Occulte clubjes en het slechtste volk dat ze op een mooi podium plaatsen.

tandenfeeHet is maar een gedachtegang. Denk even met ons mee… Wat ik bedoel? Het leugenachtige maar ware concept, dat als ouders hun kinderen offeren, dat dit het grootste offer zou zijn en dat deze ouders daarom zeer gewaardeerd moeten worden. Het heeft een enorme impact op een samenleving. De laatsten zullen de eersten zijn, en andersom. 

Ouders die zogenaamd het grootste offer brengen en ervoor beloond worden. 

Ik denk daar geheel anders over. Allereerst. In occulte clubjes, is alles nep. Het verhaal dat verteld wordt, is het verhaal waarvan “men” gezegd heeft, dat het verteld moet worden. Dus als de leiders zeggen, dat persoon X een held is, dan zal de hele meute het heldendom roemen, al is persoon X de meest onaardige, luie en laffe hond op deze aardbol. Het doet er niet toe: opdracht is opdracht. Leden van occulte clubjes zijn wat dat betreft dure cassetterecorders. De “eigen mening” wordt er afgebroken. De tamtam werkt overuren. De samenleving hoort de tamtam.

Ouders wiens kinderen zijn vermalen door het occulte systeem, die hebben volgens het verhaal het grootste offer gebracht. Daarom wordt aan alle leden verteld, dat deze ouders vanaf dat moment: geweldig zijn, populair zijn, helden zijn, slachtoffer zijn, alle aandacht verdienen, en geholpen moeten worden. Onbeperkt. Eindeloos. Voor die kinderen is er vervolgens ook “eeuwige roem”, alsof het kind er zelf voor zou kiezen.

Wat kan daar het resultaat van zijn? Er staan mensen op, die niets liever willen, als dat één van hun kinderen gestalkt en vermoord wordt. Dat zijn natuurlijk niet de beste ouders. Ze prijzen die kinderen aan als offerwaar. Waarom? Slechte ouders, zijn vaak slechte mensen. En echt slechte mensen, die zijn niet geweldig, populair, helden etc. Ze zouden misschien wel iemand anders willen zijn, maar voor zelfontwikkeling zijn ze dan weer te beroerd (voorbeeld: je wilt per se met je kop op TV, maar je bent te lui of te saai om mee te doen met een reality show of om iets anders te doen van enig vermaak of betekenis). Die ouders willen dus iets, wat ze anders niet zo makkelijk bereiken. Ze zijn niet leuk, lief, gezellig, populair, hard werkend, helden of een goed mens dat hulp verdient. Maar ze willen tóch aandacht. Dan offer je lekker een kind op. Kan jou het schelen.

Het kan ze waarschijnlijk ook niet schelen. Het zijn vaak mensen, die sowieso geen ene fuck om hun kinderen geven. Het kost ze geen centje pijn. Ze hopen erop, dat hun kind gekozen wordt. Het beroerde is, dat uit de groep ouders (ja groep), die dit wel wil, de leuke, mooie, lieve, hard werkende, of getalenteerde kinderen juist gekozen worden, zonder goede reden. Het zijn de kinderen waarop het oog wél valt, gewoon om wie ze als mens (kind) zijn. Maar die ouders, krijgen straks de pluim op de hoed. De meest vreselijke mensen (deze ouders) worden op een podium gezet. De beste jeugdigen worden weggespoeld. En ze krijgen eindelijk aandacht.

Wat doet dat met een samenleving? Alles gaat bergafwaarts. De energie die de samenleving stopt in deze bodemloze putten van nep-ouders!! Eén doffe ellende.

Het omgekeerde is ook waar. De echte nabestaanden van andere slachtoffers, die krijgen vaak niet de aandacht die ze verdienen in de media (of in ieder geval minder). En dat beste lezers, zijn de mensen, die wél ontzettend veel zijn kwijtgeraakt. Alle slachtoffers dienen gehoord te worden, inclusief echte nabestaanden. Nep-ouders die de eigen kinderen offeren, zijn nooit serieus een ouder geweest van het kind in kwestie. Maar het kind kan nergens anders heen.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in hoax, Maatschappij and tagged , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Occulte clubjes en het slechtste volk dat ze op een mooi podium plaatsen.

 1. NicoleS says:

  This is slowly bringing down a society. Not only because the best die and the worst survive, but also because it is not at all civil, to say the least. How corrupt can a system become? It is terrorism.

 2. NicoleS says:

  Some famous cold cases in the Netherlands, I have been wondering exactly this. Normal people dont realize how sick some people are. They dont think of their kids as humn being. They only think as themselves as human beings (and are they?).

 3. NicoleS says:

  And the worst. They actually believe that “You will always be remembered” gives meaning for the victims who have been stalked, abused and murdered. How sick is that? Who wants to be remembered as a victim? Nobody, almost nobody.

 4. MON says:

  Ze zijn alleen onderling vrienden en zien iedereen die niet lid is als een derderangsburger. Onderling zijn ze dus beste vrienden, denken ze. Totdat iemand een echt ander belang heeft. Dan is het zo achterbaks als je ze krijgen kan. Thirs en Paulus saboteerden relatie, omdat die roeit in eten zou kunnen gooien. Gewoon, zonder reden, om te kruipen voor de “hogere in rangen”. Krijgen ze niet eens voor betaald. Doen ze gewoon. Kris was ook de haathoer. Zo gaat dat in die kringen onderling, als er iemand hoger in rang een zieke agenda heeft. Zonder nadenken. Zonder principes. Zonder niets. Heel oppervlakkig en schade aandoen is leuk. Lachen! Maar formeel zouden ze mekaar onderling nooit afvallen. Een occulte kip praat altijd positief over een occulte haan. Maar messen in de rug kan nog steeds, gratis en voor niets.

 5. AndyDandy says:

  Ach, als die ouders zo waardeloos zijn, dan zijn het niet de ouders die dat kind erin gooien.
  Ze kijken gewoon naar de beste/mooiste/leukste kindjes, die waardeloze ouders hebben.
  Het is laf volk. Ze durven in groepsverband alleen een kind aan te vallen, als ze zeker zijn dat dit kind alleen staat. Waardeloze ouders is lekker makkelijk. Als je waardeloze ouders nog wat spiegels en kraaltjes biedt, dan zijn die waardeloze ouders blij. Aandacht en spiegels en kraaltjes.

  Evolutionair is die elite zo slecht voor een land.

 6. Mauri says:

  Het laagste van het laagste.
  Dieper kan een mens niet zinken. En laf.

 7. am says:

  Ze gaan voor makkelijk.
  Buren van je zijn Vrijmetselaar. Ouders zijn Vrijmetselaar.
  Leraren zijn Vrijmetselaar. Dan maakt een kind geen enkele kans meer. Huppekee.
  Laf walgelijk slecht volk. Iedereen die lid is doet er aan mee.
  Je bent medeplichtig aan de allerergste misdaden denkbaar. Altijd.
  Dat doen ze allemaal actief.
  Ook als je zelf geen kind verkracht hebt, dan nog zit je in een pedonetwerk.
  Je bent decennia lang bezig met elimineren van talent en het kansloos maken van kinderen voor hun hele leven. Iedereen die hiervan lid is, doet mee. Slavernij. Kinderhandel. Dood martelen.
  Als je daaraan mededader bent, dan ben je ongeneeslijk ziek.

 8. Buuv J says:

  Die vader lijkt op Pim Overzier, maar dat zal wel niet.

 9. Buuv J says:

  Wie noemt zijn kind ook Nymphe? En dan eindigen in de kinderporno? Sterrenkind. Pfff.
  Doet me denken aan Jonbenet Ramsey. Ze kan net zo goed elders een leven hebben.

 10. Buuv J says:

  Mensen zijn ongeneeslijk ziek in hunne hoofd. Ze horen niet in een TBS thuis want zij zijn ongeneeslijk. Wat doe je daarmee als maatschappij. Zij hebben zich al georganiseerd in geheime clubjes, voor de kinderhandel en wandel. U gelooft dat niet, maar het passiert

 11. ek friend says:

  I dont care what they think. Tbey are the absolute lowest of all the animals worldwide.
  These people are not real people, they are braindead animals.
  The human thing to do, is to apply euthanisia. They are dead in their hearts and minds anyway, but we can prevent them from spreading their deseases across our civilization. The best they can do.

 12. ek friend says:

  Waar was Nymphe voordat ze met pa in de auto bij de supermarkt zou zijn=
  Wat is er eerder die dag allemaal gedaan?

 13. ek friend says:

  28 november 1991.

 14. Retter says:

  I have done a photo check on this website…. here are my thoughts !!!

  Marcel van Geel (Fucking Fruit Flies singer Raalte VWO school)
  Dagomar Deelstra (Student Groningen Maud’s year)
  Kristiaan Kamerling (brother of Anthony)
  Hans Stokkerman (bassguitar player band The Shorts)

  They are the same guy. The mouth, eyes, shape cheeks, posture. hell yeah.
  Reminds me of the band the Fine Young Cannibals.

  Do you have pics of the Fucking Fruit Flies guitar player who died?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.