London attack 2017, on March 22 (223) – part 2

westminster-bridge-attack-3

Op 22 maart 2017 zou een terrorist in een auto over de Westminster brug gereden zijn, met als doel om zoveel mogelijk voetgangers omver te rijden. Hij parkeerde zijn auto aan de andere zijde van de brug, tegen een hek bij het parlement en Big Ben. De chauffeur zou hier vervolgens een politieman/bewaker dood steken met een mes.

3E8EC4EC00000578-4342128-image-a-29_1490280905171

Dat is het officiële verhaal. Er zijn 3 tot 5 doden en mogelijk 40 gewonden. Dat laatste lijkt mij volstrekt ongeloofwaardig, omdat er niet zoveel voetgangers aanwezig zijn tegelijkertijd op die brug. Hoe dan ook, hieronder deel 2, met foto’s van slachtoffers.

De traumahelikopter die arriveert ter plekke, werd gesponsord door de Freemasons.

Er zou een vrouw onder een wiel van een stadsbus terecht zijn gekomen.

Vrouw onder de bus

Deze stadsbus reed richting de Big Ben over de Westminsterbrug. Het is een opvallend gegeven, omdat deze stadsbus dan eerst met de voorzijde over haar heen moet zijn gereden. Je zou verwachten dat een bus eerder kan remmen. Besef, enkele auto’s vóór de stadsbus (dubbeldekker) reed de terrorist met zijn auto. Die chauffeur moet haast wel gezien hebben wat er gebeurde. Dat kan bijna niet anders. Hoe kan het dat de buschauffeur zo langzaam reageerde en met de voorzijde én achterzijde van de dubbeldekker over mevrouw rijdt? Iemand in de bus moet dan toch al gegild hebben?

De vrouw draagt geen schoenen, nylons, en een zwarte rok. De nylons zijn relatief intact ter hoogte van haar heupen (waar zogezegd de wielen overheen zouden zijn gegaan). Dit is verbazingwekkend. Er is geen schrammetje op haar hand te zien.

Verder is het opvallend, dat niemand zich ontfermd over de vrouw onder de bus, al is het maar om even haar rok naar beneden te trekken.

Ook bij twee andere slachtoffers zien we schoenen ernaast staan. Het is onduidelijk waarom dit het geval is. In beide foto’s staan er zwarte schoenen op de stoep. In de foto van het slachtoffer met de baard, is zijn rechtervoet zonder schoen.

Man van trap

Een tourist uit de VS zou van de Westminsterbrug gesmeten zijn en naast een trap op een stoep terecht zijn gekomen. Hij zou later zijn overleden.

Het is niet duidelijk waarom de eerste foto (links) de plek van het bloed (foto rechts) donker geblurred heeft en precies de plek van het bloed.

Ook de vrouw die van de brug gesprongen is, zou later in het ziekenhuis zijn overleden. Hierdoor loopt het dodental op, naarmate de week vordert.

De laatste foto’s zijn genomen bij het einde van de dodemansrit, voor het Engelse parlement (Palace of Westminster). .


ps. Bruggen, schoenen, trappen, klokken (Big Ben) en het reuzenrad zijn allemaal occulte symbolen. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.