In België is het niet anders. Dit verhaal geloof je toch niet? Kijk eens goed!

Het gebeurde in de Antwerpse wijk Noordwijk. Op 11 februari 1994 (112 alert) wordt het lichaam van Kim Heyrman (12) gevonden. Zij was geboren op 2 februari 1982 (222 alert) uit het eerste huwelijk van Tinny Mast. Haar halfbroertje Ken (8), uit het tweede huwelijk van Tinny Mast, geboren op 26 juli 1985, is nooit weer terug gevonden. Beide kinderen verdwenen zogezegd op 4 januari 1994. 

 

Tiny Mast 2000-euro-nodig-om-ken-dood-te-verklaren-id3136759-1000x800-n

Tinny Mast (13 maart 1965) is veel in het nieuws geweest: link. Een gebrek aan aandacht in de media is i.i.g. niet de reden geweest van het onopgelost blijven van de zaak. Bovenstaande familiefoto laat flink wat Vrijmetselaars symboliek zien. 

Kim en Ken

Op 4 januari 1994 zou het gebeurd zijn volgens Tinny Mast. De beide kinderen Kim (11) en Ken (8) zouden met een vriendje gaan spelen, maar kwamen hierna nooit meer thuis. Op 5 januari 1994 heeft Tinny Mast door dat het mis is, want ze had verwacht dat beide uit logeren zouden gaan bij deze vriendjes, maar ze zijn er niet geweest. Op 5 januari 1994 blijkt dat Kim en Ken vermist zijn. Dan krijgt Tinny Mast op 13 januari 1994 een miskraam, van een dochter die ze Luna noemt.

Kim en Ken zouden gaan voetballen met een vriendje, maar deze vriendjes waren al vertrokken van het voetbalveldje. Na het voetballen zouden ze gaan logeren bij één van deze vriendjes. Kim en Ken zouden vervolgens zelf verder zijn gegaan richting Schijnpoort, richting het voetbalveld in Merksem. Onduidelijk is hoe de politie dit kan weten. Onduidelijk is ook, waar dit vriendje woonde en of dat in diezelfde richting was. Er wordt gesuggereerd dat Kim en Ken besloten om na een gemiste voetbalafspraak, zelfstandig naar het huis van het vriendje in kwestie te gaan. Maar geheel duidelijk is dat niet. Ook is niets bekend wie deze vriendjes waren en waar deze woonde. Ook is niet bekend welk vervoersmiddel ze zogezegd gebruikten (lopen, fietsen, tram?).

Kim en Ken zouden volgens één onbekende getuige voor het laatst zijn gezien bij het Sportpaleis, aan het eind van de brug over het Albertkanaal. Dit ligt enkele straten Zuiderlijk van het Asiadok in Antwerpen, in de omgeving van het Antwerpse Schijnpoort. Deze getuige zou dan mogelijk verwijzen naar de Burgemeester Gabriel Theunisbrug over de vaart. Volgens één bron, zouden ze voor het laatst gezien zijn in de tram. Er gaat een tramlijn over deze brug, dus dat zou dan kloppen.

Opvallend is, dat het lezend publiek niet overdadig wordt verteld over de logistieke details van de verdwijning, die de kans op tips kunnen vergroten, zoals het tijdstip, het woonadres, het vermeende logeeradres, de kleding en de route die zij zouden hebben afgelegd. Dat vergroot de kans dat een getuige zich meldt.

 

 

Het drama wordt erger, als het lichaam van Kim (12) wordt gevonden in het water van de in het Antwerpse Asiadok. Op 11 februari 1994 werd het lichaam van Kim terug gevonden. Het werd ontdekt omstreeks 9.15h door een schipper van een duwboot. Bij de autopsie bleek ze seksueel te zijn misbruikt en vermoord met vele messteken. Ken werd nooit gevonden. Kim was 11 jaar oud bij de verdwijning en 12 jaar oud op de dag dat haar lichaam gevonden werd. Ken was 8 jaar jong de dag van de verdwijning.

http://www.nieuwsblad.be/cnt/g7kbeucs

In het Nieuwsblad beweert Tinny Mast dan: ,,De autopsie wees uit dat ze nog dezelfde dag van haar ontvoering is vermoord’‘. Maar dat is volstrekt ongeloofwaardig. Een autopsie op een waterlijk kan 5 weken na de dood niet met zekerheid zeggen in welk dagdeel iemand vermoord is. Een autopsie-arts kan hooguit een schatting maken. Maar mocht het zo zijn geweest, vermoord op 4 januari 1994, dan is Kim Heyrman exact 11 jaar 11 maanden en 2 dagen oud geworden (geboren 2-2-1982).

Het kan weer van alles zijn. En wat was precies het alibi van de gezinsleden van?


 

ps. Tinny Mast trouwde op 16-jarige leeftijd voor het eerst. Haar eerste dochter Kim werd geboren op 2 februari 1982. Vier maanden na de geboorte van Kim, scheidde Tinny Mast van haar eerste man. Ze hertrouwde. Uit dit tweede huwelijk werd Ken geboren op 26 juli 1985. Hij leed aan de ziekte van Cara. Het is onduidelijk of dit astma is geweest of COPD. Kort na de geboorte van Ken, scheidde Tinny Mast voor de tweede keer. Zij trouwde voor een derde maal, een huwelijk, waarin ze zoon Axel kreeg op 7 november 1992. Niet lang daarna verdwijnen Ken en Kim. En een week later krijgt Tinny Mast een miskraam (tweede dochter, die ze Luna noemt). Ze zou in totaal vijf kinderen krijgen, inclusief de levenloos geboren dochter Luna. Alleen zoontjes Julian en Axel leven nog, de andere drie kinderen zijn er niet meer (twee dochters dood en zoon Ken vermist). 

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to In België is het niet anders. Dit verhaal geloof je toch niet? Kijk eens goed!

 1. AnneMariaKoekoek says:

  Humberto Tan zit gewoon te lachen, met zijn stippeldot stropdas.
  Supergaaf, kinderhandel. Psycho zieke moekes die het slachtoffer uithangen.

  Lelijke hompen vet, die als enige prestatie de benen hebben wijd gedaan, vervolgens wat kinderen op de wereld hebben gezet, daar dan kinderhandel mee bedrijven, want te lui om te werken, En dan de rest van het leven als een lelijke circus act Europa rondreizen met hun zuigende leugens. Humberto Tan steunt dat met dit soort acties, Gaaf man, talentloze hompen vet die meedoen met de genocide op de witte medemens., Pedofilie en lustmoorden! Lachen.

  Mogelijk is Ken nog ergens een adoptietraject ingegaan. En wie is de vader van die kinderen? Van Kim? Van Ken? En de man met wie ze getrouwd was ten tijde van de verdwijning? Namen !!!
  En namen van de vriendjes waar ze gingen spelen. Waar woonden hun huis? Waar woonden ze zelf Kim en Ken? Welke straten lopen ze dan door?

  • Questor says:

   Bron?

  • NN says:

   Ik herken in Tiny Mast een Engelse actrice. Meestal heeft die actrice een normaal postuur en soms iets mollig. De Belgen moeten het eens aan een Englese tv verslaafde vragen. Ik zeg u, dt is een actrice en ik heb haar gezien in Engelse serie.

 2. Kate says:

  Humberto Tan zit gewoon te lachen, met zijn stippeldot stropdas.
  Supergaaf, kinderhandel. Psycho zieke moekes die het slachtoffer uithangen.

  Lelijke hompen vet, die als enige prestatie de benen hebben wijd gedaan, vervolgens wat kinderen op de wereld hebben gezet, daar dan kinderhandel mee bedrijven, want te lui om te werken, En dan de rest van het leven als een lelijke circus act Europa rondreizen met hun zuigende leugens. Humberto Tan steunt dat met dit soort acties, Gaaf man, talentloze hompen vet die meedoen met de genocide op de witte medemens., Pedofilie en lustmoorden! Lachen.

  Mogelijk is Ken nog ergens een adoptietraject ingegaan. En wie is de vader van die kinderen? Van Kim? Van Ken? En de man met wie ze getrouwd was ten tijde van de verdwijning? Namen !!!
  En namen van de vriendjes waar ze gingen spelen. Waar woonden hun huis? Waar woonden ze zelf Kim en Ken? Welke straten lopen ze dan door?

 3. EK says:

  Ik denk dat Humberto Tan een stijf piemel krijgt van dit soort wijven.
  Lekker zwanger maken en dan je kindje verkopen aan de slavenhandelaren.
  Zo zie je maar weer waar slavernij vandaan komt en wie het ok vinden.
  Het domme volk en de van origine Afrikanen.

 4. EK says:

  Kim en Ken verdwenen op 4 januari 1994 in Antwerpen. Op 11 februari werd Kim teruggevonden in het Asiadok. Het meisje was misbruikt en vermoord.

  ,,De autopsie wees uit dat ze nog dezelfde dag van haar ontvoering is vermoord”, weet moeder Tiny Mast. Haar zoon Ken is nog altijd spoorloos. [!!!!! HOE KAN DE AUTOPSIE DAT ZO ZEKER ZEGGEN ALS ZE 5 WEKEN LATER IS GEVONDEN??? DAT KAN NIET !!!]

  Op dit moment onderzoekt het gerecht of er een link is naar de Franse seriedoder Michel Fourniret (62). Begin juli 2004 vroeg het Antwerpse parket aan de speurders van de cel Fourniret om het DNA van de seriedoder te vergelijken met DNA-sporen op het lichaam van Kim Heyrman. ,,We hebben daar nog niets van gehoord. Dergelijke onderzoeken duren helaas lang”, zegt Tiny Mast.

  Op de herdenking dinsdagavond nam broer Axel het woord. ,,Ik vraag aan de dader waar mijn broer Ken is. Zo kunnen mijn broertje Julian (3) en ik ooit van hem afscheid nemen. Ik vraag ook een minuut stilte voor de slachtoffers in Azië en vooral voor alle broertjes en zusjes daar”, zei de jongen.

  Op de plek waar het lichaam van Kim is bovengehaald werd met de hulp van havenschepen Leo Delwaide een monument voor Kim en Ken opgericht met vier beelden en een hartje in het midden. De aanwezigen legden gisteren bloemen neer bij de beelden.

  Tiny Mast en haar ex-man Rudi Heyrman hebben nog altijd een discussie over wat er met de as van Kim moet gebeuren. Kim is gecremeerd en haar urne werd bijgezet in het columbarium van het Antwerpse Schoonselhof. Eind februari verstrijkt de concessie.

  Moeder Tiny Mast wil dat de as van Kim wordt uitgestrooid. ,,Dat is altijd al de bedoeling geweest. Het was Kims wens. Bij de dood van haar grootmoeder kwam dat ter sprake. Ze wilde niet begraven worden, maar uitgestrooid zodat ze kon terugkeren als vogeltje of vlindertje.”

  Vader Heyrman wil de concessie verlengen met 25 jaar, maar heeft daarvoor de handtekening nodig van zij ex. ,,De urne in de nis is belangrijk. Het is haar laatste rustplaats. Ik ga er geregeld naartoe en zorg dat er verse bloemetjes liggen.”

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/g7kbeucs

 5. Gazet van Antwerpen says:

  Rudi Heyrman, de vader van de in 1994 verdwenen Kim en Ken, wil niet dat zijn zoon wordt doodverklaard. Kens moeder Tinny Mast vraagt daar al een tijd om, maar kan de 2000 euro gerechtskosten niet betalen. “Jarenlang heb ik me afzijdig gehouden”, zegt Heyrman in Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. “Maar deze keer stel ik mijn veto.”

 6. Gazet van Antwerpen says:

  De rechter heeft Ken Heyrman officieel doodverklaard. Ken verdween samen met zijn oudere zus Kim in 1994. Sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor.

 7. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 8. Em says:

  Wat een zeugen familie,

  Dat wijf en die gast, die moeten levenslang de TBS in. Stinkt een uur in de wind.
  Als je dat rond laat lopen en zelfs op de televisie (!!!) dan is dat terrorisme.
  Je weet dat dt soort lui never niet nooit een seconde een bijdrage leveren aan de economie.
  Ondertussen doet iedereen maar beleefd en aardig tegen deze laagbegaafde zeugenfamilie.
  Die beleefdheid gebruiken die zeugen dan weer om meer mensen de dood in te jagen.

  Deze maatschappij heeft als grootste fout dat we beleefd doen tegen lieden, waarvan we met de klompen aan kunnen aanvoelen dat het afvalvlees is. Dat geeft alleen ziektes af,.
  Weg met de zeug van dode kinderen genaamd Tinny. Haal die voortplantingsorganen eruit want geen gezonde vent zou er overheen gaan. Ja, ik kijk naar die vent die haar als 3e getrouwd is.
  Vond het zeker niet zo leuk dat er al 2 kinderen waren? En Tinny is helemaal gelulkkihg als aandachstzeug in de media met haar verhaaltjes? Bah wat vies.

 9. monique says:

  als kim uit het eerste huwelijk komt en ken uit het tweede huwelijk komt wat is dan eigenlijk de achternaam van ken ???

 10. Regine says:

  wat een ziekelijke reacties …hopelijk gaan jullie nooit maar nooit meemaken wat ouders van vermiste kinderen doorstaan … schaam jullie

  • Eniger says:

   Helemaal mee eens Regine! Ik denk dan ook dat er helemaal geen sprake blijkt van ‘jullie’, maar dat Maud herself debet is aan alle valse aliassen waaronder de meest walgelijke bagger over de trieste overlijdens van onschuldigen hier dagelijks worden uitgekotst. Je moet toch op de een of andere manier in de veronderstelling blijven dat er hele karrevrachten bezoekers deze site aandoen, terwijl mevrouw Oortwijn wenend van de eenzaamheid zich moed onder in haar keldertje ligt in te tikken? Getikt gewoon ja, die loslopende gekken zoals Maud. Opnemen die hap… BAH!

  • Jimmy de Pimmy says:

   Ik ben er klaar mee met je.
   Klaar af en over. Daaag.

 11. NN says:

  Wanda Opalinska
  maybe she played tiny mast?

 12. Fake mother fuck says:

  mum is a faker
  so 2 options as always the case with odd criminal stories on tv
  either mum did it and the whole victimhood is fake
  or the story is a hoax
  this is not a grieving mum she is not

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.