hoax again?

 1. BuurBuuv says:

  En over slavernijverleden van Nederland, daar hoeft deze gast ook geen schadeclaim  voor in te dienen. Dit zijn godverdomme symbolen die verwijzen naar de normen en waarden van wilden in Noord-Afrika van 1000 jaar geleden. Dus dan wil je zelf terug naar de maatschappij waarin men handelde in mensenvlees. Prima, ga dat lekker in een ander land doen niet hier. Opzouten.

 2. BuurBuum says:

  En over slavernijverleden van Nederland, daar hoeft deze gast ook geen schadeclaim  voor in te dienen. Dit zijn godverdomme symbolen die verwijzen naar de normen en waarden van wilden in Noord-Afrika van 1000 jaar geleden. 

 3. BuurBuum says:

  De donkere mannen willen dolgraag slavernij in Europa invoeren, maar wij wijze blanke mensen laten dat niet meer gebeuren. De Afrikanen hebben de Europese elite enkele honderden jaren geleden overgehaald om wat aan slavernij te gaan doen, maar daar zijn we slechts kort in meegegaan. Weg met dit soort randelijke debielen. Met je V-teken. Vieze mannen.

 4. Barcelona Hoax Alert says:

  Geen enkel respect voor het ongedierte.
  Stelletje wilden, dat zijn het.

 5. Barcelona Hoax Alert says:

  Veel homo;s en lesbo’s zitten ook in de metselaars scene.
  Dat is echt een haatcultuur daar. Die zaten allemaal samen in het WW2 complot in 1940-1945.
  Daar hebben ze een pact gesloten, dat duurt nu nog voort. Wanneer houdt het op?

 6. Barcelona Hoax Alert says:

  Leugens van Vrijmetselaars.
  1. De jongere metselaars weten niet hoe erg het is tot ze in de graden gestegen zijn. Leugen. Op 16 karige leeftijd doen veel metsel-mannetjes al mee met het dood stalken van omaatjes en het groepsverkrachten van minderjarige meisjes. Ze komen bij de club vanwege het satanisme.
  2. Ze willen een positieve bijdrage aan de maatschappij doen. Leugen. Het is terreur. De mannetjes worden ingezet om de landen te ontwrichten. Wees dus maar bang voor asielzoekers.
  3. Ze waarschuwen vooraf als een soort erecode. Leugen. Ze liegen dat het barst en houden vol geen metselaar te zijn. Het gevaar zit hem juist in het heimelijk lid zijn van de club en wel van een grote club die zichzelf niet kenbaar maakt. Dat is gevaarlijk om tegen te komen, want jij weet van niets en zij hebben alle faciliteiten zo georganiseerd dat jij kapot gemaakt kan worden.

 7. Barcelona Hoax Alert says:

  Freemasons in IS and Freemasons in Netherlands. Same – same…. No differences.
  Normal people gave no idea how sick these men are. Also here in our country.
  Men black, brown or white…. all Freemasons are the same fuckers fucked-up.

 8. Barcelona Hoax Alert says:

  All Freemasons are animals, not men.
  Primitives who simply steal, rape, fight and murder with pride.
  They will never evolve to civilized men with normal jobs. Jobs are for fake news.

 9. Em says:

  Yeah, these fooks are lust murder gang bang material. Gives the vibes anyway.
  Great example. These are succesful black men and look what they do !!!
  God, do you want us all to become racists and throiw you back to African tribe life?

 10. Em says:

  I am not sure my Dutch is good enough
  metro, stairs, ice, zigzag motive, looking through the window,
  sunglasses, white man with black hair

 11. Buur van says:

  Zal ik deze mensen ook even op de website Vrijmetselaars.wordpress.com zetten?
  Wees anders duidelijker, dan weet ik wat ik naar die site kan kopieren.

 12. Em says:

  The Jews were in the Medieval Times banned from various countries, because people thought they were satanists. The nobility and kings of the European countries decided to ban them. Around 1700 the civil movement grew stronger, and civillians claimed more rights. Human rights, justice, equality became ideas more wel accepted. As a result, those in power felt they needed sneaky ways to maintan in control of a population that was more and more developed into independent people instead of poor almost slavelike workers…. A similar thing happened to Rome and the Catholic church. So the powers under threath joined forces with the Jews. Movements of Illuminati and Freemasons became more organized also across ethnicity (not jiust Jews). They needed an army, so they asked people who also didnot like a Civilized Justice Society: murderers, pedophiles, slaveholders sadists, pedophiles etc etc. Together they developed secret societies into what it is today. They infiltrated politics and media, to corrupt the nation. They infiltrated public transport, to arrange logistic for their crimes. There is a secret network of tunnels under parts of citis, which they use. It is linked to metro networks. A terrorist movement of people who are satanists, aimed at the joy of committing crimes, gaining political power, keeping the masses dumb, and stealing money from the larger population one way or the other (economic politics is the most easy way).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.