Verschuiving in valse vlaggen… Allochtonen als slachtoffer. Wat nu?

 • Op 14 juni 2017 ging een Londense flat met sociale woningen in vlammen op.
 • Op 19 juni 2017 reed een blanke man richting een groep mensen voor een moskee in London. Alle slachtoffers waren moslims.

Kortom, er vallen ineens veel slachtoffers juist onder allochtone leden van de samenleving. Dat is iets nieuws. Dat deed Breivik niet. Wat gebeurt er nu?

Begrijpelijk. Maar besef dat deze reacties geheel anders zijn als de kaarsjes, hartjes en “Imagine” liedjes van John Lennon, die wij door onze strot gedrukt krijgen iedere keer weer op de mainstream TV-buis. Een ander temperament. Pro-actiever ook. En daar waar de Westerse media altijd maar weer de vrede predikt, denkt men nu hier anders. Er moet iets veranderen.

 

Natuurlijk is er een grote kans dat ook deze events zijn opgezet door de “occulte idioten”. Maar wees je ervan bewust: dit is een duidelijke trendbreuk in het nieuws van incidenten.


ps. Het incident met de bestelbus die op een groep mensen inreed, vond plaats in Finsbury park buurt aan de Seven Sisters road, ter hoogte van de Whadcoat Street. Het gebeurde dus niet vóór de moskee. Er was een groep mensen verzameld voor het Muslim Welfare House, omdat er een man onwel was geworden die EHBO kreeg, maar desondanks overleed. De bestelbus reed op deze groep in en de overledene van de attack, is de man die reeds onwel was geworden en daardoor overleed.    

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Verschuiving in valse vlaggen… Allochtonen als slachtoffer. Wat nu?

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

 2. Geuz says:

  Wat voor zin heeft het om de term valse vlag te gebruiken, als je niet weet wie die plaatste?

  Een valse vlag wordt geplaatst door een derde partij, om een oorlog tussen bondgenoten te veroorzaken. Of door het eigen leger, om de vijand van die misdaad te beschuldigen.

  Occulte idioten?
  Het lijkt me dat bevolking die een valse vlag vermenen als een oprechte daad, de occulte idioten zijn, al weten ze niet beter.
  Succesvolle valse vlaggen worden geplaatst door geniale officieren in een militaire omgeving.

  Waarschijnlijk zit het getal 23 achter die aanslag.
  Maar de kleuren rood en blauw zouden ook de daders kunnen zijn.
  Het was vast een blauwe vlag die ze rood hebben geschilderd, een valse kleur.

 3. karel says:

  Terroristen zijn het, maar van het meest stiekeme soort. Inderdaad. ISIS is het meest open onderdeel van de occulte idioten kliek. ISIS is dus ook het meest eerlijke onderdeel. Veel mensen kunnen het zich niet voorstellen, dat hun buren stiekem zijn zoals ISIS, maar heimelijk. Ze kunnen zich al helemaal niet voorstellen, dat de overheid dit faciliteert.

  We hebben het nu over valse vlaggen en echte terreur, gepleegd door ondergrondse organisaties, die niemand hebben laten weten dat zij oorlog willen spelen. Nooit aangegeven dat zij politieke doelen met geweld nastreven. Wat is dat voor stiekeme guerilla? De gemiddelde Nederlander weet niet eens van het bestaan van die occulte kliekjes.

  Idioot? Ik vind ISIS ook idioot. Mag ik dat dan zeggen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.