Twee doden in Dishoek, 13 april 2017

Op donderdag 13 april 2017 belde een voorbijganger omstreeks 9.10h in de ochtend de politie, omdat hij een auto in de bosjes zag staan bij de Verlengde Dishoekseweg in Dishoek (gemeente Koudekerke). Het was een grijze of blauwe Mercedes-Benz Sedan. De politie vond omstreeks 9.30h twee lichamen vlakbij de auto, van een man en een vrouw, Zij zijn met geweld om het leven gebracht. Zij lagen in de bosjes.

De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend gemaakt. Mogelijk gaat het om een man en een vrouw uit Middelburg. Aangezien er ook een auto aanwezig is, kan men niet spreken van geen aanwijzingen. In de regel bevatten auto’s aanwijzingen over waar deze vandaan is gekomen. Er is een nummerbord aanwezig.

De auto stond dichtbij de woning aan de Verlengde Dishoekseweg 1 (hier), ten Zuiden van de weg, op een zandpad richting een wandelgebied. Aan de overzijde van de Verlengde Dishoekseweg is een camping gelegen. Er werd zelfs een Dixie geleverd, zodat het politieteam kan doorwerken (tot i.i.g. middernacht). Het doet vermoeden dat de lichamen niet in de auto zijn gevonden, maar dat er sporen over een groter deel van de bosschages is gevonden? Verder is het opvallend, dat de lichamen lang in het gebied zijn blijven liggen. Normaal neemt men na enige sporenonderzoek, z.s.m. de lichamen mee voor sectie.

C9ShBIuWAAMkZ0s

Ondertussen is bekend dat het gaat om een Servisch stel uit Middelburg, die door de buurt gezien worden als een “dreigend gezin” cq. enigzins a-sociaal (AD.nl).

De vermoorde man (43) en vrouw (39) kwamen uit Middelburg, met een Servische achtergrond. Op de foto boven links staat de Mercedes geparkeerd voor hun huis (google maps), in de bomenbuurt van Middelburg. Het echtpaar zou met vijf kinderen wonen in de Tamariskenlaan in Middelburg. De kinderen zouden zijn 3 en 13 en driemaal meerderjarig (>18 jaar). De man zou volgens het AD al eens vast hebben gezeten in gevangenis de Torentijd in Middelburg.

 


 

Dishoek is een toeristische plaats. Onderstaande foto’s zijn van de M159 bunker genaamd Fidelio, gelegen in de duinen van Dishoek. Het maakte onderdeel uit van de verdedigingslinie van de Duitsers in WO2, de zogenaamde Atlantikwall, die langs de kust liep van Noorwegen tot de Frans-Spaanse grens. De Atlantikwall is aangelegd tussen 1942 en 1944, om een invasie van de geallieerden te voorkomen. Op 2 en 3 november 1944 zijn hier in de “Slag om de Schelde” zware gevechten gevoerd tussen de Duitsers en geallieerden (bron: tracesofwar.nl). Enkele bunkers bij Dishoek-Walcheren zijn gerestaureerd en nu ingericht als museum. 

ps. De plaatsnaam Dishoek (400 inwoners, gelegen aan de Schelde) komt van “dijkhoek”, omdat het gelegen is aan de oude zeedijk. De zeedijk is nu meestal overspoeld met zand (strand), maar soms zichtbaar na een stormvloed. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Twee doden in Dishoek, 13 april 2017

 1. waterman10 says:

  Test

 2. waterman10 says:

  poging 2
  De twee slachtoffers, een man en een vrouw, werden donderdagmorgen door de politie gevonden, nadat een passant had gebeld over een verdachte auto.
  __________________________________________________________________________
  Een wandelaar heeft donderdag bij het Zeeuwse plaatje Dishoek een dode man en vrouw aangetroffen. Dat meldt de politie.
  https://www.politie.nl/mijn-buurt/nieuws/2017/april/13/08-dode-man-en-vrouw-aangetroffen.html?geoquery=Koudekerke%2C+Nederland&distance=5.0
  Wat is het nou?
  Wie heeft deze man en vrouw het eerst levenloos in die auto aangetroffen?
  Die wandelaar, die een geparkeerde auto zag staan daar waar normaal geen auto’s parkeren of de politie?
  Die wandelaar heeft bij de politie volgens de berichten een melding gedaan van een geparkeerde auto die hij verdacht vond. Als die wandelaar ook gezien zou hebben dat er twee dode mensen in die auto zaten dan had hij dit toch zeer zeker bij de politie ook gelijk gemeld ?
  Dan zou hij toch eigenlijk als een speer naar die camping gerend moeten hebben om daar groot alarm te kunnen slaan?
  Daar zegt de politie niets over. Politie zegt dat zijzelf deze twee “dode”mensen gevonden hadden.
  Wie was die wandelaar eigenlijk ?
  Waar zijn foto’s van die auto met “twee dode” mensen?
  Waarom geloof ik hier geen biet van?
  Ze kunnen wel van alles roeptoeteren en inktzwart schrijven in de media.
  De media waarvan wel inmiddels wel weten voor wie dat ze moeten schrijven.

  • waterman10 says:

   De media waarvan we inmiddels wel weten voor wie dat ze moeten schrijven.

  • maudoortwijn says:

   Voor zover ik begrijp, zag een passant de auto, vond dat vreemd, belde de politie. Die politie ontdekte daarna de lichamen. Maar de media neemt dat mogelijk verkeerd over?

 3. waterman10 says:

  De politie werd rond 09.10 uur gebeld, een tijdje later werden de lichamen in de buurt van de auto gevonden.
  Dus die wandelaar heeft een auto op een vreemde plaats geparkeerd zien staan, belt vervolgens de politie en gaat verder wandelen.
  Dan treft die wandelaar 2 dode mensen in de bosjes aan?????????????????
  Dan zal hij het wandelen wel ineens op een rennen moeten hebben gezet lijkt mij.
  http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/2017-04-13/1108042/dode-man-en-vrouw-gevonden-koudekerke#.WO_H7mddAzv

 4. waterman10 says:

  Volgens de politie zijn ze in het bos door de passant oftewel die wandelaar aangetroffen.
  Dit is een officieel twitterbericht van onze “beschermjongens”

  Die wandelaar moet zich dan toch wel rot geschrokken zijn.
  Nergens lees ik dat die wandelaar als een speer naar die camping is gerend om groot alarm te kunnen slaan.
  Is die wandelaar soms gewoon bij die 2 dode lichamen op z’n gemak blijven wachten tot onze “beschermjongens” arriveerden?
  Is ook normaal dat je zoiets dan doet. Gewoon op je gemak wachten en er misschien ook nog een sigaretje bij roken.
  Ik vind het maar een raar verhaal met die wandelaar.
  Is het soms niet gewoon een geacteerde moord?
  Dit soort verhaaltjes boezemt altijd goed angst in bij de Nederlandse bevolking.

 5. Kaskaas says:

  Het AD zegt een Servisch echtpaar met 5 kinderen uit Middelburg. 3 en 13 en 3 meerderjarige kinderen. Is dat allemaal biologisch van deze twee? Ik ga eventjes een rekensom doen en dan me vrouw vragen wat normaal is tegenwoordig.

  http://www.ad.nl/zeeland/politieonderzoek-in-middelburg-na-vondst-doden-dishoek~a9ae7d6d/

 6. Kaskaas says:

  Als die vrouw 39 is. Stel die oudste kinderen zijn 18. 19 en 20. Dat is redelijk positief, want tweelingen zijn zeldzaam. Dan is die vrouw zwanger geraakt als ze 18 jaar is? Dat is het meest gunstige scenario, want anders heeft de man een minderjarige zwanger gemaakt. Of het is een samengesteld gezin met kids van her en er en van ex-en. Dat kan ook.

  Maud, ik denk niet dat dit verhaal op je website hoort, want is geen occulte shit. Het ligt er dik bovenop. Aso’s uit Servo’s.

 7. Geuz says:

  Karate Bob, Slobodan Mitric, heeft dat enige jaren als werk gedaan:
  Serviërs in het buitenland vermoorden.

  In opdracht van de Joegoslavische geheime dienst.
  Daarvoor zat hij in Nederland in bewaring, 13 jaar.

  Tito is al lang dood.
  Maar het is maar de vraag waar die opdrachten voor moorden op Serviërs in het buitenland vandaan kwamen. Servische bronnen beweerden dat Tito werkte voor de Ustasha. Tito was dus een infiltrant in de Joegoslavische verzetsbeweging. Wat logisch is, want was lid van de Communistische partij. Was twee maal ridder in de orde van Karl Marx.
  http://nccg.org/ning/forum/the-roots-of-communism-the.htm

  De Oestashie zijn/waren anti-communistisch, maar vooral anti-joods en anti-Servisch.
  Rooms Katholiek, dus anti-Christelijk.
  Oestashi zijn te vergelijken met de Nederlandse Zouaven.
  http://zouavenmuseum.nl/zouaven/strijders-voor-de-paus/
  De NSB gedurende WO2.
  Bosnische Moslim Nazi’s hadden eigen SS divisies, zoals deze hier:
  http://www.waffen-ss.no/SS-Waffen-Gebirgs-Handschar.htm

  Joegoslavische Nazi’s uit Kroatië. Kroatië een onderdeel was van Joegoslavië. De Duiste Nazi’s zetten hen aan de macht in de Tweede Wereld Oorlog. de Oestashi zetten zich dan in voor het uitmoorden van Joden, Serviërs, christenen. Franciscaanse paters werden officieren binnen de Oestashi, hebben vele Joden en Christenen vermoord in concentratie kampen. Een goed deel van die al; te vaak geheim gehouden geschiedenis is te vinden in een boek van Avro Manhattan, The Vatican’s Holocaust.
  http://www.reformation.org/holocaus.html
  Een kortere versie van de geschiedenis beschreven dat boek hier:
  http://www.blessedquietness.com/journal/housechu/pavelic.htm

  Serviërs worden en worden vermoord door Kroaten en Bosniërs.
  In onze taal gezegd, door Moslims en Katholieken.
  In het boek door Avro Manhattan, worden slechts de Katholieke moorden en martelingen beschreven, maar de Moslims zijn even erg. deze hebben Serviërs doodgemarteld, bastgebonden met prikkeldraad, in 1992.
  De VN en de NAVO helpen slechts de Katholieken en Moslims, zoals Mladic dat ook heeft uitgelegd tegen overste Karremans.

  Samengevat:
  De meest waarschijnlijke daders voor die moord zijn te zoeken in de gebieden die ik aan gaf.
  Maar omdat we hier te maken hebben met militaire geheime diensten, zal het niet gemakkelijk zijn de daders op te sporen, want katholieken hebben erg veel macht gekregen in de Nederlandse overheid dankzij het verraad door de Patriotten Factie en andere achterliggende infiltraties in de Nederlandse staat. Ofwel, deze moordenaars worden beschermt door elementen in de Nederlandse overheid. Deze elementen zijn Katholicisme en islam samen met Communisme en Fascisme. Opus Dei, de Jezuïeten, en de vele legers die ze mobiliseren en hen gehoorzamen. Dominicanen en Franciscanen volgen weer orders van de Jezuïeten sinds 1814, het jaar waarin de ban op de Jezuïeten door de paus werd opgeheven.

 8. Kaskaas says:

  Man Dishoek doodde vrouw en zichzelf
  De Telegraaf De Telegraaf
  16 uur geleden
  DELEN
  Facebook-killer gedood
  De lichamen van het echtpaar werden donderdag gevonden bij het Zeeuwse dorp Dishoek.© OFFEREN, GERARD VAN De lichamen van het echtpaar werden donderdag gevonden bij het Zeeuwse dorp Dishoek.
  De vrouw van het dood gevonden Servische echtpaar in Dishoek blijkt door haar man om het leven te zijn gebracht. De politie concludeert dinsdag na onderzoek dat de 43-jarige man eerst zijn vrouw heeft doodgeschoten en zich daarna van het leven beroofde.

  De lichamen van het echtpaar werden donderdag gevonden bij het Zeeuwse dorp Dishoek. Op die plek werd ook een pistool aangetroffen. Het paar had vijf kinderen en woonde in Middelburg.

  De 39-jarige vrouw heeft het afgelopen jaar meerdere meldingen gedaan van huiselijk geweld en mishandeling door haar man.

 9. Hans says:

  Ja met mijn vrouw hebben we bij het eerst bankje op de trapopgang naar de strandtent Vloet een enorme ruzie meegemaakt tussen een man en vrouw, wij hebben dat ongeveer tien minuten aangekeken. Het was voor ons en ook anderen, dat ik deze man wel wilde aanvallen zo bedrijgend was hij tegen deze vrouw. Ze praten in een Oost Europeese taal en hij had een zeer opvallende gouden schakel hals ketting om.
  Even later kwam er een zelde type man van boven af de trap naar de man en vrouw toe, waarna beide met de man naar boven liepen, en wij weer naar beneden de trap af. Bij de weg aangekomen stond daar een blauwe auto. Het geschreeuw van deze mensen heeft ons aarding bezig gehouden. Maar dan hoor je de volgende dag wat er gebeurd is, afschuurlijk!!
  We zijn naar de plek gereden en hebben aan een agent ter plaatsen onze ervaringen verteld, deze adviseerde ons verhaal door te geven aan het bureau. Dat hebben we gedaan en zijn daar ook over terug gebeld en hebben een goed kontact met de politie.
  Wij hebben zeer resend van de politie vernomen dat onze doorgegeven gegeven geklopt hebben, maar wij twijfelen, wie was de man waar ze mee mee moesten?
  Dat hout ons nog bezig, heeft u hetzelfde meegemaakt en weet u wie deze man is geef dit door aan de Politie Middelburg.
  Hans

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.