Hardnekkige mythes, die de controlled opposition blijft pushen

 1. LEUGEN: De lagere graden in occulte clubjes hebben geen idee wat er allemaal speelt. Zij doen nietsvermoedend mee. Pas als zij jarenlang betrokken zijn, komen ze erachter waaraan ze meegedaan hebben. ~ Ja, ze weten niet alles van tevoren. Maar ze weten al vanaf het begin hoeveel hoaxes en leugens er in de maatschappij gebracht worden én zij doen vanaf het begin mee in verkrachtingsfeestjes en lustmoorden. Ongelooflijk voor normale mensen, maar waar. Vanaf het begin.
 2. LEUGEN: De slachtoffers van occulte clubjes zijn vaak aan lager wal geraakte kinderen, pubers en vrouwen. ~ Ja, het gaat bijna altijd om een groepsaanval tegen een individu alleen, die zich niet goed kan verdedigen. Maar dat hoeft niet per se iemand te zijn die aan lager wal is geraakt. Het kan ook gaan om een hardwerkend weeskindje. Een alleenstaande asielzoeker met een uitstekende opleiding, die veel geld betaalde voor de overtocht. Een alleenstaande bejaarde. Iedereen kan een target worden, omdat men vooral selecteert op “alleen staan”. Hoe iemand alleen komt te staan? Dat kan je in enkele jaren bereiken. Leden van occulte clubjes vreten zich vaak langzaam in in een kennissenkring. Dat kan jaren duren, maar uiteindelijk zorgen zij er als groep voor, dat het target niemand meer heeft die aan diens kant gaat staan.
 3. LEUGEN: Een target wordt van tevoren gewaarschuwd (hoffelijk!), zodat deze kan kiezen tussen vechten of vluchten. ~ Ja, zij zullen een teken geven. Onderling hebben ze afgesproken, dat dit een waarschuwingsteken is. Je valt iemand immers niet in de rug aan, nietwaar? In werkelijkheid is alles erop gericht, om te voorkomen dat het target ooit iets terug kan doen. Een groepsaanval vanuit de rug. Hun waarschuwingsteken is niets meer dan een voor u en mij onbekend signaal. Een handgebaar dat u niet kent. Een garderobenummer van 0611 of 112, wat u op die avond niets zegt. LOL in een SMS. Mijn tante gaf mij voor de verjaardag twee hangertjes van mijn sterrenbeeld, ze wist alleen niet zo goed welk sterrenbeeld ik was, dus ze kocht een Steenbok én een Waterman (dan kon ik kiezen welke ik zou dragen). Enkele jaren later kocht ze voor mijn verjaardag een zeester als sieraad. Ik zat op de lagere school en kende die symbolen niet. Het zei me helemaal niets.
 4. LEUGEN: Vanuit occulte clubjes zelf komt steeds meer naar buiten, door leden die stilletjes in verzet willen komen.  ~ Ja, er komen verhalen naar buiten. Maar nee, dit is mondjesmaat en bewust beleid. Er komt niets naar buiten, waarvan men niet vooraf heeft bedacht dat dit moet gebeuren. Enerzijds is dit controlled opposition. Het doel is om burgers die in actie willen komen, uit te nodigen om zich dáár bij de controlled opposition te melden. De controlled opposition is “de meest geloofwaardige partij” onder de activisten en dat zijn er (helaas) velen. Het is een fuik. En de nep-elite heeft geld genoeg om vele fuiken op te zetten. Anderzijds wil de nep-elite zélf juist, dat er een soort van revolutie komt tegen het kwaad. Zij sturen aan op onrust, revolutie, woede, oorlog, aanslagen. Het script voor wat er dan -bij die volkswoede- aan u gevoerd gaat worden in de media, ligt al jarenlang in de kast. Het is te belachelijk voor woorden, een nep-revolutie!!  U, de gewone man, bent toch niet gek? Zo lang de politiek, politie en media doen wat gevraagd wordt door de nep-elite, blijft deze achterlijkheid uitgerold worden over ontwikkelde landen. We krijgen dan een wéér volgende fase van achterlijkheid, mogelijk met een communistisch sausje erover. Of terug naar de foute regie van het adeldom. Kan dat? Ja, juist ontwikkelde landen geloven op grote schaal in hun onderwijs en media. Daarin verschilt u niet zoveel van Noord-Koreanen.
 5. LEUGEN: Klokkenluiders worden massaal slecht aangepakt en niemand doet iets. U bent beter af als u geen klokken luidt! ~ Maud Oortwijn is daarvan een goed voorbeeld, maar haar situatie is uniek. Het kost namelijk ontzettend veel tijd, geld en moeite, om iemand die wel wil en kan werken, aan de grond te houden. Ze kunnen dat niet op grote schaal gaan toepassen. De situatie van Maud is wat dat betreft uniek. In de media hoort u telkens opnieuw, dat klokkenluiders als lepra-patiënten worden behandeld. De stiekeme boodschap is: wordt geen klokkenluider! In werkelijkheid zijn vele klokkenluiders die u op TV ziet onderdeel van het script. Zij zijn lid van de Vrijmetselaars of andere occulte clubjes. Het is nep. U ziet hen armoedig leven in een TV-reportage. Niemand weet wat ze de rest van de tijd doen. Het moet u afschrikken om uw mening te durven te geven. Zowel Ad Bos (Bouwfraude) als Edwin de Roy van Zuydewijn (Oranjehuis) komen uit families die geen armoede lijden. Beide zijn niet serieus aan de bedelstaf.

Veel van de nieuwe media is daarom ook nep. Er wordt door hen wel veel lawaai gemaakt, maar men slaat geen deuk in een pakje boter. Geen harde feiten.

Als wij deze achterlijkheid willen omkeren, zal het van gewone mensen moeten komen, die met gezond verstand iets tot op de bodem uitzoeken. Stilletjes. Zonder eerst via internet contact te zoeken met deze website of andere websites. Zelf doen. Waarom u dit zou doen? Uit liefde voor uw land? Uw kleinkinderen? Of wellicht omdat (dankzij de nep-elite) krankzinnig hoge belastingen worden geheven op allerhande wijze (van inkomstenbelasting tot hoge tarieven voor geliberaliseerde diensten)… En die belastingdruk is opgevoerd, zonder dat de services voor de burger dit rechtvaardigen. Het is wel genoeg geweest met die onzin.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, Politie, Politiek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Hardnekkige mythes, die de controlled opposition blijft pushen

 1. “Hun waarschuwingsteken is niets meer dan een voor u en mij onbekend signaal. Een handgebaar dat u niet kent. Een garderobenummer van 0611 of 112, wat u op die avond niets zegt. LOL in een SMS.”

  Dit tijdstip kreeg Kok trouwens ook net voor zijn afspraak met zo goed als geheel SMS crime verslaggevend Nederland door ge-SMSt, waarna hij s’ avonds als door judas zelf van te voren zorgvuldig afgekust heel toevallig na wat bordeelbezoek in het pikduister werd afgeknald. Wat denk jij daarvan Maud?

 2. Jimmy is Back says:

  Het gaat om 1% van de bevolking die de vuilnis meedoet. Dat werkt allemaal in dezelfde sectoren. Ze wonen ook allemaal bij mekaar in de buurt. Je hebt echt buurtjes waar ze de meerderheid zijn. De rest van Nederland voegt waarde toe, doet zijn best, vanuit de beste vermogens of is lekker lui. Zij zullen levenslang schade aanrichten en zich daardoor belangrijk voelen. Rovers zijn het en landverraders.

 3. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsfeiten | Silvia's Boinnk!!!

 4. Linda says:

  Het is inderdaad iets van 1 % van de bevolking.
  Die horen gewoon in de TBS thuis.
  Maar ze zijn ondergronds door de vijand georganiseerd.
  Het doel is de boel kapot maken.
  Kinderneukers, groepsverkrachters, lustmoordenaars. Vinden ze leuk.
  Mensen tot zelfmoord dwingen is voor hun de grootste humor.
  Als dat niet lukt, dan faken ze een zelfmoord. Gewoon, voor de lol.
  Ze zijn helemaal ziek. Geen menselijk ras meer, maar lager dan de apen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.