Nicky Verstappen: Welke occulte symbolen zien we?

Het meest verontrustende symbolische aan de moord op Nicky Verstappen, zijn de overeenkomsten met de moord op Sybine Jansons en Manon Seijkens. Daar is reeds eerder een blog aan gewijd. Hieronder worden de symbolen besproken die we zien als we enkel kijken naar de moord op Nicky Verstappen.

 • Nicky Verstappen is geboren op vrijdag de 13e in maart 1987. Het toeval wil, dat in het jaar 1998, het jaar van zijn overlijden, wéér zijn verjaardag op een vrijdag viel: vrijdag de 13e, op 13 maart 1998. Op die 11e verjaardag van Nicky was het bovendien volle maan. En dan was er nog een andere vrijdag de 13e in 1998, dat was op 13-11 (13 november). Het bijzondere aan 1998 was, dat er een 3e vrijdag de 13e was (13 februari 1998).
 • Nicky Verstappen was 11 jaar jong bij zijn vermissing.
 • Nicky Verstappen woonde aan de Bosstraat in Heibloem en is gevonden in een strookje bos (sparren) op de heide van Brunssum. Zowel heide als dennenbomen hebben een symbolische betekenis.
 • De datum van zijn vermissing is 10 augustus (222e dag van het jaar) en de datum van zijn vondst is 11 augustus (223e dag van het jaar). 322 is het getal van Skull & Bones. De nacht van 10 op 11 augustus is een bekende datum in de lijst met cold cases in Nederland.
 • De doodsoorzaak is onbekend, net als bij veel andere bekende kindermoorden.
 • De kledingstukken die misten uit Nicky’s tent waren: rode Ajax pyjamabroek, blauwe onderbroek, zwarte Nike zwembroek en witte Umbro trainingsbroek. Dat zijn de kleuren rood, wit, zwart en blauw, de kleuren van de graden van de Vrijmetselarij.
 • Nicky is gevonden met blote voeten.
 • Bij de open plek in het maisveld lag een tissue met sperma en de kroonkurk van een flesje Brand bier. Dat is van de Brand Bierbrouwerij (sinds 1340). Dat is BBB, dus 222. Vergezocht, maar niet als Nicky sinds de 222e dag van het jaar vermist wordt.
 • De politie heeft veel fouten gemaakt in het onderzoek, vanaf het begin.
 • Er is relatief veel media-aandacht voor de zaak Nicky Verstappen.
 • Het graf van Nicky is een ruwe steen, waarop weinig informatie staat.
 • Nicky’s vader is geboren op Koningsdag. Nicky’s moeder is geboren op Bevrijdingsdag. Nicky’s zusje is geboren met Kerst. Nicky zelf op vrijdag de 13e.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, Nicky Verstappen, regio Zuid. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.