Eindelijk een reactie van de politie, met daarin een update van de laatste politiemeldingen…

Politie-algemeen-jasjesmetlogoIn 2009 werd de eerste valse melding gedaan bij de politie. En de politie neemt op in hun systeem, wat er door mijn buren (etc.) gezegd wordt. Als daarna (achteraf) blijkt dat er onjuistheden zijn opgenomen in het politiedossier en ik kan dat ook bewijzen, dan blijven de valse meldingen gewoon staan. Die duiken vervolgens jaren later weer op, alsof de politie niet beter weet, als het waar is.

In het afgelopen half jaar negeerde de politie mijn verzoeken en kreeg ik geen inzage in de laatste status van de meldingen/aangiftes gedaan over mijn persoon in het bedrijfsprocessensysteem van de politie. Daar heb je wel recht op als burger.

Nadat de rechter mij gelijk gaf in de BOPZ-zaak (24 maart 2017), sturen ze me enkele dagen laster ineens wel een lijst met politiemeldingen (te laat voor mij voor verweer in de rechtszaak). Wat blijkt uit het politiedossier? Er hebben mensen melding gedaan van “overlast verward/overspannen persoon” en van “belediging”. Daar vraagt de politie actief naar, bij mensen in mijn omgeving. De politie wil dolgraag, dat zoveel mogelijk mensen aangifte tegen mij doen. Dat lukt ze soms.

DSCI3679

Helaas kan ik niet inzien, wat de precieze meldingen zijn geweest en wie deze gedaan hebben. Daarvoor moet ik langs bij het politiebureau. De valse melding/aangifte in 2009 (buurman) en de valse aangifte in 2015 (ex-collega) zijn beide gedaan door een persoon die nauwe banden (samenwerking) heeft met de politie. In beide aangiftes, is ook dezelfde buurtregisseur betrokken geweest.

De politie geeft zelf aan, dat ze mensen in mijn omgeving pro-actief benadert, om hen te vragen of ze aangifte willen doen tegen mij. Dat leverde ze kennelijk te weinig op. Ze zetten dan een tandje bij met de valse meldingen van Joop en Marijke. Ondertussen krijg ik brieven thuisgestuurd, alsof ze echt niet achter me aanzitten. In 2016 en 2017 lukt het de politie al, om wat meer meldingen te krijgen.

Hoeveel mankracht spenderen zij wel niet? En wie leest er allemaal mee?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

2 Responses to Eindelijk een reactie van de politie, met daarin een update van de laatste politiemeldingen…

 1. Geuz says:

  Ex-CIA agent John Stockwell, heeft eens de uitspraak gedaan, dat als de CIA iemand wil vermoorden in het buitenland, dat ze daar dan de lokale politie daar voor gebruiken.
  Data zijn blijkbaar niet veilig in handen van het staatsapparaat.

  Marechaussee kan MIVD zijn, of een andere geheime dienst met allerlei achterkamertjes beslissingen en elementen achter de schermen van “veiligheid”.

  Het is moeilijk in te schatten wat er allemaal achter zit, een mogelijke aanwijzing kan zijn de aanvallen op Erwin Lensink, de Waxine Licht Werper 2009, die de legitimiteit van het huidige Huis van Oranje te vraag stelde. met de suggestie via DNA onderzoek de geslachtslijn te controleren. In plaats van mee te werken aan het onderzoek, werd Erwin Lensink dwang verpleging opgelegd in de psychiatrie.

  Prinses Beatrix, destijds Koningin, weigerde DNA onderzoek op verzoek van Rusland, waar deze om verzocht vanwege de familie relatie met het Huis van Romanov. Officieel is het Huis van Oranje namelijk gerelateerd aan het Russische Tsarendom.

  De motieven van het weigeren van dergelijk DNA onderzoek kunnen legio zijn, maar men verdenkt een ernstige corruptie in de geslachtslijn, die niet opgelost kan worden vanwege het geweigerde DNA onderzoek.

  Als je daar in terecht bent gekomen, zoals Maud is, dan heb je een zware kluif te pakken.
  Er zijn natuurlijk meer redenen om DNA onderzoek te willen weigeren; Maar als men familie is van de Romanoz’s na teneergang van de Sovjet Unie, waar Rusland zoekt naar de mogelijkheid het Tsaren systeem als regeringssysteem mee te nemen in overwegingen, dan zei Koningin Beatrix NEEN tegen het aanbod voor Nederland om Rusland te veroveren. MAW, Prinses Amalia had Tsarina kunnen worden, of op zijn minst, zeer gewaardeerd door Rusland.
  Maar Huis van Oranje weigert dat…

  Samengevat:
  Wij Nederlanders trappen er niet in.
  De juistheid van Maud Oortwijn en Erwin Lensink’s vragen, die iedere Nederlander aan gaan, dienen beantwoord te worden. Niet onder de tafel geschoven. Politie wordt betaald om dergelijk misdaden aan te pakken, niet om te helpen ze monddood te maken.

 2. stevenK says:

  Je eerste regiezitting was op 17/1 dus 117 en de tweede zitting was op 22/3 dus 322. Dat zijn getallen Maud met een betekenis voor hen, net als 911. Bouyeri had ook een zitting op 11/7 dus 117. En Ad Bos volgens mij ook iets met 112. Dus jij bent of een trol of je hebt zeer intensief de metsehelaas achter je aan. Welke van de twee Maud?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.