Wat is de oplossing?

De media en politiek zit er vol mee. In de ambtenarij, de medische beroepen en het onderwijs, is ongeveer 20% van de werknemers aangetast. Zij zijn lid van een terroristische organisatie, hoewel het anders heet. Het eigen land en volk wordt door hen aangevallen, waarvoor zij niet eens betaald worden. De beloning die zij krijgen voor terrorisme tegen het eigen land en volk, dat is het behouden van een hoax baan en gratis toegang tot stalking, lustmoord- en verkrachtingsfaciliteiten.

Reden dat zij allemaal desondanks doorgaan? Niet vanwege angst, voor de eigen situatie na vertrek. Nee. Reden voor blijven is meestal, dat de informatievoorziening binnen de terroristische organisaties relatief goed is. Daar waar de media en het onderwijs volgepompt wordt met hoaxes en andere leugens, krijgen de insiders wél echte informatie over wat er speelt in de wereld. Het resultaat is, dat criminele lieden die de maatschappij afbreken, ware informatie krijgen. De echte mensen die wél deelnemen aan de maatschappij, worden zoveel mogelijk dom gehouden.

Wat moeten wij straks met deze criminele, terroristische en overbodige sociale klasse? Een volkstribunaal? Het land uitzetten? Speciale TBS-reservaten?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

1 Response to Wat is de oplossing?

 1. Geuz says:

  Was het maar zo eenvoudig Maud.
  De feiten zijn, dat er een heleboel mensen medeplichtig zijn, zonder dat de gemeenschap dat weet. Die lieden zelf weten dat vaak ook niet inderdaad.

  Ik zal een voorbeeld noemen:
  Kinderen die slachtoffer zijn van het pedofiel netwerk, worden meestal niet geloofd.
  Dat brengt die kinderen enorm in gevaar, want daardoor kunnen ze nergens aankloppen voor hulp. Hulp vragen voor die kinderen, het is vaak te riskant. Er zijn zelfs slachtoffers van verkrachting en pedofilie, die niet geloofd worden door hun eigen ouders.

  Terroristische organisatie?
  Dat woord komt van de propaganda, daar kan je geen realiteit mee beschrijven.
  De zo door propaganda beschreven organisaties zijn meestal huurlingenlegers, dekmantels voor geheime dienst activiteiten, met financieringen en administratie, of een groep slachtoffers voor een inquisitie. Zoals op de Taliban, die het gingen verbieden Opium te kweken in Afghanistan. Holbewoners hebben doorgaans geen vuurwapens, bommen, professionele propaganda systemen.

  Is “oneerlijke mensen” geen betere term?
  Er zijn ook ambtenaren die hun werk goed doen, zelfs al worden ze bespioneerd door organisaties met dekmantels.
  Omkoperij systemen, chantage, veel mensen komen in een situatie waar geen uitweg is.

  Wat te doen met de data die verzameld worden middels de TBS-reservaten?
  Nieuwe corruptie ligt altijd om de hoek.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.