Enkele aan te prijzen hotels, in mijn buurt. Amsterdam.

  • Hotel Arena (link). Hotel Arena is een plek met stadsmensen en een dorpsgevoel, waar de grenzen tussen park en hotel, Centrum en Oost, dag en nacht, werken en spelen, vreemden en vrienden vervagen. Hotel Arena heeft 4 sterren, 119 kamers en een monumentaal pand uit 1886, een voormalig weeshuis. Het is ergens eind jaren negentig getransformeerd tot hotel.
  • Hyat Regency (Sarphatistraat). Internationaal 5-sterren hotel met 211 kamers op de locatie van het voormalige Emma Kinderziekenhuis aan de Sarphatistraat in de binnenstad van Amsterdam. Het hotel heeft 7 bouwlagen, waarvan één bouwlaag ondergronds. In 2017 opende het Hyat zijn deuren.
  • Amstel Hotel (link). InterContinental Amstel Amsterdam is een 5-sterren superior hotel, gekarakteriseerd door zijn lange geschiedenis van oprechte gastvrijheid en onvergetelijke ervaringen. Het hotel ontving zijn eerste gasten in 1867 (150 jaar) en wordt sindsdien geprezen om zijn koninklijke uitstraling en huiselijke warmte. De 79 kamers en suites hebben een authentiek karakter met oppervlakten die behoren tot de grootste van Amsterdam.

Het Amstel werd mogelijk nog gebouwd in een tijd, dat de architectuur niet geleid werd door nummers. Dat was 150 jaar geleden.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Maatschappij, regio Amsterdam and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Enkele aan te prijzen hotels, in mijn buurt. Amsterdam.

  1. Het Amstel, okay maar de andere twee locaties kijk ik van op, wat daar van verworden is. Zo lang al niet meer geweest dus ik had er geen idee van.

  2. MetdePet says:

    112 en 911 kamers, maar dan andersom. lekker buurtje in Amsterdam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.