Grenfell Tower in London, 14 June 2017. Fire all over, especially the outside layer.

Op 14 juni 2017, zeer vroeg in de ochtend (iets na middernacht op 13 juni 2017), ontstond er brand in de Grenfell Tower in Kensington, London. Het is een flat van 24 verdiepingen, waar woningen zijn gebouwd vanaf de vierde laag omhoog. Het gaat om sociale woningbouw.

 

Lokatie:

 • Kensington. London.
 • Nabij Latimer Road metrostation.
 • 24 verdiepingen, 67 meter hoog.
 • Sociale woningbouw, beheerd door KCTMO.

Timing:

 • Brandweer is gebeld om 0.54 (UK zomertijd).
 • Bewoners waarschuwden medebewoners op alle vloeren.
 • Voor zover bekend ging er geen brandalarm af.
 • In de namiddag van 14 juni werd de brandweer brand meester.

Slachtoffers:

 • Flat bevat 220 appartementen, met 1 tot 2 slaapkamers.
 • Men schat dat 600 mensen aanwezig waren in de flat.
 • Bewoners werden gewaarschuwd door medebewoners.
 • Er zijn tenminste 30 dodelijke slachtoffers en mogelijk zelfs 100.
 • Een baby werd van de 9e of 10e verdieping gegooid en gevangen.
 • Een blinde bejaarde werd ook gered.

Verloop:

 • Oorzaak onbekend, hoewel eerder berichten spraken van een koelkast.
 • Het vuur zou mogelijk gestart zijn in een keuken op de 4e verdieping.
 • Het vuur zou snel verspreid zijn, door recent aangebrachte gevelbedekking (!). Het is ongebruikelijk om gevelbedekking aan te brengen van materiaal dat zeer brandbaar is. Dit is een detail dat nadere studie vergt. Wat is dit?
 • Na de brand was er géén instortingsgevaar vanwege de stevige constructie.
 • Veel bewoners zijn niet eens gezien die nacht, vanwege het advies van de KCTMO om in geval van brand, vooral in de eigen woning te blijven (???).
 • Omstreeks 4.00-5.00h vroeg brandweer aan omwonenden om via sociale media bewoners op te roepen alsnog zichzelf te evacueren (???).
 • Er zijn geen foto’s waarop te zien is hoe brandweermannen met een lift of springkussen proberen bewoners uit het gebouw te redden.

ps. Het eerste geïdentificeerde slachtoffer was Mohammad Alhajali (23). Hajali betekent “het maakt niet uit”. En 23 is het getal van de Illuminati.

pps. Gedurende langere tijd was er tijdens de brand een omgekeerde V in vlammen te zien op de gevel van de Grenfell Tower.

ppps. De eigenaar is Royal Borough of Kensington and Chelsea. Dit staat geheel los van de aanslag in Borough market enkele weken ervoor. 

pppps. Op 17 juni 2017, de verjaardag van Queen Elisabeth, werd aandacht besteed aan de ramp in Grenfell. Tijdens de jaarlijkse Trooping of the Colour ceremonie (tijdens de Horse Guards Parade) werd een minuut stilte in acht genomen. 

ppppps. Op 14 juni in het jaar 1800 versloeg Napoleon Bonaparte de Oostenrijkers in de slag bij Marengo, nabij Alessandria in Italië.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international, Vuurwerkramp and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to Grenfell Tower in London, 14 June 2017. Fire all over, especially the outside layer.

 1. weetniet says:

  Maud, zie jij redenen om aan te nemen dat dit ook een false flag of hoax is?

  Ik zie het nog niet, hoewel er tekenen zijn.
  – Enorme media aandacht.
  – Geen gewonden/doden te zien maar wel veel doden zogezegd.
  – In 2015/2016 hebben ze iets aangebracht op de gevel en dat is nu juist hetgeen waarmee die flat in brand gevlogen is. Je kan een brand daarmee leiden.
  – Dat verhaal met een baby van 10e verdieping gooien. Dat doe je niet als moeder. De 10e verdieping dat is echt al hoog. Als je naar beneden kijkt geloof je niet dat die baby het redt. De 3e verdieping kan ik me nog voorstellen, maar iemand vanaf de 10e naar beneden gooien dat is poging tot moord ipv poging tot redden.
  – Waarom zijn er geen hoogwerkers aangekomen om mensen te redden? Of vangnetten?

  Ik sluit niet uit dat het een hoax is. De gevel van die flat helemaal uitgebrand. Binnen valt het wel mee. Daar hebben dan de fire fighters zelf lopen fikkie stoken. De meeste bewoners zijn in zo’n geval vrijmetselaren of zoiets occults. Die doen dan overal aan mee. Waren niet thuis stiekem. Als er toevallig een normale burger tussen zit, dan moet die dood zijn of gedrogeerd zijn de hele tijd.

 2. weetniet says:

  dit enzo?

 3. Geuz says:

  Goed artikel, dan ineens “23 is het getal van de illuminatie”?
  Waarom met dergelijke onzin van een goed artikel tot een verzuild sekte pamflet maken?
  Voor zover mij bekend, weet je niet eens wat illuminatie,is, maar daarnaast zuig je dat getal “23” gewoon je duim.

  Als dat niet zo is, dan hoor je zo’n opmerking toe te lichten, of een bron aan te geven, zoals ook in de rest van het artikel., want je laat jezelf zo als een gek of dwaas overkomen.
  Bedoel je de Beierse illuminatie van Adam Weishaupt, of bedoel je een kaartspel?

 4. weetniet says:

  This man looks way too happy for me.

 5. weetniet says:

  When you look at what the media is saying about this fire. It hardly is a cover-up at all.
  What do they want? They want the people to get angry. They want the angry movement.

  My guess so far? Fire is a hoax disaster. Likely just a few people in the building. And the rest was downstairs at the lower floors, faking to have just run out of their apartments higher up in the buildng. Why? They want the building to be redeveloped. And they want the crowd to be angry. The FTSE index lost a 1,5% in 2 days. So that is easy money as well. Only the exterior was burned, so they can even use the building itself again to make new apartments?

 6. waterman10 says:

  Poging 2
  Only the exterior was burned, so they can even use the building itself again to make new apartments?
  Weetniet Bullshit dus wat hierboven staat. Daarom noemt hij/zij zich ook weetniet, want hij/zij het weet niets.

  __________________________________________________________________________
  High-rise tower blocks dating from the 1960s and 1970s could be torn down in the wake of the deadly Grenfell Tower fire, London mayor Sadiq Khan said.
  http://metro.co.uk/2017/06/18/tower-blocks-from-the-60s-and-70s-could-be-pulled-down-after-grenfell-tower-fire-6716551/
  Die torenflat is bewust aangestoken en afgebrand om daarna gesloopt te worden.
  Dus niet opgeknapt zoals weetniet schrijft. Het gebouw zelf gebruiken om nieuwe apartementen te maken? Echt niet.
  Dit gebouw zal tot op de grond gesloopt worden en ze zullen er na een paar jaar een geheel nieuw gebouw uit de grond stampen.
  Verder is deze brand actie (waar natuurlijk de aandacht moest komen op menselijk leed) bedoelt om eigenlijke alle torenflats uit de jaren 60/70 te slopen.
  Eerder had ik al het strenge vermoeden dat de schaduw regering deze brand heeft uitgevoerd.
  Nu ik nog verder en dieper nadenk kom ik tot de conclusie dat een actiegroep, de Grenfell Action Group hier zelf ook vuistdiep inzit. Deze actiegroep zou zomaar een geheime deal met de kabal kunnen hebben gemaakt.
  Vier jaar geleden eiste de actiegroep al dat de sloophamer de Grenfell Tower met de grond gelijk zou maken.Maar de verhuurder, de ‘Kensington en Chelsea Tenant Management Organisation’ (KCTMO) weigerde de in 1972 gebouwde toren te slopen.
  Vorig jaar november stuurde de Grenfell Action Group voor de laatste keer zelfs nog een “brandbrief” naar KCTMO waarin zij schreven quote: wij vrezen dat alleen een catastrofale gebeurtenis de ongeschiktheid en de dwaasheid van de verhuurder aan het licht zal brengen.

  Dat lijkt dus wel verdacht veel op voorkennis en dus omdat de de flat nog niet op de sloopagenda stond moet de bewonersvereniging Grenfell Action Group wel gedacht hebben: DAN STEKEN WIJ HET WEL ZELF IN DE FIK. Deze bewonersverening/actie groep moet wel geweten hebben dat de recent aangebrachte gevel bekleding coating niet hitte bestendig was en dus vlambaar.

  • Andre says:

   Wie brengt er nu brandbaar materiaal aan op de gevel en wel op de gevel van een flat? Hoeveel zon vangt zo’n flat wel niet op een zomerdag? Al dat glas weerkaatst licht. Het is wachten op iets wat het in de hens steekt.

  • waterman10 says:

   Goede herder

  • waterman10 says:

   Bad crisis actor and he’s even worse at reading his lines Grenfell London fire

  • waterman10 says:

   Crisis Actor In London Fire: Listen to this BULLSHIT!

  • waterman10 says:

   Harley Facades Ltd provides a comprehensive design and construction package for building envelopes including; curtain walling, windows, doors, structural glazing, and rainscreen cladding systems. Incorporating curtain walling and rainscreen into your concept design, can create a unique and cost effective solution for your building. Curtain walling and rainscreen is suitable for both new build and refurbishment projects. Harley Facades Limited has successfully undertaken projects throughout the UK involving curtain walling and rainscreen.
   Op de site hebben ze hun project grenfell tower snel weg gehaald maar via een slim internet omweggetje krijg je dan toch de architectuur te zien van die grennfell flat
   http://www.studioe.co.uk/?portfolio=grenfell

 7. Andre says:

  Het viel me op dat de Queen en haar familie opgehemeld worden in de media over hoe ze reageren op de ramp. Die arme May werd aangevallen in de media. Dat is zo’n verschil. Tuurlijk mag je je achter de oren krabben over wat hier gaande is. Maar de media super emotioneel met dat rare interview van May. May heeft wel gereageerd met fondsen enzo. En dan de bestorming van Kensington Palace. OMG. En dan vooral Queen weer neerzetten als “die heeft wel goed gereageerd”. Koningshuis beschermen maar politiek aanvallen in een georkestreerde aanval. Scenario script.

  De hele ramp is zo raar hoe het gebeurd is, je gelooft het bijna niet.

  – Zaterdag ervoor (enkele dagen!) komt brandweer langs en zegt dat ze in hun appartement moeten blijven bij brand. Hoe vaak komt de brandweer concreet langs met advies persoonlijk?
  – In de week ervoor controleerde de brandweer de fire alarms….(toeval?)
  – De fire alarms gingen echter niet af na de brand.
  – De gevel cover die was aangebracht in 2015/2016, brandde als een dolle.

  Er zitten wel verwijzingen in naar de Franse Revolutie. Napoleon tegen de Oostenrijkers op 14 juni 1800. Tower. Bestormen van Kensington Palace. Arme bevolking. Drama.

 8. Andre says:

  NL NWS PEPER: Korte brand in het Delta Psychiatrisch Centrum in Poortugaal
  https://www.denieuwspeper.nl/algemeen/korte-brand-delta-psychiatrisch-centrum-poortugaal/

  112 18/6/2017 – 11:30

  De brandweer is zondagochtend met groot materiaal uitgerukt naar het het Delta Psychiatrisch Centrum in Poortugaal. Een patiënt had daar brandt gesticht, aldus de politie.

  Dankzij snel ingrijpen kon erger worden voorkomen. Een aantal mensen is door de opgeroepen ambulance nagekeken omdat ze rook hadden ingeademd. Ook een paar agenten die in het pand waren geweest, werden gecontroleerd.

  Met behulp van de inzet van een politiehond kon de patiënt in bedwang worden gehouden. De man liep daardoor wel letsel op en is overgebracht naar het ziekenhuis.

 9. LaDo says:

  Shooting in Club in Little Rock.
  17 injured. Would be no terrorism but disagreement between men who start shooting.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28519344/__Schietpartij_VS__19_gewonden__.html

  July 1 in 2017. so 17 17 17.
  I say it is.

  Whats the name of the club again?

  Little Rock, isnot that with the famous pics of the young black girl in white dress wanting to go to the white school in the 1950s or so? When was that?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.