Second attack near Bodensee, now on the German side of the border.

After a chainsaw attack on 24 july at an insurance office of CSS in Schaffhausen (Swiss), the knife attack 29/7 in an Edeka supermarket in Hamburg, now on 30 july 2017 a machinegun attack in a club in Konstanz (Germany, Baden-Württemberg). Schaffhausen and Konstanz are near.   

Elsevier: “In een discotheek in het Duitse Konstanz in Baden-Württemberg heeft een man in de nacht van zaterdag op zondag het vuur geopend. Een persoon in de club werd gedood, de vermeende dader is door de politie neergeschoten. Hij overleed later in een ziekenhuis aan zijn verwondingen, melden Duitse media. “

 

Eén bezoeker van de discotheek “Grey” zou zijn omgekomen. Dat maakt twee doden, inclusief de dader. De attack vond plaats rond 4.30h in de ochtend. De discotheek is net een maand geleden geopend.

https://www.welt.de/a3d5d6de-c8f1-4a37-ba23-cd8530556520

 

Bizar genoeg opent de video met een Aid bus van de Malteser Orde. Die doen non-profit werk in ontwikkelingslanden en rampgebieden. In Europa werken ze alleen in Oekraïne. En ze hebben werk gedaan in 2013 in Duitsland, vanwege de overstromingen en hongersnood die er ontstond. Het is nu 2017. Wat doet die bus daar? Ik weet het niet. Het is van de Orde van Malta, dus van de paus.  [Ach, na de aanslag op de Westminster bridge in Londen landde er ook een helikopter van de Vrijmetselarij, dus zo raar is dat niet, toch?]

 

Wat is er gebeurd? Wéér een attack in Duitsland. Dader dood geschoten door de politie. Dat laatste begint ook een trend te worden. Drie zwaargewonden. Voor zogezegd een machinegeweer leegschieten in een menigte, valt de schade “wel mee”. Ik vraag me af wat hier nu weer gebeurd is. Ik zie geen fysieke schade, maar wel allerlei hulptroepen rondom een net geopende discotheek.

 

Duitsland heeft nu meerdere kleine aanslagen/attacks in een week.  


ps. Club Konstanz is gelegen tussen de Max-StromeyerstraBe en de ReisstraBe in Konstanz (Duitsland) nabij Konstanz vliegveld (dus aan de Autobahn 33). Op diezelfde locatie zit Löwen Play gevestigd, de grote speler in kansspelen in Duitsland. Ook bij andere aanslagen/moorden zien we vaak een “Leeuw” in de nabijheid.    

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in attack, international, Rome and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Second attack near Bodensee, now on the German side of the border.

 1. Mr. Right says:

  Allicht om te kunnen bepalen waar ze zoal onbespied illegaal kunnen binnenvallen?

 2. waterman10 says:

  De Duitse politie is met een verklaring gekomen dat de dader de schoonzoon is van een van de discotheek eigenaren/beheerders.
  Hij zou eerder die nacht een verbale ruzie hebben gehad in de discotheek en is daarna naar huis gegaan. Daarna is hij terug gekomen met een Amerikaans legerwapen (M16) en is gaan schieten op de ingang. Een portier zou dit schietfestijn niet overleeft hebben.
  De dader zou bij zijn vluchtpoging door het snelle ingrijpen van de plaatselijke politie zijn neer geschoten. In het ziekenhuis zou hij na operatie aan zijn verwondingen zijn overladen.
  http://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/kriminalitaet/todesopfer-in-konstanzer-disco-war-tuersteher-15129103.html

  Opmerkelijk: schoonzoon van club eigenaar

 3. Geuz says:

  Hier een website over de leden van de Malteser Orde.
  http://moversandshakersofthesmom.blogspot.nl
  Zitten verschillende bekende Nederlanders tussen.

 4. waterman10 says:

  Cencuur?
  2 comments van 30-07-17 nog steeds in moderatie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.