Nicky Verstappen en de openstaande vragen.

 1. Wat was de doodsoorzaak van Nicky Verstappen?
 2. Wat is de inhoud van het autopsierapport?
 3. Waarom zijn tentgenoten van Nicky Verstappen nooit als verdachte verhoord?
 4. Welke shoarmazaak bezorgde eten iets na 24.00h die nacht? Welk vervoersmiddel gebruikten zij? Waar stond deze geparkeerd?
 5. Waarom zijn er geen foto’s naar buiten gebracht van het kamp?
 6. Is bekend waarom de beste vriend van Nicky “Patrick” niet meeging op kamp?
 7. Is bekend hoe Mark zijn vingers zou hebben gebrand die nacht?
 8. Hoe laat hebben de kinderen avondeten gehad? Wie had er corvee daarna, om de eettent op te ruimen? (Nicky, en wie nog meer?)
 9. Wie hebben Nicky allemaal nog gezien na het avondeten? Hoe laat en waar?
 10. Waarom is niet met een speurhond gezocht vanaf de tent waar Nicky sliep?
 11. Van welke militaire legerbasis in de buurt van Brunssum zijn er militairen komen helpen zoeken naar Nicky? Was dat de Amerikaanse basis in Schinnen?
 12. Waarom was de Koninklijke Marechaussee aanwezig bij de zoektocht? Waarom heeft de Koninklijke Marechaussee de vindplaats van het lichaam bewaakt?
 13. Wie zocht de grafsteen van Nicky Verstappen uit? Het is een ruwe steen met weinig tekst erop. Er is geen sterfdatum. Wel is er een stempel van Ajax.
 14. Op welke dag is de grafsteen geplaatst?
 15. Wie regelde zo snel een gesigneerd Ajax T-shirt voor Nicky?
 16. Er zaten sporen van vegetatie op de rode trainingsbroek waarin hij gevonden is. Het is vegetatie die ook voorkomt niet ver van het dennenboomperceel. Is daaruit te concluderen uit wat voor soort contact deze erop gekomen zijn? (lopen door vegetatie, (dood) gesleept worden door, de broek zelf -dus zonder Nicky- door de vegetatie halen om sporen te creëren etc.).
 17. Waarom hadden de wetenschappers het oorbelletje van Nicky nodig, om jaren later zijn tijdstip van overlijden te kunnen bepalen? Is een meting van organen niet betrouwbaarder?
 18. Waarom hebben de ouders het lichaam van Nicky niet gezien op 11 augustus in de avond, direct nadat deze gevonden is? Identificatie wordt meestal gedaan door de directe naaste.
 19. Waarom is Nicky is naar een Ziekenhuis in Maastricht gebracht en een dag later pas naar het NFI in Rijswijk?
 20. Waarom is Nicky opgebaard geweest in een uitvaartcentrum in Brunssum? Na de sectie door het NFI is Nicky naar Brunssum gebracht (niet Heibloem).
 21. Waarom gaf de OvJ het lichaam pas vrij op 14 augustus om 16.00h, nadat Nicky reeds opgebaard was in een uitvaartcentrum te Brunssum? Daarna mochten de ouders het pas zien?
 22. Hoe kan de uitvaart geregeld zijn voor 15 augustus, als het lichaam pas 14 augustus eind van de middag werd vrijgegeven door de OvJ?
 23. Waarom is een familielid gevraagd om op 14 augustus een formele identificatie te doen, nadat Nicky al opgebaard ligt in Brunssum en na de sectie? Wat is dat?
 24. Het was een gesloten kist begrafenis, hoewel hij amper verwondingen had?
 25. Waarom vraag kampleider Joost Bartens aan de politie bij diens verhoor op 21 augustus of het mogelijk is om een dood kind te misbruiken?
 26. Waarom vraag kampleider Pieter aan de ouders of de datum van overlijden “10 augustus 1998” op het bidprentje zeker klopt?
 27. Een zwarte Nike zwembroek, een witte Umbro trainingsbroek en de rode Ajax pyjamabroek misten uit de tent. Nicky droeg zogezegd als hij gevonden werd een rode pyjamabroek en een blauwe onderbroek en verder niets. De zwarte zwembroek en witte broek zijn nooit gevonden. [merk op: rood, wit, zwart en blauw] Hoe past dit in het plaatje van de vermissing?
 28. Wat was het programma van 9 augustus 1998? Zijn ze in de middag wezen zwemmen? Welke kleding droeg Nicky vóór het slapen gaan? Aan tafel in de eettent?
 29. Zijn er foto’s gemaakt van Nicky op het kamp? Zo ja, welke?
 30. In de tent lag nadat iedereen weg was, behalve de spullen van Nicky, ook een staaflamp, die niet van Nicky was. Wie liet die staaflamp achter in Brunssum? Was dit de staaflamp waaraan Mark zijn vingers brandde in de tent?
 31. Waarom werd het autopsierapport vanuit Rijswijk pas op 21 oktober 1998 naar de politie in Limburg gestuurd?

ps. Het politieonderzoek heeft de naam Heikop. 

pps. Op 6 augustus 1998 verongelukt een ander (voormalig) lid van de voetbalvereniging waar Nicky Verstappen lid van is. Het gaat om ene Dennis (18). Het is te opmerkelijk om uit te sluiten dat er een verband is. Voetbalclub SVVH is een kleine vereniging, waar op dit moment (2017) slechts 6 elftallen actief zijn, waarvan 3 jeugd. Wat is de kans dat twee kinderen sterven in één week, in een populatie van ongeveer 50 jeugdigen?

ppps. Het kamp van Nicky (tot 12 jaar) bestond uit 10 kindertenten, waarin 37 deelnemers logeerden. Er waren 12 kampleiders mee. Iedere tent heeft 1 begeleider als tentbegeleider. En iedere tent kiest een groepsnaam. Zo koos Nicky’s groep voor “Nightriders” (begeleider Henk, getrouwd met Wil). Andere tentnamen waren “Het Oranje Legioen” (begeleider Jack), “De Tarzan boys” (begeleider Pieter), en “De vijf Johan Cruijfjes” (Joris). De kampleiders sliepen in eigen tenten verspreid over het kamp. De vrouwen slapen samen in de begeleidsterstent (namen onbekend). Joop Bartens heeft een eigen (EHBO) tent. Daarnaast is er de staftent (Jack, Sjra, Pieter, Henk & Wil, en Jan) en de bewakingstent (Joris, Pascal, Roger).  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Den Haag, Nicky Verstappen, Politie, regio Zuid. Bookmark the permalink.

5 Responses to Nicky Verstappen en de openstaande vragen.

 1. AndyDandy says:

  Nicky Verstappen gespeeld door Chantal Jansen?
  Dat gezicht is ook een match, hoe vreemd ook. Match.
  Alle bekende zaken zijn fake. Alle echte ellende vegen ze onder het tapijt.

  Het was 1998. Wat deed Chantal in 1998? Ze moest zich eerst bewijzen en daarna mocht ze meedoen met wat? Chantal was nog redelijk jong in 1998 maar geen 11 jaar ofzo (1979). Ze was 19 jaar toen. Als je heel petit bent en sproeten hebt (klein neusjes als een kindje) dan kan je wegkomen met de kinderfoto;s van Nicky. Wij vermoeden dat de foto;s zijn gemaakt minstens een jaar eerder, want ze bereiden dat goed voor. Chantal brak door rond het jaar 2000. Maar dat is dan ver vooraf geregeld. Als je de fake rol doet, mag je enkele jaren later doorbreken, dat leggen ze waarschijnlijk vast. .

 2. Chantal Jansen says:

  Nee joh Andy.
  Echt ik zweer het je.
  Ik heb echt geen Nicky Verstappen gespeeld.
  Ik ga namelijk nooit zonder make-up de deur uit.
  Niemand zou me herkennen zonder make-up.
  En dat is wat ik wil, herkend worden.
  Dus ik zou nooit Nicky Verstappen spelen.
  Ik draag sinds mijn 13e jaar dikke lagen make-up en nooit zou ik zonder op de foto gaan.
  Mijn eigen buren zien me niet eens zonder make-up.
  Dan dat kapsel van Nicky. Het haar nat. Dan zou ik dus een strakke paardestaart moeten doen achter om mijn lange haar te verbergen en de pony met veel gel en water nat maken en naar achter kammen om een kort kapsel te faken? Maar dat staat me toch niet? Nee hoor, we hebben helemaal niet van alles gedaan om te doen alsof Nicky Kort Haar had. Ik ben trouwen trots op mijn volle lange pony waar je alles mee kan doen. Oeps….

  Oke het haar van Nicky lijkt wel alsof het een pony kan zijn die je ook een beetje opzij kamt, maar geloof me lieve mensen. Ik heb echt niet een verborgen paardestaart en mijn pony opzij gekamt om een soort Danny de Munk kapsel te faken, Zo ben ik niet. Ik ben van de TV dus vertrouwen in mijn mensen. Vertrouw mij, ook ik ben een natuurlijke blondine en zou mijn haar nooit verven.

  https://images0.persgroep.net/rcs/zkhc3Zr3oVWUkJwyIVCJSNKE3tY/diocontent/106890216/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

  Ook hier is het haar wel van boven opzij gekamt alsof je een pony verdeeld over de kruin, maar dat is normaal voor jonge jongens. Nogmaals, danny de Munk kapsel.

 3. Chantal Jansen says:

  Verder wil ik even benadrukken dat het voor jonge jongens normaal is dat ze alleen met gezicht op de foto staan. Daar waar ze helemaal op de foto staan, doen de meeste jongens dat wat voorover gebogen over een bal of hond. Alle foto’s van alle jongens hebben dat.

  Mijn tieten verbergen? Waarom zou ik? Nee hoor. Echt geen tieten bij Nicky Verstappen. Zie jij ergens tieten? Je kan ze niet zien want de hond, het T shirt en de bal zitten ervoor? Nou sorry hoor, maar als je het niet kan zien, dan zijn er geen tieten. En geen tieten is dus echt jonge jongen die vermoord is. Hoeveel jonge jongens worden er wel niet vermoord zonder dat ze op TV komen? Nou, wees blij dat er van Nicky zoveel foto’s zijn dat die wel op TV komt dankzij Peter R. de Vies.

  zie jij plat gedrukte verbogen tieten? Nee toch? Dik T shirt. Handen ervoor. Was opvouwen. Dan de foto. Achter me een gast die dat metsel handgebaar maakt van dat wijzen.

  Hind ervoor. Dikke trui. Ik zie geen tieten. Het bovenlichaam van een jonge vrouw lijkt op dat van een kind (jongen). Het zijn de borsten en de heupen die een vrouw volwassenheid geven. Bij mannen zie je effect van de mannelijke hormonen ook aan de nek en schouders kortom torso boven.

  Op alle foto’s zie je geen tieten, want voorover gebogen en hond, bal, shirt, handen ervoor. Maar dat is toeval.

  Ook toevallig is, dat er geen foto;s profiel zijn, dus schuin of van de zijkant van het gezicht. Voor de herkenning is dat belangrijk, maar die foto s zijn er kennelijk niet. jammer. Dan hadden jullie kunnen zien dat er echt geen lang haar in ene paardestaart achter zit. Dan hadden jullie kunnen zien dat het kapsel is zoals het eruit ziet op de foto. Jammer dus.

  Nogmaals. Vertrouw nu gewoon Peter R de Vies. Je ziet toch aan zijn gezicht dat het een eerlijke man is? Iedereen op TV heeft het goed met u voor. Lieve mensen. Vertrouw op ons.

 4. Merrly says:

  Mooie vragen in het artikel, dat suggereert dat de kinderen zelf ook nog wel eens een van de verdachten kunnen zijn. Ik heb de indruk van niet. Kinderen houden zo’n geheim echt niet 20 jaar in stand. Het is echt een man van buiten het kamp geweest.

  Wat een vreemd persoon met die drie reacties hierboven, die met zichzelf in een fantasie discussie verzeilt. Ik kende die Chantal niet, en lijkt absoluut niet op een jongen, en al helemaal niet op nicky. Hoe bedenk je zoiest?

 5. Nick Rick same o same o says:

  In de film over het leven en de dood van Nicky Verstappen, kan Chantal Jansen prima Nicky spelen want ze lijken sprekend op elkaar. En Ferri Somogyi die van Rick van gtst, die mag dan Jos Brech spelen, want ook dat is een perfecte match qua uiterlijk. Wij dachten nog even Barry Atsma maar de mimiek is toch Ferri rick van die stoere blik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.