Het OM heeft een schandalig BOPZ verzoek ingediend bij de rechtbank, maar rechter reageert (nog) niet.

Het OM gaat proberen mij (via de wet BOPZ) met een gedwongen opname in de GGZ te krijgen. Dat is erger dan een gevangenis. Je zit niet alleen vast, ze kunnen je met dwangmedicatie platspuiten. En er zit geen tijdslimiet aan (zoals bi gevangenisstraf).

De wereld op zijn kop. Nogmaals:

 • Ik ben nog nooit behandeld door een psycholoog of psychiater.
 • Ik ken niemand bij de GGD Amsterdam, ook niet die Tuinebreijer.
 • Ik heb geen woord gesproken met mevrouw Heus, de psychiater.

Hier het verzoek dat het OM indiende bij de rechtbank (link pdf aanvraag-OM). Gekregen via iemand die mijn advocaat zou willen zijn in deze. Tot dusver heeft de rechtbank niet gereageerd op het verzoek van het OM.

Het is niet de eerste keer dat het OM een verzonnen dossier inlevert, om mij in de GGZ op te sluiten. In 2016/2017 zou ik strafrechtelijk vervolgd worden vanwege een valse aangifte (inclusief een heimelijk artikel 37, m.a.w.: u is gek). Daar diende ik een bezwaarschrift tegen in. Daarna trok het OM zich terug enkele dagen voor er een rechter naar zou kijken.

Kennelijk worden ze heel zenuwachtig bij het OM, vanwege de publicaties op deze website. Hun vermoeden is mogelijk, dat ze de onderzoeken naar cold cases door burgers kunnen stoppen, als zij mij opsluiten en platspuiten. Nee toch? Ik sta toch niet alleen?

Verder verklaart dit ook, waarom ik schriftelijk bevestigd kreeg, dat ik -heus echt waar- niet meer op de lijst met “Potentieel Gewelddadige Eenlingen” sta. Want anders zou het te overduidelijk worden, dat het Koningshuis gewone burgers probeert op te sluiten, zomaar.In 2012 ontkenden ze ook al dat ik op die lijst zou staan en raadden ze een huisarts aan. Later werd het wel toegegeven in correspondentie met de politie: ik was een PGE-er. Sinds 2015 zou ik weer van die lijst afgehaald zijn. Gelooft u dat?

Dit alles is de aanpak van het team Dreigingsmanagement, dat gewone mensen op die foute lijstjes zet, ook als je geen misdaden pleegt. Ze hebben strafrechtelijke geen case, maar iemand in Den Haag is zenuwachtig geworden. Dus komt de GGZ in actie.

Wat een zielige mensjes zijn het ook.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Free Maud, GGZ, Maatschappij, Maud Oortwijn, regio Amsterdam and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Het OM heeft een schandalig BOPZ verzoek ingediend bij de rechtbank, maar rechter reageert (nog) niet.

 1. waterman10 says:

  Het lijkt verdomme wel Joseph Mengele praktijken wat het OM van plan is te doen met Maud.
  Het enige wat nog ontbreekt zijn de Gestapo einzatsgruppe.
  Maar wacht effe, we waren toch bevrijd van de nazi’s ?
  Nooit meer zeiden we met z’n allen. En toch doen ze het weer. Dat wordt dus een flinke geldboete die het OM aan Maud moet betalen wegens een verkapte poging tot ontvoering.
  Even in het wetboek opzoeken hoe hoog die geldboete is en misschien ook nog hoe hoog de celstraf moet zijn voor de persoon die deze vorm van ontvoering in beweging heeft gezet.

 2. Pingback: Het OM probeert het nu met een BOPZ-procedure, wederom stiekem | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.