Vreemde zelfmoorden. Op 22 november 1997 pleegde INXS-zanger zogezegd zelfmoord.

220px-Michael-hutchence-INXS-1986On November 22 1997, INXS lead singer Michael Hutchence is said to have committed suïcide. Again, a suïcide covered with occult symbols not to mention the date of November 22. Then again, it can be anything. Just a few years later, his girlfriend Yates died (2000).  

 • Never tear us apart
 • Need you tonight
 • Mystify
 • New Sensation
 • Original Sin

Michael Kelland John Hutchence (22 januari 1960 – 22 november 1997) was een Australische muziek en acteur. Hij was het gezicht van INXS van 1977 tot zijn dood in 1997. Hij had op dat moment een relatie met de Engelse TV-presentator Paula Yates, de ex van Bob Geldof, van wie Yates ging scheiden om verder te gaan met Hutchence. Enkele maanden later kregen Hutchence en Yates een dochter: Tiger Lily.

In 1997 ging INXS op wereldtournee “Lose Your Head” met hun album “Elegantly Wasted”. Op het allerlaatste deel van deze tournee is Hutchence dood gevonden in een hotelkamer in Sydney. Het was de Ritz-Carlton, hotelkamer 524, gelegen in Double Bay, aan de Cross Street 33 (Kruisstraat). Dit hotel is ondertussen gesloten.

5669d2d212c007c6d2fb5a992cb79c75Het was in feite een thuiswedstrijd, in Sydney. Het succes van de groep was niet zoals in de jaren ’80s, maar dat kan je misschien ook niet verwachten, lang aanhoudend succes. Er waren op dat moment wel problemen privé, omdat Paula Yates een bezoek wilde brengen aan Sydney samen met dochter Tiger en de drie andere dochters van haar en Geldof. Bob Geldof nam daartegen juridische stappen.

Er was geen afscheidsbriefje. Hoe pleegde hij zogezegd zelfmoord? Door in de zeer vroege ochtend van 22 november zichzelf te verhangen met een slangenleren riem. Hij zou depressief zijn en alcohol en drugs genuttigd hebben. In het politie proces-verbaal zou staan: “He was in a kneeling position facing the door. He had used his snake skin belt to tie a knot on the automatic door closure at the top of the door, and had strained his head forward into the loop so hard that the buckle had broken.” Ik vind dit een weinig feitelijk beschreven, omdat deze omschrijving er direct vanuit gaat, dat het gaat om zelfmoord of ongelukkige eenzame wurgseks. En hoe kan de riem nu gebroken zijn, als je naar beneden gaat hangen, tot in een knielende positie?

Als occulte elementen zien we: de datum 11/22, Cross street 33, Slangenleren riem, opgehangen worden in knielende positie, Double Bay, en Colin Diamond als executeur van de erfenis van Hutchence.

Hij zou zich naakt opgehangen hebben, door gewoon te gaan hangen vanuit staande positie. Hierna is de riem gebroken en lag hij op de grond (Dr Richard Shepherd). 

De tijdslijn van die ochtend, voor zover in de media gerapporteerd.

 • De avond spendeerde Michael Hutchence met zijn vader en stiefmoeder in een Indiaas restaurant in Sydney. Ze hadden een prima avond.
 • 01.00h. Hutchence heeft een telefoongesprek met manager Martha Troup. Hij is in een goede bui en praat zeer optimistisch over een filmscript.
 • 04.50h. Ex-vriendin Kym Wilson en haar huidige vriend Andrew Reyment hadden hem bezocht (vijf uur lang) en verlieten de hotelkamer 524 omstreeks 04.50h. Die nacht had Hutchence gepraat over de rechtszaken over de kinderen (van Geldof en Yates), maar was verder helemaal positief. Hutchence zou op dat moment nog telefoon verwachten van Paula Yates, om te horen of zij Sydney zou bezoeken samen met dochter Tiger.
 • Niet lang daarna zou het telefoongesprek met Paula Yates plaatsvinden. Aan het eind van dat gesprek, zegt Hutchence dat hij van plan is Bob Geldof te bellen. In het gesprek vertelt Paula Yates aan Michael, dat de rechtbank zitting over het kinderbezoek verzet is naar 17 december, zodat zij niet met Tiger op bezoek zou kunnen in Sydney. [Ik begrijp het niet, het kind is toch erkend en officieel van Yates en Hutchence? Of zit dat anders?]
 • 04.40h. Bob Geldof geeft aan dat het telefoongesprek met Hutchence was omstreeks 18.40h. (Londontijd), dus 4.40h lokale tijd in Sydney? Hij vond het gesprek agressief, beledigend en hectisch. Dit door Geldof gegeven tijdstip past niet goed in de tijdslijn.
 • 05.00h. De hotelgast in de kamer naast Hutchence hoort een man luid schreeuwen omstreeks vijf in de ochtend. De aanname is, dat dit het telefoongesprek met Bob Geldof zou zijn over het kinderbezoek.
 • Hutchence spreekt zogezegd de voicemail in van bandmanager Martha Troup met de woorden: “Marth, Michael here. I’ve fucking had enough.”
 • 09.54h. Hutchence belt zijn ex-vriendin Michèle Bennett, die later verklaart dat zij gehuild had en overstuur had geklonken. Hij zou haar gevraagd hebben, of ze bij hem langs wilde komen.
 • Als Martha Troup terug belt, neemt niemand op.
 • 10.40h. Ex-vriendin Michele Bennett klopt om 10.40h op zijn hoteldeur, maar niemand reageert.
 • 11.50h. Zijn lichaam werd ontdekt door een kamermeisje om 11.50h. Het lichaam van Hutchence blokkeerde de deur, toen zij binnen wilde. Michael Hutchence zou naakt zijn geweest (wat een seksspel suggereert, maar ook weer niet zo logisch is als seksspel). Op de vloer van de hotelkamer lagen pillen. Er was alcohol, prozac en andere pillen. Geen opgeruimde hotelkamer. Hij had een gespleten lip, gebroken hand en kleine wondjes in de huid.
 • Het is onduidelijk, waarom het tijdstip van overlijden niet bekend is gemaakt. Een hotelkamer heeft een constante temperatuur. Als een lichaam enkele uren daarvoor is overleden, dan moet het tijdstip bij benadering te achterhalen zijn.

Michael Hutchence is gecremeerd op 27 november.

Volgens twee detectives, zou hij vlak voor zijn dood, een prullenbak op zijn kamer doorzocht hebben, op zoek naar drugs. Ik vraag me dan af, hoe de detectives weten dat het drugs waren, die aanleiding vormden om de prullenbak te doorzoeken. Dat laatste kan je niet weten. Een mens kan van alles zomaar weggegooid hebben.

Verder zou uit de autopsie gebleken zijn, dat er een sigarettenbrandplek op zijn vingers zat, die zo diep was, dat deze door het vlees tot op het bot gebrand was. De vinger was genezen, maar daarbij geïnfecteerd geraakt. De twee detectives, gaan er hierbij vanuit, dat dit tekens zijn van zelfverwaarlozing. Dat is opnieuw een opmerkelijk detail, waarbij er door politie (te) snel een conclusie getrokken wordt.

Onze indruk? Geen zelfmoord. Teveel occulte symbolen voor een ongelukkig seksspel. Dan blijft over: moord of hoax. 


 

ps. Peaches Honeyblossom Geldof (dochter van Bob Geldof en Paula Yates) is geboren op 13 maart 1989 en overleed op 7 april 2014 op 25-jarige leeftijd, vermoedelijk aan een overdosis heroïne. Peaches was getrouwd met de zanger Thomas Cohen en zij hadden twee zoons. Haar moeder TV-presentatrice Paula Yates overleed op 17 september 2000 aan een overdosis heroïne. Overigens vind ik de voornaam Honeyblossom aardig Masonic. Mensen in die branche weten dat bij de naamgeving. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international, Media. Bookmark the permalink.

18 Responses to Vreemde zelfmoorden. Op 22 november 1997 pleegde INXS-zanger zogezegd zelfmoord.

 1. MetdePet says:

  Het is zo opgezet, dat iedereen denkt dat het een stille moord is.
  Het zal dus wel een hoax zijn. Die gast wilde met pensioen. Kans is groot dat Tiger niet eens zijn dochter was en dat ook dat verhaal een media-hoax is geweest.
  Dit zijn mensen van de televisie, dus dat is allemaal gajes.
  Straks woont Peaches gewoon bij Michael in een strandhuis in Florida.

  • NicoleS says:

   I remember this one. Odd story. Why would a rock star hang himself like this? If he truly wanted to commit suicide, you choose a way that is “nice for you” and leaves many question marks, so you will be remember. Thats what these guys want: fame. I would get tired of it soon, but they dont.

 2. Jimmy is Back says:

  Ik heb dit nooit geweten. jee, nieuws voor me, hoewel al langer geleden. Goeie band.

  Mijn eerste gedachten…. voor wat het waard is

  – Een voicemail in die tijd kon je nog faken. Het is gewoon een cassetebandje zonder datum stempel. Kan dus altijd opgenomen zijn. Dus dan zou de manager erin zitten.
  – Er komen wel heel veel mensen langs net die avond en nacht, daardoor zijn er vele verdachten. Niemand draagt het dus alleen. Die verdachtmakingen, die er mogelijk zullen zijn. Je ziet dat bij veel occulte cases, dat er vele mensen zijn die “er langs gekomen zijn”.
  – De deurdranger is mogelijk niet sterk genoeg. Een riem is toch steviger als een deurdranger? Die riem gaat kapot maar de deurdranger niet?
  – De riem is wel een logische keuze als je een seksspel speelt, want je kan deze losmaken, door het uiteinde in één hand te houden. Maar als het een seksspel is als kerel, dan doe je iets om de ejaculatie op te vangen (hygiëne). Dat zien we niet.
  – Als het een seksspel is, dan zou het probleem zijn dat de riem juist niet losging. Ze vonden hem liggend op de grond, kennelijk. Zeggen ze.
  – Als je zelfmoord wilt plegen, kan je de riem losser doen, zodat de lus groter is. Dan hang je vanzelf hoger. Je kan dan kiezen voor een stoeltje/prullenbak op de kop. Dan kan je tenminste echt met meer zekerheid zelfmoord plegen. Je hangt dan net even iets boven de vloer.
  – Is het niet logischer om met een overdaad aan drugs/pillen/alcohol zelfmoord te plegen? Als je dat toch in huis hebt dan kies je toch voor een prettige manier om te gaan? Een gast als Hutchence kan in een hotel echt wel even regelen dat iemand kwaliteit heroïne komt brengen. Reken maar. Dat is een betere door dan dit.
  – Als die riem gebroken is, dan breekt deze toch eerder niet lang nadat er gewicht op gezet is? Als het een seksspel gone wrong of zelfmoord is, dan kom je daarna toch weer bij op de vloer? Doodgaan duurt wel even, flauw vallen is wel sneller.

  Eerste indruk: Ik sluit zelfmoord uit (2%).
  Seksspel gone wrong sluit ik niet uit, maar is geen bewijs van gezien (18%).
  Moord (40%) of hoax, (40%) beide kan.

 3. NicoleS says:

  Hi, I have looked at this website for a while now. They will make a patsy out of you.
  Why else do they put you where you are and keep you like this?
  They didnot want to give you a carreer or way forward. Why all this effort?
  There is a lot of money involved in stalking, when they want something more.

  • NicoleS says:

   So stay away from buildings the real estate boys may want to take down, to build more profitable real estate in its place. Especially on historic land markings some fooks would love to have as a building ground. Do not visit landmarks or buy anything suspicious. Dont. They will make a patsy out of you and shoot you in the back for nothing. Thats where we are right now.

 4. Harri says:

  22 januari 1960 – 22 november 1997… Meer heeft een goed verstaander niet nodig!
  Nu we het toch over (zelf)moord hebben, good ol’ troeteljunkie Herman Brood wist mogelijk ook te veel van hoge heren die zich te veel aan dope en andere middelen te goed doen/deden.
  Michael Hutchence zong over suicide blonde, Herman had het in de film Cha Cha uit 1979 ook al over zelfmoord in combinatie met het Hilton. Toen ze beiden uiteindelijk te veel wisten en niet meer te hanteren waren kwam die fascinatie met zelfmoord wel erg goed uit.

 5. Alie van de Wegenwacht says:

  Michael Hutchence. Heeft die gast niet ook Marco Lupi gespeeld in Groningen? 1989-1990?
  Lupi is wolven. Wolfs in schaapskleren.
  Dat pand bij de UB was toch een nep-luist-u-ons-er-maar-in krakerspand?
  Bedoeld om de hele krakersscene in Nederland aan te pakken?
  Huppekee. Nep-pand met Illimunati metselhoertjes. Ene heette Satan. Andere heette Wolven.
  Dan gaat er eentje zelfmoord plegen of vermoord worden.
  Heel verhaal erom heen, waardoor je duizend roddels krijgt,
  De rest van de bewoners maakt dan heel de Nederlandse krakersscene wakker, want “dit is errug mensen, helpt u ons nu maar, er is er eentje dood!!!”
  Dus heel de Nederlandse krakersscene erheen.
  Hup iedereen de bak in behalve de bewoners van het pand dat ontruimd moet worden.
  Ik herhaal, iedereen die kwam helpen ging de bak in, maar de krakers van het pand zelf en dus degene die de manifestaties georganiseerd hadden, die NIET.
  Hij lijkt echt op Michael Hutchence en Marco Lupi.
  Als dat een neppand was, dan liegen ze allemaal toch over Lupi en hoe lang die daar woonde enzo. Lupi was bekend van de radio, dus niemand kende hem echt.
  Die Marco ging dood op 21 april 1990.
  En dan 7 jaar 7 maanden en 1 dag later, is Michael Hutchence door.
  Weer een zelfmoord wat riekt naar moord.
  Zelfde verhaal in feite.
  Klaar met de carriere in dit tijdvlak, dus huppakee uit met een verhaal.
  Eeuwige roem, want niemand stelt vragen. Geen echte vragen.

  • NN says:

   beide occulte shit maar niet dezelfde gast

  • Macro Lupi WC says:

   hier twee foto’s
   als iemand kan zeggen wie het os laat ons weten

  • maudoortwijn says:

   is dit niet ellen van vrienden voor het leven hihihi team mo

  • Macro Lupi WC says:

   Marco in een tv uitzending hij deed radio ofzo maar als piraatje

  • Kaskaas says:

   ellen van vrienden voor het leven speelde marco lupi in groningen
   en monique uit lemelerveld speelde zijn blonde vriendin
   was allemaal fake om de kraakscene in nederland op te rollen
   de huisgenoeten hebben geen dag vastgezeten maar veel andere krakers wel

 6. Facts please says:

  Na het overlijden begint het lichaam koud te worden. Vanaf zo’n twee tot zes uur na overlijden beginnen de spieren te verstijven, waarschijnlijk doordat de actine- en myosinefilamenten van de spier in elkaar schuiven. De rigor mortis begint bij de oogleden, kaak en nek en breidt zich dan binnen zes uur langzaam verder uit over alle lichaamsdelen. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, zal rigor mortis bij hoge omgevingstemperatuur spoediger optreden dan in geval van koude. Dat komt doordat de onderliggende chemische reactie bij hogere temperatuur sneller optreedt. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur houdt de rigor mortis één tot drieënhalve dag aan.

  dus hij werd gevonden onderaan de deur liggend. rond 10.00h zou hij dan zijn overleden. omstreeks 1200h gevonden, dus 2 uur. Nog geen of amper lijkstijfheid.

 7. Sure about that says:

  Tim Farris INXS ……
  is also Tom the Belgian actor who plays the leading role in tv series OVER WATER.

 8. Kaskaas vriend van says:

  INXS zou een samennsmelting van XTC en een jam merk zijn
  maar kijk er eens goed naar
  dit is geen toevallige naam gekozen hoor
  het is een oversexte muziek band al die liedjes gaan over sex en vrouwen echt allemaal

  INXS naar letters in alfabet getallentaal (a=1)
  9.14.24.19
  914 2 419

  satanisme want twee kanten op lezen

 9. Peter weet het beter not says:

  ja lachen hoor

  want 2419 als je dat op je rekenmachine intikt staat er ZUIG
  en dan ZUIG twee kanten op… wat een oversexte pubers zijn het ook

 10. Peter weet het beter not says:

  Als we zo gaan beginnen
  INXS op de kop gelezen is SXU ! dat is SX U !
  het zijn echt 12 jarige pubers met obsessie voor meisjes geweest die dahcten stoer te zijn

 11. Kaskaas says:

  Had die gast ook niet een jas met daarop THE HUTCH ?
  Wie doet dat? Dan wil je dolgraag dat het een hype wordt
  Je doet er alleen teveel je best voor
  Dat deed Jim Morrisson net iets subtieler
  Die verkoopt vast ook meer posters en T-shirts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.