Ferry uit de Bataclan (89 doden): hij is blij er weer te zijn!

paris-attack-mapOp 13 november 2015 waren er diverse aanslagen in Parijs. ISIS, zeggen ze. De Bataclan zou uitgekozen zijn, omdat de eigenaren Joods waren.  

Wij hebben vaker opgemerkt, dat getuigen en slachtoffers van de zogenaamde aanslagen relatief vaak afkomstig zijn uit specifieke beroepsgroepen: leraren, medici, politici, media, topsporters en politie etc. Toevallig ook de beroepsgroepen die je goed kan gebruiken om een hoax aanslag op te zetten.

Bij de aanslagen in Parijs, zagen we Hollandse getuigen in de media, die aardig in het profiel passen. Eén van den slachtoffers in de Bataclan was Ferry. Op het facebook profiel van Ferry was recent te lezen, dat hij weer terug in Parijs is geweest. Het lijkt alsof Ferry als een vis in het water is, terugkijken op Parijs.

Ferry geeft aan enthousiast te zijn over zijn lezing bij de politie in Den Haag: “Mooie middag bij de politie den haag! 💚”.  Ook bij TEDx mocht Ferry een praatje houden:  “Fuckin gaaf! #adrenalinerush” 

Ferry gaf ook aan het leuk te vinden de barman (rechts) weer eens te bezoeken (op 11 maart 2017). Dat is de barman van een café waar hij schuilde in Parijs: “Impossible to visit paris without visiting this guy. Owner of the bar I hid out”. Dat kan ik me nog net voorstellen, bij een echte aanslag. Op 11 maart was het 1,33 jaar (485 dagen) na de aanslagen in Parijs.

Ferry schrijft óók enthousiasmerend over zijn reünie bezoek aan de Bataclan zélf in Parijs. Besef, er zouden 89 doden zijn gevallen in de Bataclan die avond. De facebook post ervan is gedelete bij Ferry, maar wij hebben er nog twee foto’s van (helaas vage foto’s). De tekst die Ferry erbij schreef? Dat is:  “Ohw yeah!!!! “. 

Ik begrijp best dat je grapjes maakt op locaties waar dat niet gepast is. Humor is een brandstof, die altijd voor handen is. Maar enthousiasmerende facebook posts op een locatie waar in jouw aanwezigheid zogezegd 89 doden vielen door terrorisme? Vreemd.

Hoe het ook zit, Ferry is een beetje een BN-er geworden. Daar is ie kennelijk blij mee.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, international and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Ferry uit de Bataclan (89 doden): hij is blij er weer te zijn!

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. waterman10 says:

  Paris fake shooting exposed, fake actors revealed

 3. waterman10 says:

  Pffffffffffff, ik word moe van die hersendode BNN acteurs.
  Ferry, waarom doe jij mee met die leugenaars?

  Paris PsyOp – CNN reporter Pierre-Eliott Buet has been busted for his lies.

 4. waterman10 says:

  ABC News interviews a random woman who was at the Batmanaclan Concert Hall. Ginnie Watson just happens to be an Actor.

 5. waterman10 says:

  Paris PsyOp Wonder Woman…Whatever Has Happened To Critical Thinking???

 6. waterman10 says:

  Kan Ferry dit even uitleggen?

  The Amazing Adventures of Paris’s Spider-Man & Wonder Woman

 7. NN NEP ZELF M says:

  kenmerkend aan die gecreeerde situaties.
  Daders en slachtoffers die openlijk op tv begrip voor elkaar gaan opbrengen.
  In normale situaties, als slachtoffer, ga je de dader uit de weg, omdat je niet emotioneel wilt worden op een manier die niet effectief is. Rationeel snappen mensen dat die vader niet de schuld heeft, maar toch twijfel je er aan, want het is wel diens zoon geweest, en hij had wat kunnen doen om het te voorkomen.

  Heel typisch.

  Ook Zuid-Afrika na de Apartheid had dat effect. Daders en famlie van slachtoffers die elkaar huilend in de armen vallen om iedereen zo te vergeven etc etc. Dat is de emotionele verwerking die de illuminati willen, dus dat is dan helemaal uitgedacht. Dat krijgt u op tv gevoerd. Dat is het voorbeeld dat u moet volgen, voelen, …. zo uitgedacht.

  van die vredesdemonstraties na een massale schietpartij. In die homodiscotheek in de VS dan ineens love not war demostraties. we mogen vooral niet boos worden en zelf oplossingen bedenken. We moeten meevolgen in de emo tv, ipv kritisch denken over wat er gaande is. meeleven. meeleven. meeleven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.