Nicky Verstappen en het kamp: tijdslijn?

Een tijdslijn werkt verhelderend. Deze zal niet compleet zijn. Indien lezers menen dat er onjuistheden in verwerkt staan of belangrijke zaken missen, neem gerust contact op met de website. De tijdslijn is gebaseerd op de informatie gegeven in de media en is in veel gevallen afkomstig uit het boek van Simon Vuyk, die op zijn beurt vooral politie-informatie en de ouders als bron gebruikt.

Op deze website “misdaaddossier” wordt een goed overzicht gegeven van al het beeldmateriaal van het kamp van Nicky Verstappen. De foto die ontbreekt is onderstaande foto. Van deze foto weten we dus niet wanneer die is genomen. 

Nicky_Verstappen-700x394

Eén van de laatste foto’s van Nicky. Het is niet duidelijk of deze foto genomen is op het kamp zelf. Op de achtergrond ziet u een grote gestreepte tent. 

8 augustus 1998

 • Zaterdagochtend 8 augustus vertrekt Nicky Verstappen met de bus vanaf Heibloem naar de Brunssumerheide. Zijn ouders zetten hem af bij de bus van het Jeugdwerk in Heibloem. Daar hoort hij, dat zijn beste vriend Patrick (het broertje van zijn latere tentgenoot Mark) toch niet meegaat. Ze vertellen het hem pas op het allerlaatste moment, want Patrick staat wel gewoon naast Mark bij de bus (visueel lijkt het, of hij mee zal gaan). Volgens de ouders is Nicky dit verteld vóór hij de bus ingaat, zodat hij had kunnen besluiten om niet meer te gaan op kamp. Nicky twijfelde namelijk, vanwege heimwee.
 • De vader van Nicky, Peter Verstappen, heeft al eerder herhaaldelijk gezegd, dat Nicky bij ernstige heimwee naar huis kan bellen, dan zal hij hem ophalen.

9 augustus 1998

 • Net als iedere ochtend wekt kampleider Sjra de kinderen op 9 augustus omstreeks 8.00h. Hij doet datzelfde om 22.00h als de kinderen stil moeten zijn.
 • Het is niet duidelijk wat het dagprogramma is geweest van de deelnemers. Specifiek vragen wij ons af, of zij gezwommen hebben die dag (zwembroek).
 • Na het avondeten heeft Nicky de taak om de eettent af te ruimen, die ver van zijn eigen tent staat. Het is de laatste keer dat Joos Barten hem zogezegd ziet.
 • In de avond van 9 augustus heeft Nicky ruzie met Ian over een pakje kauwgom, waarvan Ian zegt dat Nicky deze van hem gestolen heeft. Nicky weet van niets, maar biedt aan om desgewenst de ruzie te sussen door Ian geld te geven.
 • Op zondag omstreeks 22.00h gaan alle deelnemers slapen, ook de tent van Nicky Verstappen. De vier andere jongens in de tent zijn Ian (9), Mark (12) en Mark2 (11) en Kay (10, neefje van Jack). Sjra doet vanaf 22.00h de ronde om iedereen proberen stil en in bed te krijgen.
 • Omstreeks 24.05h vraagt Sjra aan Joos Barten of deze even een brandwond wil verzorgen in de tent van Nicky. Mark heeft zijn vingers verbrand aan een lamp. Joos loopt naar zijn tent waar de EHBO-spullen staan en gaat daarna met Sjra naar de tent van Mark en Nicky. Hij geeft Mark brandwondenzalf. De leiders Joos en Sjra sluiten de tent weer af iets na 24.00h.
 • Omstreeks 24.15h arriveert het eten voor alle kampleiders. De shoarmatent bezorgt laat. Er is ook pas laat besteld (“eind van de avond”). Iedereen is dan in de staftent, direct naast de tent van Nicky. Er wordt gedronken.
 • Omstreeks 1.00-2.00h besluit Joos Barten te gaan slapen (eigen tent). Er zijn dan nog ongeveer 9 andere begeleiders in de staftent wakker (gezellig doen).
 • De meeste kampleiders zouden omstreeks 2.00 of 2.30h pas zijn gaan slapen.

Kaart_Vindplaats-610x343

10 augustus 1998

 • Maandagochtend omstreeks 5.15h zou tentgenoot Ian (9) zogezegd zien, dat Nicky nog in zijn slaapzak lag. Ian gaat op dat tijdstip even naar de WC.
 • Joos Barten wordt wakker om 5.50h. Hij loopt tot vlakbij de tent van Nicky & Mark, om te zien of alles daar rustig is. Daarna bezoekt hij de badruimte, om vervolgens zijn eigen tent op te ruimen.
 • Tentgenoot Mark (welke?) wordt wakker omstreeks 6.00h en ziet geen Nicky in de tent. Hij is niet ongerust maar gaat ervan uit, dat Nicky even naar de WC is.
 • Omstreeks 6.30h loopt Joos Barten naar de eettent, die hij helemaal spic en span maakt. Dat doet hij geruisloos, want niemand hoort hem. Hij ruimt de bierflesjes op en neem de tafels en banken af.
 • Om 7.00h maakt Joos kampleider Jack wakker, zoals hij beloofd had. Daarna gaat hij terug naar de eettent om verder schoon te maken. Jack ziet Sjra even bij de badruimte en gaat dan naar de eettent om ontbijt klaar te maken.
 • Omstreeks 8.00h zegt Barten dat hij naar de begrafenis van Dennis wil in Heibloem. Hij stapt even later in zijn grijze Suzuki. Hij heeft dan een tas met wasgoed bij zich. Het is onduidelijk wat hij waarom wil wassen thuis. Omstreeks 9.00h arriveert hij in Heibloem, waar hij zijn auto in de garage zet. Dit laatste doet hij, omdat de begrafenisstoet van Dennis langs zijn huis zal komen (kennelijk woonde die in de buurt).
 • Omstreeks 7.50h worden de kinderen wakker gemaakt door Sjra voor het ontbijt. Het is 8.00h als de tent van Nicky aan de kampleiders laten weten dat Nicky weg is.
 • Maandagochtend 10 augustus om 8.30h belt de kampleider Pieter naar Peter en Berthie Verstappen in Heibloem (wonen aan de Bosstraat), om hen te vertellen dat Nicky zoek is. Ze slapen nog. Pas om 9.00h neemt zusje Femke (7 jaar) de telefoon op en horen zij het nieuws. Volgens kampleider Pieter, zou Nicky zijn weggelopen. Vader Peter Verstappen springt in de auto (een Mercedes Sprinter busje van zijn werk) naar De Heikop, terwijl moeder thuis bij de telefoon blijft. Tegen 10.00h komt Peter Verstappen aan op kampeerterrein de Heikop.
 • Maandagochtend 10 augustus om 9.30h belt de kampleider Jack naar het politiebureau, om te melden dat Nicky weg gelopen is van het kamp.
 • Kampleider Pieter vertelt iets na 10.00h volgens Peter dat Nicky de avond ervoor zelfs aan zijn tentgenoten gezegd heeft dat hij er vandoor zal gaan. Ook vertelt Pieter dat Nicky wel kleding maar geen schoenen aanhad. Peter Verstappen gelooft niet dat Nicky zou weglopen midden in de nacht, omdat Nicky juist geen wegloper is. Hij is bang in het donker en wil niet alleen zijn.
 • Tentgenoot Mark (12 jaar) vertelt iets na 10.00h volgens Peter dat ze Nicky hebben meegenomen aan Peter. Daarna loopt Mark weg van Peter (?).
 • Peter Verstappen loopt wat over het kampeerterrein en weet niet wat hij moet doen. Hij is zogezegd in een shock, beduusd.
 • Om 11.30h arriveren twee politieagenten. Deze wordt door het echtpaar dat het kampterrein beheert doorverwezen naar de kampleiding van Jeugdwerk Heibloem (note: er wordt verder niets gezegd over het echtpaar, in geen enkele media worden zij gehoord of besproken o.i.d.). De twee agenten spreken met kampleider Jack over de vermissing (zogezegd weggelopen), maar gaan geen gesprek aan met Peter Verstappen, hoewel zij weten dat hij op het kamp aanwezig is. Dat is op zich vreemd, omdat een ouder vaak een goede bron is. De politie vraagt medewerkers van de lokale sterrenwacht en de schaapskooi om uit te kijken naar een vermist kind, maar doet verder niets.
 • Omstreeks 12.00h arriveert moeder Berthie met haar zwager Bill (getrouwd met zus Els) alsnog in Brunssum op de heide. De zussen Els en Chrissie passen op Femke. Berthie en Bill willen helpen zoeken op de heide.
 • Mark is met enkele andere jongens de hei opgelopen, op zoek naar Nicky. Na enige tijd worden zij door de leiding terug naar het kamp geroepen. In de middag gaan alle deelnemers van het kamp naar een zwembad in Landgraaf met enkele van de leiding. De rest van de kampleiding organiseert een zoektocht voor Nicky op de heide.
 • Op 10 augustus om 14.30h is kampleider Jack met een andere kampleider op het politiebureau om aangifte te doen van vermissing. Het is onduidelijk waarom Peter Verstappen hier niet bij aanwezig is. In de papieren van het kamp die zij overhandigen staat, dat Nicky heimwee heeft. Er wordt door Jack verzocht om de media erbuiten te houden, om geen onrust te creëren voor andere deelnemers. Er wordt besproken dat er geen speurhonden worden ingezet, omdat de Brunssumerheide een uitgestrekt gebied is. Het is een vreemde beslissing, gedaan door Jack en politie die middag. Juist direct na een verdwijning vanaf een bekende plek, is een speurhond goed in te zetten.
 • Peter en Berthie rijden in hun auto kriskras over de heide op zoek naar Nicky. Zwager Bill doet hetzelfde op zijn mountainbike. Els en Bill rijden ondertussen samen op hun mountainbikes. Opa Piet en zijn zoon Rik zoeken ook samen op de hei (oma Luus en Chrissie passen ondertussen op Femke).
 • Eind van de middag op 10 augustus (17.00-18.00h) arriveert Joos Barten (oud-voorzitter) weer op het kampeerterrein. Hij treft Pieter, Peter en Berthie samen in de staftent aan. Peter en Berthie dringen er bij Pieter op aan dat er meer gezocht moet worden. De kampleiding lijkt niet eens te zoeken. Zij lijken bezorgd, maar zijn passief (dat was de reactie van Peter aanvankelijk ook).
 • Om 21.00h rijden Peter en Berthie naar het politiebureau in Brunssum. De politie belooft hen later op de avond op de hei te gaan zoeken. Berthie en Peter rijden door naar het ziekenhuis, om te zien of Nicky daar wellicht is opgenomen. Nadat dit niet zo blijkt te zijn, rijden zij terug naar de Heikop.
 • Tussen 21.30 en 24.00h op 10 augustus begint de politie de zoektocht naar Nicky in de avond op de heide. Zij hebben geen honden en slechts een gewone patrouillewagen. De familie van Nicky besluit die avond terug naar huis te rijden. De politie zoekt kennelijk in de nacht verder.

Vindplaats-610x343

De vindplaats is dichtbij diverse paden (ook toegankelijk voor auto’s). Het dennenbomenperceel en het (hoge) maisveld ontnemen het zicht op wat er precies gebeurt, maar het is niet eenvoudig om geheel ongezien hier een lichaam te dumpen.  

11 augustus 1998

 • Op 11 augustus om 7.00h stappen Peter en Berthie in de auto om opnieuw naar de Heikop te rijden. Bill en Els gaan mee. Opa Piet en oma Luus passen op Femke. Omstreeks 8.00h rijden zij het kampeerterrein op. Er is een extra tent opgezet even buiten het kamp, een zogenaamde vaal oranje crisistent.
 • Vanaf 9.00h is er politie. Deze nemen vanaf dat moment de verdwijning wel serieus en nemen de regie in handen. Vanaf 15.00h wordt er met zwaarder materieel gezocht. Er komt een helikopter (achteraf zonder infraroodcamera). Er zijn twee speurhonden, maar die zoeken vanaf de heide en beginnen niet met een spoor vanaf de tent van Nicky. De honden zoeken o.a. bij de Roode Beek (bij de manege) en bij de parkeerplaats aan de ventweg (niet ver van het kampeerterrein en vrij toegankelijk). Vanaf 16.00h wordt er georganiseerd gezocht door de politie, de Koninklijke Marechaussee, de ME, de lokale brandweer, personeel van een nabijgelegen militaire basis en door een selecte groep mensen uit Heibloem. Peter’s broer Wim gaat mee en ook een neef van Peter (tevens genaamd Peter). Die laatste zal uiteindelijk het lichaam vinden. Het is oom Wim die het lichaam identificeert terplekke. De ouders mogen of gaan niet mee zoeken. Peter en Berthie worden in de Heikop gezelschap gehouden door een toegewezen familierechercheur. [nu al?]
 • De politie neemt de beslissing dat het kamp wordt stopgezet. De kinderen mogen (met slechts wat handbagage) terug naar huis in de bus. Het is dan al avond. Die middag zijn de deelnemers nog naar het zwembad geweest.
 • Peter en Berthie rijden rondjes in de auto over de heide. Bill en Els rijden met hun mountainbikes over de heide.
 • Om 20.15h gaat een laatste groep nogmaals de heide op om te zoeken. Omstreeks 21.00h roept neef Peter tegen een Marechaussee dat hij denkt iets te zien in een dennenbomenperceel. De Marechaussee gaat kijken en ziet Nicky liggen, in een rode pyjamabroek en verder niets. Blote voeten. De Ajax-broek was een Sinterklaas cadeau van 5 december 1997.
 • Even later wordt Wim Verstappen (niet de ouders) gevraagd om het lichaam te identificeren.
 • Na de vondst van het lichaam bewaken Koninklijke Marechaussees de plaats delict, om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen. Om 22.30h wordt het lichaam in beslag genomen door Justitie. Om 22.45h stelt een arts van de GGD zijn dood officieel vast.
 • De ouders wordt gevraagd om naar het politiebureau te komen. De korpschef condoleert daar de ouders van Nicky. Hij vertelt hen vervolgens te wachten op iemand van Slachtofferhulp. Het wachten duurt lang en het blijkt vervolgens geen goed gesprek met Slachtofferhulp. Zij gaan daarna naar Heibloem.
 • In de nacht van 11 op 12 augustus wordt het lichaam overgebracht naar het mortuarium van het Ziekenhuis in Maastricht.

12 augustus 1998

 • Ergens in de ochtend en/of begin van de middag ruimt de kampleiding het gehele kampeerterrein, behalve de tent waar Nicky in sliep. Alles wordt meegenomen naar Heibloem, met uitzondering van de tent van Nicky en de spullen van Nicky. De rest is aldus weg. Het is onduidelijk waarom dit gebeurt, als het lichaam van Nicky de avond ervoor gevonden is. Er is sprake van een misdaad. De vindplaats van Nicky 1200 m verderop wordt bewaakt.
 • De gemeentelijke schouwarts in Maastricht doet de lijkschouwing en geeft in zijn rapport om 12.30h aan geen doodsoorzaak te kunnen vaststellen.
 • De eerste gesprekken van de twee familierechercheurs met de ouders van Nicky vinden plaats in Heibloem. De ouders van Nicky mogen hem niet zien. In opdracht van Justitie zal er eerst sectie moeten worden verricht op Nicky. Dat zal 13 augustus gebeuren. Uiteindelijk ontvangt de politie pas het sectierapport vanuit Rijswijk op 21 oktober 1998.
 • De begrafenisondernemer komt langs en wil van de ouders wensen voor de begrafenis weten. [Dit is vreemd, omdat het lichaam nog niet is vrijgegeven] De ouders willen geen begrafenis in de Katholieke kerk, maar prefereren een uitvaart op het sportveld van zijn voetbalvereniging in Heibloem.
 • De vindplaats van het lichaam wordt vrijgegeven in de middag (dennenbosje).
 • Om 16.00h zet politie het kampeerterrein af, om daar door de Technische Recherche onderzoek te laten doen. [Dit is opvallend laat, bij de ontvoering en moord op een jong kind]. De kampleiding heeft daarvoor al het gehele tentenkamp afgebroken en alle spullen terug meegenomen naar Heibloem. Alleen de tent waarin Nicky heeft geslapen staat er nog, met alle spullen.

13 augustus 1998

 • Nicky Verstappen wordt overgebracht van Maastricht naar het Gerechtelijk Laboratorium in Rijswijk, om daar een autopsie te laten verrichten. Net als bij Sybine Jansons, is het lichaam dus tweemaal verhuist voor de schouw, van het dichtstbijzijnde Academisch Ziekenhuis naar het NFI in Rijswijk voor sectie. Het sectierapport zal pas 2 maanden later definitief worden opgesteld (net als bij Christel Ambrosius).

14 augustus 1998

 • Nicky wordt vanuit Rijswijk terug gebracht naar Brunssum, waar hij opgebaard wordt in het uitvaartcentrum. Het is onduidelijk waarom Nicky 50km van huis opgebaard wordt.
 • De vader van Berthie (opa Piet) is gevraagd door Justitie om Nicky Verstappen om 14.00h in het mortuarium van Brunssum formeel te identificeren.
 • Aanvankelijk zouden Peter en Berthie hun Nicky niet meer mogen zien [???], maar zij krijgen alsnog toestemming om 16.00h. De Officier van Justitie geeft het lichaam vrij. De ouders gaan alleen afscheid nemen van Nicky en Femke blijft thuis.
 • In de avond rijden de beide ouders Peter en Berthie naar het mortuarium in Brunssum [!!!] Els gaat ook mee. Er zijn nog andere familieleden die niet bij naam genoemd worden. Het is de laatste keer dat zij Nicky zien.

15 augustus 1998

 • Nicky Verstappen wordt begraven. De uitvaart is op het voetbalveld van SVVH. Dat is aan het eind van de Bosstraat, waar Nicky woonde. Het is een gesloten kist. Els en Bill hebben de uitvaart voorbereid. [Het is opmerkelijk dat de uitvaart zo snel geregeld kan zijn. De OvJ geeft het lichaam pas vrij de dag ervoor, om 16.00h.]
 • Nicky wordt begraven op het kerkhof in Heibloem.

Er zijn vier locaties waar Nicky redelijk makkelijk ongezien kan zijn overmeesterd. In de eettent als hij corvee heeft na het eten. In de staftent, waar hij naartoe gelokt zou kunnen worden, om te praten over “de gestolen kauwgom”. In de WC, als hij in de nacht alleen naar de WC gaat. Tenslotte, in de tent zelf, door een leider of tentgenoot. Om die reden blijven wij bij onze eerdere afweging: Overmeestering mogelijk op vijf momenten: a) als Nicky na het eten de eettent helpt afruimen (1900h?); b) omstreeks 22.10h; c) omstreeks 24.10h; of d) omstreeks 1.00h; of e) om 5.30h. als hij naar de WC gaat. In een volgende post komen wij daarop terug.

Het scenario dat de ontvoering vanuit de tent plaatsvond tussen 5.30-6.00h is minder geloofwaardig. En als dit scenario minder geloofwaardig is, dan kunnen we niet langer uitsluiten dat de tentgenoten (vriendjes) zélf als medeplichtige betrokken zijn, mogelijk met een valse getuigenis. Heeft Nicky wel de nacht in de tent geslapen?

Op dit moment houden we alle opties nog open.


 

ps. Vader Peter Verstappen is op 27 april 1958 (Koningsdag) geboren in Heibloem. In zijn jonge jaren is hij zogezegd een vrijbuiter. Als hij 21 jaar is, treedt hij in dienst van zijn huidige werkgever als stratenmaker. In 1982 trouwt hij met de vier jaar jongere Berthie. De vader van Peter overlijdt net voor Nicky geboren wordt. Peter Verstappen kent de kampleiders Jack, Pieter en Sjra nog uit zijn jeugd. Zij zijn dezelfde leeftijd, kwamen uit Heibloem en gingen naar dezelfde stamkroeg. De oud-voorzitter van Jeugdwerk (Joos Barten, die ook mee was op kamp), kende Peter nog als Jeugdwerker uit de tijd dat hijzelf jong was. Joos Barten woont bovendien pal tegenover de moeder van Peter Verstappen in Heibloem. Vader Peter Verstappen is al jarenlang zeer goed bevriend met de vader van Patrick en Mark, de vriendjes van Nicky. 

pps. Berthie van Rijt-Verstappen is geboren op 5 mei 1963 in Meijel (Bevrijdingsdag). Haar beide ouders zijn ambtenaar van de gemeente. Als de moeder van Berthie overlijdt, hertrouwt vader Piet (opa van Nicky) enkele jaren later met Luus. Zij heeft een zus Els en een zus Christie.Haar eerste kind Nicky Verstappen wordt geboren op vrijdag de 13e in maart 1987. De man van Els heet Bill en is peetoom van Nicky. Peettante van Nicky is Jacqueline Verstappen. Haar tweede kind Femke wordt geboren met Kerst. Het is alsof de familie de “keizersnedes plant”, want iedereen is geboren op een speciale dag. 

ppps. De tent van Nicky Verstappen staat direct naast de staftent. De staftent is de slaaptent van Pieter, Sjra, en Jack. Joos Barten heeft een eigen tent. De staftent is tevens de tent waar alle stafleiders in de avond samenkomen om wat te eten en te drinken. In de nacht dat Nicky verdwijnt is er door de staf tot ongeveer 3.00h gefeest in de staftent. Precies ter hoogte van de staftent en de tent van Nicky, zit er een gat in de afrastering van de omheining van het terrein. Het is groot genoeg voor een persoon om erdoor te kruipen.

pppps. Nicky Verstappen is fan van Ajax. Na zijn dood krijgen de ouders een gesigneerd T-shirt opgestuurd van de nummer 10 van Ajax. Het is het seizoen 1998-1999 van de KNVB-beker, welke Ajax wint dat jaar. De finale is tegen Fortuna Sittard, die gezeteld zijn op slechts 20 km ten Noord-Westen van de Brunssumerheide.

ppppps. Er zijn enkele zijdelingse verbanden met het Koningshuis en deze zeer gewone arbeidsfamilie uit Heibloem. De vader van Nicky viert zijn verjaardag op Koningsdag, 27 april. Een Koninklijke Marechaussee vindt het lichaam van Nicky in het dennenbomenperceel (1998). Joos Barten (oud-voorzitter Jeugdwerk) heeft ooit in 1986 een lintje gekregen op Koninginnedag, jaren voor Nicky verdwijnt (Nicky wordt in 1987 geboren). Els en Bill verzorgen de horeca tijdens een bezoek van Beatrix aan Ospel op 24 augustus 1999. Tijdens datzelfde bezoek geeft Berthie Verstappen aan Beatrix persoonlijk een brief in handen met een smeekbede haar te helpen in de cold case van Nicky Verstappen.

pppppps. De muziek op de uitvaart is “We are the champions” van Queen; “Poison” van Alice Cooper; en “High” van Lighthouse.

ppppppps. Het Jeugdwerk in Heibloem is oorspronkelijk opgericht door Joos Barten, wiens naam nog steeds verbonden is met het jeugdwerk. Ondertussen is hij geen actief bestuurslid meer. Sjra is penningmeester. Pieter is voorzitter. En er is ene Vester (secretaris Jeugdwerk). Deze laatste ging niet mee op kamp en heeft een (betaalde) positie bij Justitie.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Nicky Verstappen, Politie, Politiek, regio Zuid and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

19 Responses to Nicky Verstappen en het kamp: tijdslijn?

 1. waterman10 says:

  Omstreeks 1.00-2.00h besluit Joos Bartens te gaan slapen.
  Joos Bartens wordt wakker om 5.50h. Hij loopt tot vlakbij de tent van Nicky & Mark, om te zien of alles daar rustig is ????

  Waarom zou hij moeten aannemen dat het daar zo vroeg in de ochtend niet rustig zou zijn ???
  Nog zo iets vreemds. Waarom slaapt Joos maar amper 4 uurtjes? Met een suffe ochtendkop ga je niet echt ook nog gelijk een tent opruimen als je amper geslapen hebt.
  Of heeft Joos soms zelf meegewerkt aan het plan om Nicky uit zijn tent te laten verdwijnen?
  Heeft hij hier misschien voorkennis van gehad ?
  Tentgenoot Mark had toch iets gezegd dat ze Nicky hadden meegenomen ?
  Met wie bedoelde Mark………ze ?

 2. waterman10 says:

  Is het nu Joos Bartens of Joos Barten?
  Joos Barten is in 2003 op 85 jarige leeftijd overleden.
  http://www.lovng.nl/Nicky-Verstappen/Verdacht.htm

 3. Pingback: Nicky Verstappen, wat zijn de scenario’s voor nu? | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 4. AndyDandy says:

  Nicky Verstappen gespeeld door Chantal Jansen?
  Dat gezicht is ook een match, hoe vreemd ook. Match.
  Alle bekende zaken zijn fake. Alle echte ellende vegen ze onder het tapijt.

 5. Waus Maus Raus says:

  https://www.libelle.nl/mensen/chantal-janzen-openhartig-zwanger/

  KIjk de neus en de kaaklijn van Nicky Verstappen. CHECK

  Laat Chantal Jansen eens openhartog praten over de fotosessie voor Nicky Verstappen.
  Moest ze dat doen van Johnny? Zodat Robert M niet langer geloofwaardig is?

 6. jr says:

  ik snap het niet wat heeft chantal janzen ermee te maken??

  • Em says:

   Some people believe that the whole story is a hoax, so fake news.
   In that case, an actor played Nicky Verstappen. Chantal looks a bit alike.

 7. nnn says:

  does pete postewaite have a son?
  it is a younger version of pete postlewaite

 8. Rick met de stoer blik says:

  fie jos brech lacht echt precies als ferry rick van gtst
  als het een hoax is dan denk ik mogelijk
  als er een film komt moet ferry van gtst dus rick die gast spelem hoor

 9. Rick met de stoer blik says:

  laat mij hierbuiten wil je
  ik kan er niets aan doen dat jos brech op mij lijkt

 10. Nicky Ricky Ikke says:

  Jaaahhhaaaa
  Nicky lijkt op Chantal J
  En Jos B lijkt op Ferri van goeie tijden

  sowieso raar dat ze Jos B direct als verdacht Jos Brech presenteren
  Logisch dat zijn foto de ether in gaat sterker nog dat hadden ze 2 maand geleden moeten doen
  Maar dan kan je beter niet dat verhaal van bush skills en de achternaam doen dat is raar
  Dus waarom zo lang wachten met de foto op tv en waarom direct met hele verhalen erbij ???
  Een advocaat kan makkelijk praten over een heksenjacht en oordeel via media zo
  De politie doet raar in deze

 11. Antonie's mum is not here says:

  Miami vice, no what is really the vice here
  CSI Miami Horatio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.