Wat is dat ineens deze zomer, aan de Ceintuurbaan Amsterdam?

 • Op 23 mei 2017 was er een bommelding in tramlijn 24, pal voor Ceintuurbaan 55. Dat is dus erg vlakbij waar een maand later (17 juli 2017) twee lichamen zouden zijn gevonden. Een man liet twee tassen in de tram staan en rende zelf naar buiten. De politie nam het uiterst serieus. Bewoners werd gevraagd binnen te blijven. Overigens: De foto’s doen me wat occult aan.
 • 4 juli 2017 werd een politiedocu uitgezonden (Zaak van je Leven) over de moord op Gijs Dekker (15 november 1998), cafébaas van de Amstelvaart, aan de Ceintuurbaan 257. Het was een extreem brute moord, in een café, gewoon aan een drukke straat in Amsterdam. Hoe kon de dader ongezien wegkomen? Overigens was de buit in de kassa beperkt.
 • Vandaag, 17 juli 2017, zijn twee lichamen gevonden, in een appartement op 2 hoog, aan de Ceintuurbaan 37. Het zou mogelijk gaan om een dubbele moord. De politie heeft weinig naar buiten gebracht. Er woonden sinds ongeveer een maand 2 mensen op 2 hoog, vanwege een lange vakantie van de hoofdbewoner. Een bovenbuurvrouw had hen nog nooit gezien. De slachtoffers zouden mogelijk twee (tijdelijke) huurders zijn (Nederlandse man en Thaise vrouw).

Dat verhoogt de sfeer wel op de Ceintuurbaan.

De foto’s zijn op 17 juli 2017 genomen aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. Het gaat om het pand links van het pand met de groene voorgevel. 


 

ps. De bommelding aan de Ceintuurbaan in Amsterdam moet niet verward worden met het gaslek bij de McDonald’s in Zwolle aan de Ceintuurbaan. Dat was september 2016. 

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Wat is dat ineens deze zomer, aan de Ceintuurbaan Amsterdam?

 1. Geuz says:

  Bedoel je met occult, die tweede foto, waar een gevaren driehoek en een verbodsbord zichtbaar is?

 2. Nog Buuv says:

  Hoax ceintuurbaan

  Moord in dat café is raar.
  Tassen en alles wordt afgezet? Dat gebeurt normaal niet met wat tassen. Nep!
  Ook die recente dubbele moord. Zijn die twee uberhauot terug gekomen van Ibiza???
  Veel directe buren hadden hen nog nooit gezien in dat apartement, slechts enkele buren (die ook die andere zaken van dichtbij meemaakten) die zijn dat weer de getuige van. Alle getuigen in dezelfde hoek. Was die gast wel in Amsterdam?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.