Een hypothese, waar een expert eens naar zou moeten kijken: Anass en het meisje van Teteringen

Recent schrijven wij, over de vele kindermoorden, waarbij de doodsoorzaak onbekend is. Het wordt niet gezegd in de media, maar veel van de bekende cold cases van kinderen, daar wordt het kind gevonden zonder veel zichtbare wonden. Nog recenter schreven wij, over de sectie gegevens die we wel hebben kunnen achterhalen (het zal ongetwijfeld niet compleet zijn). Bij gebrek aan beter onderzoek door experts, voelde wij ons genoodzaakt dit te bekijken.

Op basis van eerdere analyse, willen wij één opmerkelijke overeenkomst onder de aandacht brengen. Zowel op de foto’s van Anass Aouragh als op de foto’s van het meisje van Teteringen, laten de beschadigingen in het gezicht een patroon zien.

Het meisje van Teteringen (ongeveer 15-17 jaar) is op Eerste Kerstdag 1990 gevonden bij de zandverstuiving op de heide van Teteringen (Cadettenkamp, Galgenstraat). Hier is eerder geschreven over de sectie: link.

Anass Aouragh (13) is gevonden in Wassenaar op 7 februari 2013, hij zou zogezegd zelfmoord hebben gepleegd. Hier is eerder geschreven over de sectie: link.

Het meisje van Teteringen en Anass Aouragh hebben kleine wondjes in het gezicht, die niet willekeurig qua patroon lijken. Bovendien hebben beide juist geen beschadigde neus. Omdat de neus uitsteekt, zou dit één van de eerste delen zijn, die beschadigd raken. Niet bij Anass en het meisje van Teteringen. Dit doet mij vermoeden, dat zij een soort masker gedragen hebben, zoals een beademingsmasker. Op dit moment heb ik geen andere verklaring voor het patroon van kleine huidbeschadigingen op hun gezicht in combinatie met het feit dat de huid op de neus niet beschadigd is. Beide hebben overigens weer wél beschadigingen op de lippen, wat kan duiden op een tube voor gastoevoer naar de mond.

Overigens wil ik ook direct opmerken, dat het feit dat beide uit Noord-Afrika komen eerder een toeval is. Het zijn de enige kinderen in de lijst onopgeloste moordzaken, waarvan wij foto’s van het gezicht hebben.

Als leek, lijkt het alsof het meisje van Teteringen huidbeschadigingen heeft (rood en geel in linker twee foto’s), die een patroon rondom de mond suggereren, zoals bij mondmaskers. Daarbij lijkt het (wit), alsof de neus en de kind relatief weinig beschadigingen hebben. Haar mond, rechteroog en linkerzijde van gelaat zijn gezwollen (blauw).

Ook bij Anass zijn er huidbeschadigingen, die in een rechte lijn ten opzichte van elkaar staan, rondom de mond. Hoe kan het?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

5 Responses to Een hypothese, waar een expert eens naar zou moeten kijken: Anass en het meisje van Teteringen

 1. Jimmy is Back says:

  Het meisje van Teteringen heeft ook twee lijnen van beschadiging boven haar linkeroog. Twee lijnen paralel aan elkaar met ongeveer 2 cm ertussen. De eerste lijn net boven de wenkbrauw. De tweede lijn daar parallel aan. Het gaat van het voorhoofd net boven de neus tot het voorhoofd links boven de wenkbrauw hoek. Je hebt gelijk, dit zijn geen willekeurige verwondingen van een mishandeling of door langs takken te schuren ofzo. Dan zou de neus ook juist veel krijgen.
  Had het meisje van Teteringen ook een hersenbeschadiging? Bij het meisje van Teteringen zou ik denken aan een beademingsmasker en een soort beschermingsbril voor de ogen.

  Zijn ze seksueel misbruikt en daarna gebruikt voor een speciaal onderzoek? Dat meisje was toch zittend vastgebonden? Dat doe je niet voor seksueel misbruik, want zittend is niet zo handig. Zitten is een lichaamshouding die je relatief lang kan volhouden (beter dan staan en liggen).

  Mijn meest wilde gok “Wild guess” …. Zouden ze NASA achtig onderzoek doen naar de effecten van vreemde omgevingscondities op mensen? Maar waarom dan kinderen? De maanlanding is nep, dus ze zijn helemaal niet zo ver in reizen ver weg. Anass had ook rare blauwe kleur over het lichaam. Gezwollen gezocht deels. Bijna vacuum onderzoek? Vriezen? Op de kop hangen? Wat kan het zijn? Een helm die langzaam de druk op de hersenen opvoert? Wat doen die lui met kinderen? Het moet iets zijn.

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en diverse andere opmerkelijke berichten, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. Rihanna Hanna says:

  Isnt the girl from Teterringen Rihanna?
  Same shape of skull, same mouth, same ears, shape of nose.
  eye brows are the same.
  This is her.
  Rihanna played the girl of Teterringen.
  Good for her, faking all that shit, illuminati whore she is

 4. Ronin says:

  Lijkt sterk op een vorm van sexuele marteling waarbij het slachtoffer in en uit bewustzijn gehouden wordt door beademing en of de stop van toevoer van zuurstof. Dit word in SM cirkels ook veelal gecombineerd met een vorm van vastbinding/bondage in zithouding. Dat zou een verklaring zijn van de verwondingen en het uitputten. De marteling is mogelijk in pedofiele kringen vastgelegd of bijgewoond door meerdere mensen in feest kringen, en er is daarom bewust een langzame uitputting van het slachtoffer geweest als proces van de machtsverhoudingen. Het feit dat het meisje een exotisch uiterlijk heeft speelt hier vaak wel een rol in helaas. Dit riekt naar een georganiseerde daad met veel betrokkenen die allemaal deels delen in de schuld waardoor er veel belang is om dit stil te houden. Dit meisje is waarschijnlijk lang voor haar dood al weggehaald uit haar thuissituatie en langzamerhand steeds verder in het duister weggestopt zonder enig hulp. Iemands dochter die op zo’n gruwelijke eenzame wijze om het leven is gebracht, moet gewreekt worden! Hoop dat de daders hun verdiende loon tegemoet komen en langzaam van binnen geconsumeerd worden door hun gedeelde walgelijke geheim.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.