Willem-Alexander tegen de Vrijmetselaars meetlat?

Het Koningshuis gebruikt graag symbolen. Daaruit kunnen we proberen af te lezen wie ze zijn. Het zegt niet alles, maar toch iets.

 • Willem Alexander is geboren op de 117e dag van het jaar. Omdat het een keizersnee was, kan het een bewust gekozen datum zijn. 117 is zo’n datum.
 • Velen hebben reeds opgemerkt, dat het oranje WA-logo van de troonswisseling, verdacht veel lijkt op de “passer en winkelhaak” van de Vrijmetselaars.
 • Ook  – “De W van Willem… Drie vingers in de lucht” – doet denken aan het handgebaar voor de M van de Freemasons. Het is een omgekeerde M.
 • De drie prinsesjes hebben een naam beginnend met een A. AAA.
 • De trouwdag van Willem-Alexander en Maxima was op 2-2-2002. Dat is 222.
 • Hij koos als specialisatie “Watermanagement”. Vrijmetselaars hebben veel met water. Het bekende schaakbord-patroon verwijst naar bewegend water. Willem-Alexander heeft zelfs de indeling van de zitplaatsen tijdens het Bevrijdingsconcert op de Amstel dusdanig veranderd, dat hij op een tribune boven de sluizen in de Amstel zit. Dat is Watermanagement.
 • De link Oranjehuis- Vrijmetselarij is er al in de 18e eeuw, als orangisten ruim vertegenwoordigd zijn in de eerste loges in Nederland. In de 19e eeuw waren meerdere leden van het Huis van Oranje lid van een vrijmetselaarsloge en maakten zodoende deel uit van de Orde van Vrijmetselaren. Koning Willem I schoof bewust twee zonen van hem naar voren binnen de Vrijmetselarij. Twee prinsen uit het huis van Oranje hebben in de negentiende eeuw de functie van grootmeester van de Orde van Vrijmetselaren bekleed: Prins Frederik (de jongere broer van Koning Willem II, die zelf ook vrijmetselaar was) gedurende 65 jaar (!), van 1816-1881, en Prins Alexander (de jongste zoon van Koning Willem III, die destijds kroonprins was) van 1882 tot zijn vroege dood in 1884. Willem-Alexander zelf is vernoemd naar deze Willem III (de vader van Wilhelmina, die ook Willem Alexander heette). Wilhelmina was dus de halfzus van prins Alexander. Prins Alexander werd op 17 juli 1884 bijgezet in de grafkelder van de Oranjes in de Nieuwe Kerk te Delft. Ook 17 juli is een occulte datum. Het bijzetten in het graf is een bewust gekozen datum, omdat na de dood van prins Alexander (21 juni!) er wekenlang gewacht is met de bijzetting.
 • De occulte monarchvlinder is vernoemd naar Willem III vanwege de oranje kleur. En Willem-Alexander is ook weer vernoemd naar Willem III.
 • Het Oranje Koningshuis was zeer actief in de Vrijmetselarij in de generaties Willem 1 tot Willem III. Dat is niet zo vreemd, want het Duitse huis zal banden hebben gehad met de in Bavaria (Duitsland) opgerichte Illuminatie. Na Willem III, zijn er in Nederland alleen Koninginnen met dochters geweest, tot Willem-Alexander in 2013 Beatrix opvolgde. De verbondenheid met de Vrijmetselaars is mogelijk om die reden niet sterk openlijk geweest de afgelopen eeuw.
 • Het huis van Oranje speelt een prominente rol in de wereldpolitiek, o.a. door oprichting van de Bilderberg (door prins Bernard).

Symbolen zeggen niet alles, maar altijd iets.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Koningshuis, Vrijmetselaars. Bookmark the permalink.

8 Responses to Willem-Alexander tegen de Vrijmetselaars meetlat?

 1. Geuz says:

  Prins Bernhard richtte de Bilderberg groep op vanuit zijn positie in de Maltezer Ridders.
  Knights of Malta.
  Een soevereine orde, dat wil zeggen, ze krijgen een extra paspoort als lid van die orde.
  Knight of Malta is ook een van de status posities in de Vrijmetselarij.

  Voor meer informatie:
  https://duckduckgo.com/?q=knights+malta+beatrix+netherlands

  • Jimmy is Back says:

   Geuz,
   Bij jou is alles tegen de Katholieken. Niet dat daar niets fout zit, maar je hebt geen neutrale analyse van wat er fout is op wereldgebied. De NWO dat zijn niet alleen Katholieken.
   En verder, waren de nazi’s niet metselaar ???? Dat weet je toch?

  • Geuz says:

   De 80- jarige oorlog was een oorlog tegen de Katholieken.
   Willem de Zwijger is vermoord door een katholiek, omdat Willem zich bekeerd had uit het systeem van de roomse antichrist.
   Maarten Luther schreef, dat het Vaticaan is gebouwd op het de stoel van de duivel:
   http://www.zeno.org/Literatur/M/Luther,+Martin/Traktate/Wider+das+Papsttum+zu+Rom,+vom+Teufel+gestiftet/
   Johannes Calvijn gebruikte nooit het woord paus, maar bezigde “de roomse antichrist” als zijn titel. Aartsbisschop Cranmer werd vorige eeuw geciteerd door Dr. Ian Paisley geciteerd in het Europese parlement:

   Dit waren de laatste woorden van heer Cranmer op de brandstapel.

   Levend op de brandstapel, de favoriete straf door Katholieken voor mensen die beschuldigd werden van twijfel aan de leugens van de romanisten, “ketterij”, was een afschuwelijke pijnlijke langzame dood, waar je eerst moest toekijken hoe de benen verbrandt werden.

   Dus allereerst: Mijn uitspraken zijn gebouwd op de schouders van giganten!
   Maarten Luther, Johannes Calvijn, Aartsbisschop Cranmer, Marnix van Sint Aldegonde, Willem de Zwijger en zijn zoon Prins Maurits.

   Daarnaast is het zo, dat de samenzweringen en valse vlaggen in de westerse wereld doorgaans door de Jezuïeten zijn opgezet. De bewijzen daarvoor zijn legio, zoals het Bonfire Plot in 1605, waarvan nog steeds Guy Fawkes day,
   https://www.thoughtco.com/henry-garnet-and-the-jesuits-1221975
   Balthazar Gerardz werd aangestuurd door Jezuïeten.
   Napoleon Bonaparte werd aan de macht gebracht door deze Jezuïet.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Emmanuel_Joseph_Siey%C3%A8s

   Er zijn vandaag veel meer Jezuïeten dan in de 16de eeuw.
   Adolf Hitler was een Rooms Katholiek, in 1933 deed hij de uitspraak dat hij zijn hele leven Rooms katholiek wilde blijven. De Duitse protestantse generaal Rommel werd vermoord door Hitler. In vernietigingskamp Auswitch, hingen katholieke kruisbeeldjes en stonden Maria beeldjes.

   Het pedofiel netwerk begint bij Katholieke weeshuizen.
   Ter illustratie, er is een documentaire over de de Franklin Cover-up, deze begint met kinderprostituees door het Katholiek weeshuis Boystown. Ook in Australië melden slachtoffers van het pedofiel netwerk over een Katholiek weeshuis genaamd Boystown.
   http://www.franklincase.org/index.php?option=com_content&view=category&id=17:conspiracy-of-silence&layout=blog&Itemid=12

   Wat ik zeg is dus helemaal niet vreemd.
   Wat wel vreemd is, dat mensen hier, net als Adolf Hitler dat deed, de Vrijmetselarij gaan beschuldigen van de machinaties door de Contrareformatie. Vrijmetselarij is evident geïnfiltreerd door de Katholieken, de bewijzen daar voor zijn overvloedig te vinden de achtergronden van Albert Louis Constant, Eliphas Levy, een Benedictijnse Abt die “de grote Kabbalist” werd genoemd, maar een Rooms Katholiek einde van zijn leven wilde. Hij schreef zeer invloedrijke boeken voor de vrijmetselarij. Eliphas Levy was de Franse Albert Pike, een Benedictijn! Bovendien, Albert Pike was een vriend van de machtigste Jezuïet in de VS, Pater de Smet.

   De Bilderberg groep is opgezet door de Jezuïet Jozef Retinger.
   http://bilderbergmeetings.co.uk/jozef-retinger/
   Maltezer Ridders krijgen hun orders van jezuïeten, zo is de Hiërarchy.
   Er is geen enkele relatie tussen vrijmetselarij en de Bilderberg groep.

   Voor meer inzicht in de werkelijk samenzwering tegen de beschaving, er was een goed interview over de zwarte paus gedaan met betrekking tot samenzweringen en valse vlaggen aan het begin van deze eeuw:
   http://remnantofgod.org/blackpope.htm

 2. Jimmy is Back says:

  Overigens begint Alexander met een A en eindigt Maxima met een A.
  Het is formeel Willem-Alexander, omdat dit “Willem” nu eenmaal moet in het Oranje huis.
  Willem is een echte Hollandse en Duitse naam. Meer dan welke naam ook.
  Alexander is hoe ze hem genoemd hebben bij de geboorte. Alex, zeiden ze thuis.

 3. Jimmy is Back says:

  Overigens was het trouwen wel op 2-2-’02, maar de kranten stonden er vol mee op 3-2-’02.
  Die is net even wat duidelijker. 322.

 4. WillemNoniem says:

  Het is een mythe dat de lagere graden van Vrijmetselaars niet weten wat er allemaal gebeurd hogerop in de gradenladder. Van kinds af aan weten ze wat er speelt. Echt, daar zijn ze als puber al bij betrokken en dat is dus jaren voor ze überhaupt lid mogen worden.

 5. Mindy says:

  Amalia was born naturally (no operation), they say at exactly 17.01…. Thats 1 over 17h. 117 again. Willem IV was born on the 117th day of the year.

 6. Harri says:

  WA kwam er niet in voor, maar Ik heb zojuist het eerste deel van een SKY docu over de vrijmetselaars gekeken. Er wordt een interessant, doch gekleurd inkijkje gegeven. Staat helaas (nog) niet op YouTube, alleen op Usenet. Misschien ga ik ‘m vanmiddag maar eens op YT zetten en verder delen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.