Die Fucking Fruit Flies, treden weer op en wel op 13 mei in Raalte

Dit deel kan ik dan nu laten zien. De band van de middelbare school (het FRC) de Fucking Fruit Flies. Ik had destijds geen idee dat het dus FFF en 666 was. Een dergelijk getal zei me toen ook niks. Ben eenmaal naar een optreden geweest in Dedemsvaart, begin 5 VWO. Vóór dat optreden wist ik niet eens wie er in de band zaten. Nu, 25 jaar later, treden ze weer op en wel op 13 mei aanstaande. Ja, dat is de 133e dag van het jaar. Als u me niet gelooft, kijk zelf: thefuckingfruitflies.com.

cropped-fruitflyfuck21

cropped-img_9258

Mark Schinkel heeft op de middelbare school in verschillende jaren bij mij in de klas gezeten. We waren geen close vrienden, maar konden het op zich goed met elkaar vinden, meende ik. Peter Hesselink deed gymnasium, waardoor ik hem vooral van gezicht kende. Hij zat in de bovenbouw alleen met Economie en Wiskunde B in mijn klas. Hij is getrouwd met een meisje uit Heino waarmee ik meende (niet-close) bevriend te zijn. Ik wist destijds niet eens dat Peter in deze band speelde. Dat zie ik nu pas. Marcel van Geel en Frank Groten (RIP) zaten bij broer Han in de klas, die kende ik beide dus alleen van gezicht, net als Edgar van Geel. Leon Lenting was het vriendje van een lagere school vriendin van me. Hem kende ik alleen vaag, maar ik dacht echt vriendinnen te zijn geweest met zijn vriendin (ondertussen vrouw) op de lagere school. William Benitez, Harold Uitzetter en Raymond van Olphen zijn mij geheel onbekend. Ik had geen enkele reden, om te denken, dat deze gasten een hekel aan me hadden. Ondertussen denk ik anders over hen.


ps. Het toeval wil, dat de BOPZ-zitting over mijzelf aanvankelijk gepland stond op 13 maart (13/3). Die werd op mijn verzoek verzet naar later. De zitting werd verzet naar 22 maart (22/3). Ik vermoed, dat 133 ook “iets is”. Wat 133 betekent, weten we niet.  

pps. Op 13 mei in 1619, de 133e dag van het jaar, werd Johan van Oldenbarnevelt onthoofd. Johan van Oldenbarnevelt was een staatsman tijdens de 80-jarige oorlog. Hij was raadspensionaris in Den Haag en dus met stadhouder Maurits van Oranje de machtigste man van de Republiek. In 1619 kregen de beide mannen onenigheid en liet Maurits van Oranje zijn oude vriend Van Oldenbarnevelt door een rechtbank veroordelen voor hoogverraad. Hij werd onthoofd op het Binnenhof.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Heino and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Die Fucking Fruit Flies, treden weer op en wel op 13 mei in Raalte

 1. Geuz says:

  Johan van Oldenbarnevelt werd onthoofd, omdat hij Remonstrantisme gedoogde en zelfs Remonstrant was/werd.

  Prins Maurits was een strijder voor Reformatie jegens Baäls papisme.
  Om tot het besluit te komen Johan van Oldenbarnevelt te onthoofden, werd de synode van Dordrecht belegd, 1618-1619, waar ook het Remonstrantisme werd onderzocht.

  De Remonstranten werden daarop verbannen in de 17de eeuw, op grond van de inzichten verzameld onder de Synode van Dordrecht, maar kwamen terug in de 19de eeuw na Napoleon Bonaparte. Moderne Remonstranten zitten achter het huidige homohuwelijk te lande, en een van de bekendste militante Jezuïeten in Nederland, Huub Oosterhuis, bijgenaamd de Amsterdamse Paus, heeft veel energie gestoken in de huidige Remonstranten. Ook Wabeke was betrokken bij het homohuwelijk. maar is ook de schandalen der pedocriminaliteit te lande, dus ook daar zien we de Jezuïeten terug verschijnen.

  Dit is voor ene leek misschien een gecompliceerd theologisch materiaal.
  Maar je kan het vergelijken met iemand die Hitler geloofde en daarom steunde.
  Zoals Joop den Uyl dat deed.
  Joop den Uyl is niet onthoofd door Koningin Juliana, want hij kwam terug van zijn steun voor Hitler, men zegt zelfs voordat Duitsland hier te lande binnen viel.
  http://www.isgeschiedenis.nl/nieuws/de-synode-van-dordrecht/

  De Remonstranten waren een aanval op het Nederlandse staatsbestel van binnen uit, waarvoor honderden duizenden martelaren waren gestorven. Johan van Oldenbarnevelt pleegde landverraad, wat bewezen moest worden met behulp van de beste theologen in Nederland een voortdurende vergaderingen. Onthoofding voor landverraad was de normale gang van zake in die tijd.

  Dat de Remonstranten landverraders waren, dat is gemakkelijk te zien voor iemand die geen leek is. Remonstranten waren al Oecumenisch in de 17de eeuw. Dat was niet modern, want Oecumene was al de strategie van Caesar Constantijn, die het Katholicisme begonnen was in 421 met de Oecumenische Synode van Nicea.

  Vanuit mijn optiek had Prins Maurits juist gehandeld.
  Beter was het geweest, als Johan van Oldenbarnevelt het snode pad van Remonstrantisme verlaten had.
  het heeft misschien wel weinig uitgehaald, want de staat waarvoor Prins Maurits diende is volledig vernietigd door Frankrijk, de Patriotten en de Contrareformatie (door Jan Roothaan) in 1795. Die kleine 200 jaar republiek hebben wel erg gunstige invloed gehad op de algemene beschaving.

  Betreft 666, dat komt uit slechts 1 vers voor in de Bijbel.
  In Openbaring, het laatste boek in de Bijbel. Hoofdstuk 13 laatste vers:
  Hier is de wijsheid nodig. Wie verstand heeft, die berekene het getal des diers; want het is een getal eens mensen, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig. [Openbaring 13:18]

 2. Jimmy is Back says:

  13 mei…
  – Op 13 mei 1619 wordt Johan van Oldenbarnevelt in Den Haag onthoofd
  – Op 13 mei 1940 vertrekt Wilhelmina naar Engeland.
  – Op 13 mei 1981 was er een aanslag op Paus Johannes Paulus II in Rome.
  – In 2000 de Vuurwerkramp in Enschede.
  – In 2000 de heropening van het Olympisch Stadion Amsterdam.
  – Eén van de Parnassiamoorden is gepleegd op 13 mei. https://maudoortwijn.com/2016/06/03/parnassiamoorden-den-haag-tegen-de-vrijmetselaars-meetlat/

  Misschien is 13 mei wel niet 322 maar typisch Hollands? Ik zie geen linkjes met internationale clubjes. Toch is die 13e mei geen toeval.

 3. Retter says:

  I have done a photo check on this website

  Marcel van Geel (Fucking Fruit Flies singer Raalte VWO school)
  Dagomar Deelstra (Student Groningen Maud’s year)
  Kristiaan Kamerling (brother of Anthony)
  Hans Stokkerman (bassguitar player band The Shorts)

  They are the same guy. The mouth, eyes, shape cheeks, posture. hell yeah.
  Reminds me of the band the Fine Young Cannibals.

  Do you have pics of the Fucking Fruit Flies guitar player who died?

 4. Truman show is says:

  dat frc in raalte stond ook bekend als opleidingsinstituut voor celebrity wannabees and geile genocide kipjes, allemaal hun leven besteden aan de genocide in ruil voor televisie gezicht krijgen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.