En hoe zat dat met de Titanic dan?

Het schip de Titanic (scheepsnummer 390904) werd gebouwd in Belfast en het was eigendom van rederij White Star Line. White Star Line had drie van dergelijke schepen, bedoeld voor het maken van de oversteek van Engeland naar de VS. In 1911 was de Olympic te water gegaan. In 1914 zou de Britannic te water gaan. Het is niet de grootste, maar wel de meest bekende scheepsramp in de geschiedenis.

 

In de nacht van 14 op 15 april 1912 kwam de Titanic op zijn eerste reis, kort voor middernacht, zogezegd in aanvaring met een ijsberg.

 • Op 31 mei 1911 werd de Titanic voor het eerst te water gelaten.
 • Op 10 april ging de Titanic in dienst en op 15 april 1912 is deze gezonken.
 • De laatste haven die zij aandeed was Queenstown (Cobh, Ierland).
 • Het was de eerste oversteek van de Titanic, beginnend 10 april 1912.
 • JP Morgan (bankier), eigenaar van White Star Line, zou de eerste overtocht meegaan, maar heeft zijn aanwezigheid op het allerlaatste moment afgezegd.
 • Het zou de laatste oversteek worden van de kapitein, die met pensioen zou.
 • Er waren 2223 opvarenden (#223) op het moment van de ramp.
 • 1522 opvarenden kwamen om het leven.
 • De Olympic, Titanic en Britannic waren 3 vergelijkbare schepen. Een leek zou het verschil niet opmerken en je zou ze zo met elkaar kunnen verwisselen.
 • Het schip de Olympic zette koers in de richting van de plek van de ramp, maar tegen die tijd waren de overlevenden reeds gered.

Allereerst dient opgemerkt te worden, dat de opvarenden van een schip als de Titanic, met name mensen zijn die het plan hebben een nieuw leven te beginnen. Daarnaast dient opgemerkt te worden, dat er twee andere vergelijkbare schepen zijn geweest bij White Star Line.

De Olympic zette die 15 april koers naar de plek van de ramp, om overlevenden te kunnen oppikken. Vlak voor ze arriveerde, kwam het bericht dat alle overlevenden door het schip de Carpathia opgepikt waren.

Vlakbij de plek van de ramp was het schip de Californian, welke ook in het bezit was van JP Morgan. Deze had de capaciteit van 47 passagiers en 55 crew members (dus 100 mensen kunnen hier makkelijk mee gered worden). Volgens het verhaal, heeft dit schip geen passagiers gered, vanwege misverstanden in de communicatie. Het is niet uit te sluiten, dat dit schip heimelijk wel degelijk mensen gered heeft, die dan elders een nieuwe identiteit hebben gekregen.

 


 

ps. Op 20 september 1911 had de Olympic zelf een ongeluk meegemaakt. Het was dezelfde kapitein als van de Titanic, die dit ongeluk meemaakte. Een ander schip werd door de Olympic meegezogen en boorde zich in de romp. Omdat slechts twee compartimenten volliepen, bleef het schip drijven, maar kon het niet verder varen. Het aantal reddingssloepen aan boord was beperkt. Met behulp van andere schepen zijn de passagiers van boord gehaald en in veiligheid gebracht. 

pps. Robin Gardiner schreef een boek over zijn theorie, dat het de Olympic was, die bewust tot zinken werd gebracht, vanwege onvoldoende te repareren defecten na de eerdere aanvaring in 1911. Men had met dit doel de naambordjes van de boten stilletjes verwisseld. De Titanic en Olympic zouden verwisseld zijn, waardoor JP Morgan het verzekeringsgeld van een nieuw schip kon innen. Anderen claimen dat met de Titanic enkele invloedrijke tegenstanders van de oprichting van een Federal Reserve Bank (VS) uit de weg zijn geruimd. De scheepswerf Harland and Wolff welke beide schepen bouwde, nummerde deze respectievelijk 400 en 401. 

Thomas_Andrews_ülppps. Thomas Andrews jr. (7 February 1873 – 15 April 1912) was de architect van het schip. Hij was mee met de eerste reis en is hierbij vermeend omgekomen. Zijn lichaam is nooit gevonden. Hij was een Ier die zichzelf als “Brits” zag. Zijn vader Thomas Andrews sr. was “member of the Privy Council of Ireland”. Op zijn 16e begon Thomas Andrew een traineeship bij zijn oom, die mede-eigenaar was van de scheepswerf Harland and Wolff. Volgens de media was Andrews een held tijdens de evacuatie. Ook zou hij degene zijn geweest, die wél voorstander was van een schip met voldoende reddingsboten en een body van twee lagen staal. Thomas Andrews was de broer van John Miller Andrews (premier Noord-Ierland) en Sir James Andrews (Lord Chief Justice Noord-Ierland). Met een politiek actieve familie is de kans groot, dat als er een occult project gedraaid is, dat zij er in zijn meegegaan. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

6 Responses to En hoe zat dat met de Titanic dan?

 1. M says:

  Ik twijfel er niet aan of gewone beginnende Vrijmetselaars weten of nieuws onzin is of niet, net als met de maanlanding. Zij voelen zich belangrijk, omdat ze informatie krijgen. De rest van de wereld wordt voor de gek gehouden. Het is zo kinderachtig. Het toont alleen aan dat je dit soort lieden geen verantwoordelijkheid moet geven. Als een 16-jarige niets zo leuk vindt als zout in de koffie strooien bij iedereen, dan ga je die ook geen baan geven in een drie-sterren restaurant. Dat kan zo iemand dan niet aan. Ze voelen zich superieur, maar het laat zien dat ze waardeloos zijn.

 2. noor says:

  Ik twijfel er niet aan of gewone beginnende Vrijmetselaars weten of nieuws onzin is of niet, net als met de maanlanding. Zij voelen zich belangrijk, omdat ze wel informatie krijgen. De rest van de wereld wordt voor de gek gehouden. Het is zo kinderachtig. Het toont alleen aan dat je dit soort lieden geen verantwoordelijkheid moet geven. Als een 16-jarige niets zo leuk vindt als zout in de koffie strooien bij iedereen, dan ga je die ook geen baan geven in een drie-sterren restaurant. Je bent niet veel waard als je de hele dag zout in koffie strooit. Het is belachelijk. Je bent niet beter dan de domme mensen die de koffie drinken met zout. Geen baan als secretaresse ook. Dat kan zo iemand dan niet aan. Ze voelen zich superieur, maar het laat zien dat ze waardeloos zijn.

  http://www.williammurdoch.net/articles_34_Titanic_switch_theory_03.html

  De achterlijken wordt informatie gegeven. De slimme en hardwerkende man met verantwoordelijkheidsgevoel, wordt dom gehouden. Daar investeren ze miljarden in. Uw belastinggeld. Alles in de media is bedrog. Bijna alles.

 3. waterman10 says:

  Laatst genomen foto van het schip of Titanic of Olympic.

  Deze foto is genomen door een mede passagier , de Jezuïtse priester Francis Browne en wel in Ierland/Crosshaven nadat een sloep van Oueenstown terug vaarde naar het schip om vervolgens koers te zetten naar New York. Verschillende passagiers hadden immers nog een bezoek gebracht aan Queenstown waaronder dus die Jezuït Francis Brown.
  Maar nu gebeurt er iets vreemds. Francis Brown had een gratis heen en weer ticket New York aanbod gekregen van een stel miljonairs op het schip terwijl hij alleen van plan was om tot aan Queenstown mee te varen. Toen hij dit aan zijn ambt bekend maakte, kreeg hij opdracht van hogerhand (vaticaan/zwarte paus????) om zich onmiddelijk terug te trekken van zijn reis over zee naar New York. Hij moest zich gewoon weer melden op zijn post in Ierland.
  ____________________________________________________________________
  Waarom mocht hij niet verder meevaren? Vreemde zaak eigenlijk.
  Had het vaticaan onder invloed van de zwarte paus voorkennis dat het schip op voorhand al verdoemd was om te gaan zinken? Was het zinkplan een jezuïten plan?
  Op de foto van Francis Brown is duidelijk het bovendek te zien.
  Dit bovendek is bij de Titanic vanaf de achterkant tot aan het midden meer open dan bij het midden tot aan de voorkant. Duidelijk te zien aan de foto.

 4. waterman10 says:

  Hier een duidelijke foto van de zijkant van de Olympic

  Deze ziet er dus geheel anders uit dan die foto van Francis Brown.
  Ik vermoed dus dat het wel om de titanic gaat die uitvaarde naar New York.
  Maar vanwege het terug fluiten van die Jezuït vermoed ik dat sommigen binnen het vaticaan die connecties hadden met de Rothschilds en Rockefellers wel in het geheim ingelicht waren dat het schip nooit New York zal gaan halen.

 5. waterman10 says:

  Sinking of Titanic by Jesuit/Illuminati

 6. weetniet says:

  Talk about fake ship wreckage….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.