Wij steunen Maud Oortwijn

DSCN3984De wet BOPZ is géén procedure om gezonde mensen op een “makkelijke manier” van hun vrijheid te beroven en van hun gezondheid te beroven met dwangbehandeling. Als Justitie zich ongemakkelijk voelt door burgeronderzoeken naar hun eigen handel en wandel, jammer voor hen.

Het is de taak van het OM om te onderzoeken of er (mogelijk) misdrijven zijn gepleegd. En daar waar (als) deze bewezen zijn, vervolgen. Het is niet de taak van het OM om leugenachtige dossiers op te bouwen tegen mensen die zij als “lastig” zien, vanwege hun mening. De BOPZ is een hele vieze procedure om te misbruiken in deze. Wij steunen Maud Oortwijn. Geen twijfel hier.

Het ministerie van Justitie zou zélf eens doorgelicht moeten worden, van de bovenkamer tot de kelders onder de gebouwen. Ze laten echte misdadigers lopen en vallen gewone mensen lastig. Waarom? Omdat iemand het gevoel heeft dat iemand anders heel misschien mogelijk in de toekomst wel eens boos zou kunnen worden? Werden de mensen maar eens boos. Het zou tijd worden zeg!

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in AIVD, Amsterdam, Heino, Justitie, Koningshuis, Politie, Politiek and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Wij steunen Maud Oortwijn

 1. Vogeltje wat zing je laat says:

  Goed gezegd. Hier sta ik achter.

 2. Jimmy de Pimmy says:

  Mee eens. En zet die namen online van de daders. Dit zijn geen artsen. Zij weten dat ze fout zijn.

 3. Kaskaas says:

  Als Erdogan zomaar iemand opsluit vanwege een mening, dan reageren de mensen wel.

 4. AndyDandy says:

  Beste psycho/ia’s van dat foute formulier.

  Wat je zegt ben je zelf
  Met je kop door de helft
  Met je kop door de muur
  Ben je morgen lekker zuur

 5. Vogeltje wat zing je laat says:

  Kom maar door met die namen. Als jij vastzit, dan wil ik weten naar wie de brieven gestuurd gaan worden. Dit moet koste wat kost tegengehouden worden. Ik geloof nog in rechters, maar zie dit wel als een testcase. Als ze jou zo kunnen pakken, dan is het heel erg mis in dit land.

 6. Geuz says:

  Maud is een held.
  Red mensen, helpt mensen.

  Maar hoe komt het dat zo’n mooie vrouw niet getrouwd is?
  Het doet me denken aan Elisabeth van Tudor, de maagdelijke koningin. Als heldin versloeg ze de Spaanse Armada, maar de prijs was dat ze vrijgezel bleef en kinderloos.
  Het einde van het Huis van Tudor, nadat haar vader de paus Engeland uit wees.
  Was het de prijs waard?

  Amsterdam wordt Islam, die moslims worden niet boos om het landverraad door de politici en rechters. Integendeel, ze hebben er baat bij.

 7. AndyDandy says:

  Deze Trainer? Inpirazi?
  Frans geeft al jaren vaardigheidstrainingen aan het bedrijfsleven en overheid, de oude en nieuwe beroepsopleiding voor Advocaten, Capgemini Academy, gemeenten, waterschappen, ministeries, politie, financiële bedrijven en verzekeraars.

  Het is primair de taak van de rechter om zeker te zijn dat er geen schijn van belangenverstrengeling is. Dat zie je dan de laatste dag zo… Je kan alsnog wraken.

 8. maar v vliet says:

  omdat je intelligent bent wordt je gepakt uit eigen ervaring dus laat je niet pakken ook niet door je familie want het blijft toch een zielige minderheid .zo zie ik het en wens je nog veel sterkte gr mark.

 9. Pingback: Wij steunen Maud Oortwijn — De Bovenkamer – Het kan ook anders – Het Bureau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.