Eberhard van der Laan in Zomergasten

Het gaat niet samen. Openlijk uitkomen voor een terminale ziekte en politiek leiding geven. Tegengeluid zal genegeerd worden, want je kan een terminaal zieke burgemeester toch niet afvallen! Dit is geen acceptabele manier van het invullen van een positie als het burgemeesterschap. Een hard en verstandig oordeel.

 

 

Ziek zijn en burgemeesterschap 

Natuurlijk moeten wij als Nederland de zieken niet buitensluiten. In een andere functie kan je (part-time, aangepast aan de energie die iemand heeft) doorwerken. Dat moeten wij als maatschappij steunen.

Door de ziekte hier zo uitgebreid te etaleren en dan te blijven zitten in functie, creëer je een ongezonde sfeer. Nu wij een kritisch stukje schrijven, zijn wij hier ineens de slechterik. Een burgemeester die een sfeer creëert waarin tegenstand moet verstommen, belemmert de democratie.

Waar komt Van der Laan vandaan? 

Hierboven de uitzending van Zomergasten samengevat in 5 minuten.

 • Zijn vader was huisarts in Rijnsburg.
 • Ouders in verzet WO2 met Johannes en Marinus Post (verzetshelden).
 • Johannes en Marinus Post zijn in 1944 gepakt en geëxecuteerd.
 • Zelf is Van der Laan geboren na de oorlog.
 • Van der Laan kiest ervoor ISIS, Charlie Hebdo en Bataclan te noemen [proest].
 • Theo van Gogh wordt weer eens van stal gehaald.
 • Hij heeft het erover, dat burgers geen kritische houding willen, van politici?
 • Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag is één stad? Sorry? Amsterdam heeft namelijk een typische en afwijkende cultuur, net als New York overigens.
 • Als Randstad moeten we de ambitie hebben te worden als New York?
 • Verbroedering. Tranen. Dat is Van der Laan. Verbroedering. Broeder.

Eberhard van der Laan is in de eerste plaats een Vrijmetselaar. Dat hoor je in alles. Daarmee is alles gezegd wat er gezegd moet worden. O, en nee, ik hoop dat de rest van Nederland niet meer wordt als Amsterdam. Rondpompen van geld aan mensen die alleen maar doen aan agenda-praatjes, dat leidt tot armoe.

Zomergasten met Eberhard van der Laan is in Amsterdam uitgezonden op 9 grote schermen, zoals ze dat ook doen met het EK en WK voetbal. Een stad vol CCTV en Big Brother op het grote scherm. Het is 1984.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

15 Responses to Eberhard van der Laan in Zomergasten

 1. What about says:

  Does any of you readers know fooks in the USA and NY?
  http://www.mynyco.com/katzs_thatsall/

  I want to know who this guy is. I can see only 1 picture, but based on that one picture, I would say this person might be Theo van Gogh, the film maker who is supposed to be killed in Amsterdam.

  I am talking about the guy in the picture, top row, the 2nd from the right. So wearing a blue shirt, glasses, and a blue hat.

 2. What about says:

  Sometimes I ask myself some questions. Dont you?

  https://wordpress.com/post/vrijmetselaars.wordpress.com/794

 3. Buur van says:

  Volgens Eberhardt van der Laan in Zomergasten, zaten veel huisartsen en bij hun ook de dominee in het verzet tijdens oorlog 1940-45. Wat blijkt? Juist de groepen die ook bij de Vrijmetselaars zitten, die zitten dan ook samen in het verzet. Natuurlijk zaten er ook andere Nederlanders in het verzet.

  Wat vermoed ik? Vraagteken? Voor Vrjmetselaren is dat niet zo moedig geweest, want zowel de Duitsers (Hitler was metselman) als de NL politiek waren lid van de metselclub voor mannen. Ze vochten aan beide zeiden en dus kon ze in feite niets gebeuren. Anders zal het gelopen zijn voor de verzetshelden die niet wisten van metselmanipulatie van geschiedenis…. Ik vraag me af waar de meeste hoax doden en waar de meeste echte doden zijn gevallen. En wie zou in die laatste dagen van de oorlog de liquidaties geregeld hebben van de echte verzetshelden? Die helden die geen metselaars waren?

  Wat is het effect van WO II voor Holland geweest?
  – Nadien veel Joden in publieke functies, want dat “werd ze gegund”.
  – De goudvoorraad lag in de VS ineens.
  – Actieve moedige arbeiders zijn in het verzet uitgeroeid.
  – Collectief schuldgevoel vanwege “fout zijn in oorlog”.
  – Haat tegen de Duitsers is sterk gemaakt.

  We worden nog steeds dood gegooid met allerlei Hitler retoriek. Schuldgevoel wordt maximaal aangewakkerd en daar doen de nieuwe allochtonen vrolijk aan mee. Wat s dat toch? Wanneer gaan die ogen ineens open wederom? De praatprogramma’s op TV laten de mening van gewone nuchtere mensen nooit horen, want alles is voorgeprogrammeerd voor ons. Wat is dat toch?

 4. Buur van says:

  Ik vindt dat Eberhardt van der L:aan wel goede dingen zegt over de oorlog. Dat overdreven toepassen van het schuldgevoel, daar moeten we vanaf. Dat doet hij goed.

  https://www.npo.nl/vpro-zomergasten/30-07-2017/VPWON_1269686

  Overigens vraag ik me wel gelijk af…. Als er in 1943 met Sinterklaas 12 verzetsmensen komen Sinterklaas vieren bij Van der Laan’s ouder thuis… en er een jaar later nog maar 6 van over zijn, dat is nogal wat. In een jaar tijd. Dec 1943 – Dec 1944. Het waren de knokploegen van Marinus en Johannes Post. Wie heeft verzetshelden opgeruimd in die tijd? En zaten daar ook hoax doden tussen? Ik vermoed dat dit de meest echte doden waren, want van verzetshelden die geen Vrijmetselaar zijn, daar wil je vanaf. Dat zijn namelijk serieuze gladiatoren. Ze wilden na de oorlog een mak en laf volk, dat suf staat van het schuldgevoel en de angst.

 5. Buur van says:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Johannes_Post

  Ik lees dus net dat Johannes en Marinus Post kinderen waren van Jan Wolters Post en Trijntje Tempen. Johannes was voor de oorlog al wethouder/politicus, dus dan ben je mogelijk wel metselaar. Ook was hij voor de oorlog getrouwd met Dina Salomons. Dat laatste is een Joodse naam. Dina is in 1991 overleden, dus heeft de oorlog overleefd.

  Als ik moet gokken dan zeg ik dat Johannes een metselaar was. Dus een fake dood? Lekker beroemd in eigen land en een riant leven elders? Hij is overleden op 16 juli 1944, dat is wel erg dichtbij de datum 17 juli. Die 17e juli heeft een bijzonder betekenis in het oude en nieuwe testament. We weten het niet.

 6. Buur van says:

  De geallieerden stonden onder leiding van de Freemasons Truman, Roosevelt, Churchill, en Stalin. Men wilde doen voorkomen dat Hitler geen Freemason was, want slecht enzo en nationalistisch en dat was sinds WO2 heeeeel slecht. Feit is, dat Hitler mogelijk een Rothschild bastaard was, dus deels Joods. Feit is, dat Hitler na de oorlog vrolijk pensioen ging houden in Zuid-Amerika. Hij had huizen in Chili en Argentinië. Dat lukt je alleen als je wel degelijk bij de globalisten kliek hoort.

  De geschiedenis wordt vormgegeven door media en politiiek.
  De mensen werken, betalen belasting, zorgen voor vooruitgang in de maatschappij.
  De politiek en media parasiteren daarop schrijven de geschiedenis met hun nepnieuws.

  Wat gaan ze over 50 jaar zeggen over deze tijd? Enkel en alleen wat er op TV is laten zien. Met wat normale mensen in het echte daadwerkelijk bereiken en denken heeft het geen doen. Ze doen maar, die achterlijke kleuters.

 7. Buur van says:

  Freemasons, dat zijn niet de elite. Dat zijn degene die op TV en in de politiek mogen faken en liegen dat ze iets voorstellen. De TV zendt dat dan uit. Sommige lieden geloven dan dat dit elite is, want iemand komt op TV en de gastheer van dat TV programma praat met diegene alsof het om de intellectuele elite gaat. Het is onzn. Fake news. Fake mensen. Fake elite. Het zijn middelmatige muisjes die op TV mogen omdat ze corrupt zijn en vermoedelijk kinderen neuken. Thats it. Met prestaties of talent of elite zijn, heeft het niets te maken. Kim Kardahasian, is zij de elite? Ze komt op TV. Mensen weten wie ze is. Ze doet mee met alles. De rest op TV is niet veel anders. Alles is nep.

  • Geuz says:

   Vrijmetselaars zijn inderdaad meestal niet meer dan bruikbare dwazen.
   Door de eden die ze hebben afgelegd, zijn ze vaak gebonden aan agenda’s waar ze zelf geen overzicht over hebben.

   Als het ooit christenen waren, als ze eenmaal vrijmetselaar zijn, dan zijn ze dat niet meer.
   Wederom hebt gij gehoord, dat [van] de ouden gezegd is: Gij zult den eed niet breken, maar gij zult den Heere uw eden houden.
   Maar Ik zeg u: Zweert ganselijk niet, noch bij den hemel, omdat hij is de troon Gods; Noch bij de aarde, omdat zij is de voetbank Zijner voeten; noch bij Jeruzalem, omdat zij is de stad des groten Konings; Noch bij uw hoofd zult gij zweren, omdat gij niet een haar kunt wit of zwart maken; Maar laat zijn uw woord ja, ja; neen, neen; wat boven deze is, dat is uit den boze.
   [Mattheus 5:33-37]

 8. Geuz says:

  New York heette oorspronkelijk Nieuw Amsterdam.
  Maar begint Amsterdam niet meer op Bagdad te lijken, met al die moskeeën, dan op New York?
  Het is ook ernstig te zien, dat een Burgemeester zo denkt in globalistische termen.

  Lijkt me geen erg goede burgemeester zo.
  Hij komt over als loyaler aan anderen dan aan Amsterdammers.

 9. Amster says:

  Die ziekte wordt al zo lang enorm in de media gebracht. Ik geloof niets meer tot ik de rontgenfoto’s heb gezien en heb kunnen vergelijken met een bodyscan (Van der Laan wilde naaktscanner op straat, nou kom maar door met je eigen scan Ebbie). Als het een Vrijmetselaar is dan moet je niets zomaar geloven. Helemaal niets.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.