Wéér een politiebureau in de Warmoestraat dat gaat sluiten.

Het bericht staat op http://www.politie.nl. Hier was ik toevallig deze middag. Het is op de hoek waar Joan Wilson uitging en werkte (Joan Wilson is verdwenen en werd mogelijk in delen gehakt terug gevonden in de Willemsluizen bij Amsterdam). Het is ook op de straathoek waar de fiets van Gijs Thio weer werd terug gevonden (verdwijning, verdrinking, onlogisch verhaal). Precies dit deel van de Warmoestraat. Je zou denken dat de politie hier graag wél aanwezig blijft.

DSCI3916

Het gebouw waar zij zaten, staat nu in de steigers. De Warmoestraat is jaren geleden opgeknapt en het barst er nu van de toeristen, van allerlei leeftijden en achtergronden. De horeca-zaken die hier zitten, zijn keurig onderhouden, maar enkele toch behoorlijk vaag.

Mijn vermoeden? De politie blijft mogelijk vrolijk aanwezig met een eigen pand, zodat zijzelf makkelijk kunnen werken in deze buurt. Echter, toeristen die de weg kwijt zijn of wiens fiets gestolen is, die zullen even een kleine wandeling moeten maken om een bureau binnen te lopen. Dat is de trend. Minder politiebureau’s met een loket voor de burger. Meer dan genoeg bewakingsstaat panden.

https://www.politie.nl/nieuws/2016/mei/20/05-amsterdam-bureau-beursstraat-verhuist-naar-nieuwezijds-voorburgwal.html


 

Bureau Beursstraat verhuist naar Nieuwezijds Voorburgwal op 23 mei

Laatste update: 20-05-2016 | 09:00

Amsterdam – Het politiebureau aan de Beursstraat in het centrum van Amsterdam sluit op maandag 23 mei haar deuren voor het publiek. De politiemensen die hier werken, verhuizen naar een nieuw pand aan de Nieuwezijds Voorburgwal 35 te Amsterdam.

De sluiting van het bureau aan de Beursstraat heeft geen gevolgen voor de politie-aanwezigheid op straat. De huidige wijkagenten blijven zoals vanouds hun werk doen in de buurt. Ook blijft hetzelfde aantal politiemensen als nu – opvallend en onopvallend – in de wijk om de veiligheid te garanderen. Aanrijtijden bij spoedmeldingen nemen niet toe; de politieauto’s die hierop afgaan, worden centraal aangestuurd.  

Persoonlijk aangifte doen kan vanaf 24 mei op basisteam Burgwallen, Nieuwezijds Voorburgwal 35, op een paar minuten lopen van het oude bureau, tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer. In veel gevallen kunt u ook via internet of telefonisch aangifte doen. Op  www.politie.nl/aangifte leest u hoe dat werkt.

Bellen met de politie kan altijd. Bel 112 bij spoed en anders 0900-8844.

Volg het basisteam ook op Facebook: Politie Amsterdam Centrum-Burgwallen

DSCI3924


 

ps. The Orlando Shooting (50 killed including the shooter and 53 non-fatal injuries) in gay Club Pulse was on 12 June 2016, on Orange Avenue 1912 in Orlando, Orange County. That night, the club hosted a Latin night.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Maatschappij, Politie and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Wéér een politiebureau in de Warmoestraat dat gaat sluiten.

 1. IrSlink says:

  Die homo’s willen alleen maar neuken en aandacht.
  Prima, maar laat ze dat onderling doen.
  Het is belachelijk dat de hele wereld mee moet wenen met die onzin.
  Zo fake als een Queen show.
  Prima, maar laat het gelieg en bedrieg thuis.
  Hiermee verlies ik respect voor de homo´s.

  Janken om niets. de Tweede Wereldoorlog werkte dat nog nu niet,. BAH.

  Het goeie aan de homo´s is wel dat ze mekaar neuken en verkrachten.
  Daar moeten de Vrijmetselaars eens een voorbeeld aan nemen.
  Laat die sukkels omstebeurten nu eens de neukhoer zijn, zodat mensen die meer waard zijn met rust gelaten worden. De Down Syndroom gasten neuken ook mekaar de hele dag. We gaan toch ook geen studentes offeren zodat de Down Syndroom inrichtingen voldoende neukvlees hebben:
  Homos snappen dat tenminste, die neuken mekaar de hele dag-. Hoeren / neukers als het zijn.

 2. VriendvanFredeBrouwer says:

  Deze buurt was van Charles Geerts en is nu grotendeels eigendom van de gemeente Het Oosten. Dan weet u dat.

  QUOTE ZEGT HET:

  Geerts was eigenaar van veel ramen rond het Oudekerksplein. Die zijn opgekocht door de gemeente voor €25 miljoen. Alhoewel Geerts lang is verdacht van banden met de onderwereld en witwassen, heeft de gemeente dat nooit kunnen aantonen, vandaar dat het uiteindelijk het miljoenenbedrag op tafel legde om Geerts uit de hoerenbuurt te krijgen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.