In een bepaald soort milieu…

 • Vader Edward was loodgieter in Amsterdam.
 • Vader Edward bezat een aantal panden aan Kastanjeplein Amsterdam.
 • Zoon Hans W. werd landelijk bekend, omdat hij de eerste was die Theo van Gogh te hulp schoot, bij de raar verlopen aanslag in Amsterdam-Oost.
 • Als vader is overleden en moeders hulpbehoevend wordt, is de moeder mogelijk opgeruimd. Zo gaat dat kennelijk.

Typisch allemaal. Ik heb een sterk vermoeden.


 

NU: ‘Bejaarde vrouw vermoord om de erfenis’ 

 
“We kunnen goed opschieten hoor”, zei de bejaarde Rietje over haar zoon. Nu wordt hij verantwoordelijk gehouden voor haar dood.

 

De “Godfather van het Kastanjeplein” wordt Hans W. (54) wel gekscherend genoemd. Hij is dan ook een telg van de bekende familie W. uit Amsterdam-Oost. Hij kwam ook diverse keren op AT5 voorbij en kreeg landelijke bekendheid toen hij als eerste Theo van Gogh te hulp schoot na de moord op de filmmaker.

Vader Edward had een loodgietersbedrijf en was eigenaar van een reeks panden aan het Kastanjeplein. Toen hij overleed kreeg hij een imposante begrafenisstoet door de wijk. Maar toen moeder Rietje (80) vorig jaar onder verdachte omstandigheden dood thuis werd gevonden, kwam een andere kant aan het licht.

Moord

Met die onthulling kwam De Telegraaf vanmorgen. De krant meldde dat Hans aangehouden is voor de moord op zijn eigen moeder. Ook zijn vriendin en een vrouw die de moeder verzorgde zijn dinsdagmiddag aangehouden.

Hans zou zijn dementerende moeder van de rest van de familie hebben geïsoleerd om vervolgens te sleutelen aan de forse erfenis die zij te verdelen had. Ze werd tegelijkertijd enorm verwaarloosd en bij de autopsie werden sporen van geweld tegen de vrouw ontdekt.

Groot geldbedrag

Het lijkt erop dat de panden van de familie aan het Kastanjeplein in 2015 van de hand zijn gedaan en Hans was uit op het geld, zo vermoedt de politie. In zijn woning werd een groot geldbedrag gevonden en in beslag genomen.

Op zijn Facebookprofiel is te zien dat Hans en zijn gezin de bloemetjes buiten zetten, onder andere op een luxe cruiseschip.


 

ps. Gevonden op 12 juni 2016 betekent vermoord op 11 juni 2016? 11-06-16? Was dat niet ook een film van Theo van Gogh?

pps. Als je van een bejaarde moeder af wil, dan schijnt een vakantie op een cruiseschip ook relatief makkelijk en risicoloos te zijn.

ppps. De politie twitterde over vondst van het lichaam exact om 11:09 AM op 12 juni 2016 (911 en 1206 2016). Daar hebben “ze” wat mee, getallen die terug komen.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

2 Responses to In een bepaald soort milieu…

 1. EK says:

  This woman likely lived a life as human trash, married to a plumber (all bad in Amsterdam) and bringing up a sun who is involved in the Theo van Gogh scam (freemasons). Lowest of the lowest. Perhaps she got dement and started talking to people about the wrongs she seen in her life. Better shut that up! I dont feel sorry for her. They all murder family members and neighbours, just because someone maybe will be an honest person…. It is who they are. Thugs.

 2. Em says:

  You mean they are masons? Because of the Theo van Gogh, plumber, real estate ownership?
  Well when mum gets dement and starts talking too much, they likely do something about it.
  My guess is the son got convicted and never went to jail but straight to the Bahamas for a $$$ pension? Sounds logical? Well I dont know, I am just guessing a bit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.