Beveiliging, van wie allemaal en waarom?

Ik was dit weekend na vele vele jaren weer eens in Den Haag. Vanwege dat “Potentieel Gewelddadige Eenling” zorg ik uit de buurt te blijven van de politieke kliek in Den Haag. Ik liep aldus over de Prinsessengracht naar de Atjehstraat in verband met een cold case.

Ter hoogte van de Prinsessenstraat 25-29 in Den Haag staan 2 politieketen, zoals we die in Amsterdam ook permanent zien staan bij de Joodse locaties. Op de stoep stond een groepje Marechaussees. Ik begrijp ook niet goed waarom ze er jarenlang staan, 24/7 nog wel. Ik kan me niet herinneren dat er aanslagen op Joden zijn geweest in Nederland. Maar goed. Als zij zich zo veiliger voelen, prima.

dsci3345Vervolgens werd ik aangesproken door een jongeman, die speciaal voor mij uit het Joodse huis kwam aanlopen, omdat ik 1 foto maakte (ik deed dit ter hoogte van nummer 21). Ze waren er heel vroeg bij: Wie ik was. Waarom ik foto’s maakte. Waar ik heenging. Sorry? Ik stond voor nummer 21! Ik heb de jongeman vriendelijk te woord gestaan, hoewel hij pertinent niet wilde zeggen voor welke organisatie hij werkte of welke locatie er beveiligd werd. Ik ben het gaan bekijken. Op nummer 24-26 zit de Synagoge van de Liberaal Joodse Gemeenschap. Ik wens hen alle goeds. Die houden kennelijk alles strak in de gaten op de Prinsessengracht, want ik stond nog niet eens voor hun pand. Ik was nog niet eens bij het pand van KIVI aangekomen (nummer 23) en keek naar verderop (de beveiliging op de stoep), omdat ikzelf in een ver verleden nog lid van KIVI ben geweest (iedereen bij mijn studie TBW was lid gemaakt). Mijn eerste indruk was dat de politie voor het pand van KIVI stond.

Ik besloot te kijken wat de politie daar deed, vooral omdat de jongeman wel erg vrijpostig wilde weten wat ik allemaal van plan was te gaan doen in Den Haag. Wat schetst mijn verbazing? Er staan 2 keten van de politie (blijken Marechaussees te zijn). Deze staan niet enkel voor nummer 24-26. Er staat één keet voor nummer 26. En er staat één keet voor nummer 28. Als je zou moeten raden, dan zou je denken dat ze er staan om nummer 27 te beveiligen. Nummer 27? Wie dan? Daar zitten de Vrijmetselaars, direct naast de synagoge.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Den Haag, international, Maatschappij, regio Den Haag, Vrijmetselaars and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Beveiliging, van wie allemaal en waarom?

 1. Harri says:

  Nou nou, wat spannend allemaal. Een vrijmetselaarsloge… Daar zit Den Haag vol mee. Ik heb nog eens tijdens een open dag zitten praten met Matt Herben, prima kerel.
  Overigens zit de dienstingang van deze loge aan de achterkant. De metselaars en baby’s worden dus vrij anoniem naar binnen gebracht.

  • Geuz says:

   Ik ben eens bij een gebouw geweest van een vrijmetselaarsloge in Arnhem, waar zich een crematorium achter het gebouw bevond.

   Mat Herben heb ik eens op een TV programma horen beweren, dat het Calvinisme het grote probleem is in Nederland en vernietigd moet worden. Ik weet dat hij vrijmetselaar is, is daar open over, maar aanvallen van het Calvinisme is een agenda die niets met vrijmetselarij te maken heeft, dat is de agenda van de Contrareformatie.

   Vrijmetselarij is meestal een proxy om de reformatie van binnen uit aan te vallen.
   Veel Joden en protestanten zijn daar lid.
   Bruikbare dwaze intellectuelen ter manipulatie van de samenleving.

 2. Harri says:

  Indien gewenst kan ik wel eens een Masonieke tour geven door Den Haag. Alleen van de buitenkant natuurlijk, want de toegang tot de Haagse Loges is mij ontzegd (top level ontzegging via de Groene lijst van Danning). En dat terwijl ik nog nooit een vrije metselaar ben geweest. Alleen iemand die naar de waarheid zoekt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.