Ook in uw bankpas zit waarschijnlijk RFID.

wifi symbolContactloos betalen. Het zit waarschijnlijk ook op uw bankpas (zie figuur links). Makkelijk bij tolpoortjes op de Franse snelweg, dus makkelijk eenmalig in het jaar op vakantie. Overbodig in een normale kassasituatie. En risicovol, vanwege dieven die uw pasje scannen.

De bank zegt dat u maximaal voor 25 euro kan worden bestolen. Wat ze er niet bij vertellen, is dat dieven ook uw identiteitsgegevens kunnen stelen. Wat ze er ook niet bij vertellen, is dat de bank zélf door die RFID van het contactloos betalen, 24h per dag kan achterhalen wáár u bent (waar uw bankpas is)! Waarom? Geen idee. Het is geheel overbodige technologie, maar het zit wel in de nieuwe bankpasjes.

Nu zijn er stoute mensen met slechte adviezen op het internet. U kunt namelijk de betaalchip intact laten, maar de antenne/spoel van de RFID doorknippen (er wordt dan geen energie meer opgewekt voor RFID). Het resultaat zou zijn, dat u nog gewoon kunt pinnen met de chip. Maar het contactloos betalen en de RFID is definitief uitgeschakeld.

Dit zijn twee foto’s van een nieuwe Rabobank pas. Rechts de chip tegen het licht. Links en rechts van de betaalchip, ziet u een draadje uit de chip lopen. Er loopt een draadje (spoel) van de ene zijde van de chip gedrapeerd over de pas naar de andere zijde van de chip. Als dat draadje ergens onderbroken wordt, kan deze (het is een spoel) geen energie meer opwekken om continue dat RFID signaal uit te zenden. Als de spoel niet meer werkt, doet de RFID het niet meer. U kunt alleen nog betalen door direct contact te maken met een apparaat en pincode. De twee witte stippen op de rechter foto zijn referentiepunten bij het maken van de foto (het is niet iets, negeer het). Op de linkerfoto is te zien, hoe er een (wit) gaatje geboord is in de pas, links van de chip, waardoor de spoel doorbroken wordt.

Mogelijk vindt uw bank het geen goed idee, dus wij willen niets actief adviseren op deze website. Doet u dit vooral niet met uw eigen pas!


ps. Er zijn mensen die naar de RFID in de bankpas verwijzen, als het gaat om de “mark of the beast”. Revelation 13 (15-17). The Mark of the Beast:  15 The second beast was permitted to give breath to the image of the first beast, so that the image would also speak and cause all who refused to worship it to be killed. 16 And the second beast required all people small and great, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their righthand or on their forehead, 17 so that no one could buy or sell unless he had the mark—the name of the beast or the number of its name.…

pps. In diverse onopgeloste moordzaken werd er niets gestolen, maar ontbrak wel de bankpas en/of OV-chipkaart (Sybine Jansons, Marianne Vaatstra). Dat is al zo geweest in tijden dat niemand nog wist van RFID in pasjes in uw portemonnee.   

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in eindtijd, Rome and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ook in uw bankpas zit waarschijnlijk RFID.

 1. EK says:

  It is done by the dentist in your teeth. When you have work done.

  Also the OV-chip card. It contains RFID even though it is not necessary. They could have kept the chipknip on your bankcard, for OV-purpose as well. But no!

  They can put it in your bike as well… in your car…. handbag and wallet. RFID is put in all material they know you carry around all day. Mobile phone. Laptop.

 2. EK says:

  in the paspoort.

 3. Nonono says:

  Moord op Gijs Dekker in 1998.

  hier: Café Amstelvaart aan de centuurbaan 257 in Amsterdam, vlakbij de Amsteldijk.
  https://www.google.nl/maps/@52.3559478,4.9045966,3a,37.5y,308.45h,87.45t/data=!3m6!1e1!3m4!1sJFHVm6m51wQZ93GIqY_S0A!2e0!7i13312!8i6656

  Zaak van je leven.
  15 november 1998.
  Zogezegd gepleegd door Remy Martin W. die het ontkende.
  Als die zijn tijd uitzit, wordt ie enkele jaren later vermoord. Klaar.

  Schaakvloer motief.
  Gevonden om 22.30h (223 maar dat zeggen ze niet).
  Hij woonde boven de zaak.
  Werd gevonden door een buurtgenoot liggend achter de bar,
  4 steekwonden,
  Voetafdruk op het witte T-shirt.
  Lege kroeg. Dat is al raar, want wedstrijd Ajax Feijenoord die avond. Voetbal.

  https://www.npo.nl/zaak-van-je-leven/04-07-2017/POW_03548461

 4. Gerrit Tienkamp says:
 5. Geuz says:

  En hetzelve werd [macht] gegeven om het beeld van het beest een geest te geven, opdat het beeld van het beest ook zou spreken, en maken, dat allen, die het beeld van het beest niet zouden aanbidden, gedood zouden worden. En het maakt, dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden; En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams. Hier is de wijsheid: die het verstand heeft, rekene het getal van het beest; want het is een getal eens mensen, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig. [Openbaring 13:15-18]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.