Ook al op 14 juni 2017, een schietpartij op congresleden in Alexandria nabij Washington

Kennelijk is er jaarlijks een liefdadigheidsevent. Het USA Congress Baseball Game (charity) werd gehouden op 15 juni 2017. De dag ervoor oefenden enkele congresleden in Alexandria (Virginia), op een baseball-veld van het Eugene Simpson Stadium Park.

Locatie

  • Alexandria, Virginia. Alexandria ligt iets ten Zuiden van Washington, aan de Potomac rivier. Het wordt ingesloten door de snelwegen 495 en 395. Eén van Alexandria’s meer bekende bouwwerken is de George Washington Masonic Memorial, welke is gelegen op Shooting’ Hill. Nee, wij verzinnen dit niet.
  • Eugene Simpson Stadium Park. Gelegen aan Highway 1 (Route 1, or Jefferson Davis Highway in Virginia).
  • Op het Baseball veld. Het Republikeinse team trainde iedere ochtend hier om 6.30h (EDT) ter voorbereiding op de wedstrijd.

Volgens het verhaal, zou ene James Thomas Hodgkinson uit Belleville (Illinois) het vuur geopend hebben, iets over 7.00h. Er waren op dat moment 25 Republikeinse congresleden aanwezig. Het schietincident duurde 10 minuten. Het eindigde, doordat politie Hodgkinson neerschoten. Hodgkinson overleed later in het ziekenhuis (George Washington University Hospital).

Targets

Geraakt zijn volgens de media:  Congreslid Steve Scalise (House Majority Whip of Louisiana), Zack Barth (Congressional aide), Matt Mika (lobbyist van Tyson Foods) en Crystal Griner (politie). Amerika op zijn kop, want dit kan natuurlijk niet. Scalise en Mika zijn opgenomen in het ziekenhuis MedStar Washington Hospital Center.

Hierboven een provisorische video van de shooting in Alexandria. 

We zien weer overal schoenen liggen. Waarom? De meeste mensen doen hun schoenen niet uit als ze over de weg moeten lopen.

 


ps. Het adres van de sportlocatie is:  426 E Monroe Ave, Alexandria, VA 22301, Verenigde Staten.  Daar zit een 223 in verborgen.

pps. Kennelijk worden bepaalde congresleden expliciet beschermd. Er waren die ochtend drie “Capitol Police” aanwezig, puur als security voor Scalise, omdat Scalise een leidende rol heeft in het congres. Scalise had dus sowieso fulltime security rondom hem altijd. Deze mannen zaten achter de first-base dugout op 14 juni 2017. Het verbaast me. Het had me niet verbaasd, als er security zou zijn voor de training voor alle congresleden (beveiliging van dat event, die locatie), omdat het hier toch gaat om 25 republikeinen die samen bij elkaar staan op een publieke locatie.

modswrnd

ppps. De dader zou gewapend zijn geweest met een SKS rifle (7.62×39mm; Russische makelarij) en een 9mm Smith & Wesson pistool (VS makelarij en wel in Springfield, Massachusetts). Overigens is dit niet het Springfield uit de TV-serie de Simpsons.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, international, Politiek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.