Het graf van Sybine Jansons

jaar99.02.feb.026.sybine

Sybine Jansons (13)

Op 19 januari 1999 (911) komt Sybine Jansons niet terug van school. Een dag later wordt haar fiets gevonden in de Kaapse Bossen van de Utrechtse Heuvelrug, niet ver van haar huis. Haar lichaam wordt pas gevonden op 24 februari 1999 in het afwateringskanaal de Grote Heicop bij Breukelen. We hebben hier reeds eerder over geschreven.

De zaak Sybine heeft overeenkomsten met de kindermoorden op #222 Manon Seijkens (10 aiugustus, 1995/1996), #222 Nicky Verstappen (10 augustus, 1998), #112 Jesse Dingemans (1/12/2005) en #22/11 Nicole van den Hurk (6/10/2005). Dit zijn vijf vreemde cold cases uit het Zuiden van het land. Niet alleen is bij alle vijf de doodsoorzaak onbekend, er wordt daarnaast gebruik gemaakt van dezelfde symboliek (911, 112, heide, sparrenboom etc.). Bovendien is het verhaal dat ons gepresenteerd wordt in de media, niet kloppend.

Hieronder het graf van Sybine Jansons. het is een stenen pilaar, met relatief weinig tekst. Bovenop de pilaar, is nog een beeldwerk (mogelijk twee vogeltjes?). Het is weer een graf waar de steen zelf het belangrijkste is, maar het is geen geheel ruwe steen (zoals bij Nicky Verstappen). Hoewel, gepolijst is deze ook niet.

graf-sybine-jansons-thumbnail_0374

Ook de moord op Sybine Jansen zit vol symboliek, wat benadrukt wordt door het boek van de vader van Sybine Jansons “In het bos zijn de wilde dieren”. Ik meen dat de conclusies uit het boek van de vader ook niet kunnen kloppen, onder andere vanwege de pollen die Sybine in haar laatste adem ingeademd heeft.

Hieronder treft u psalm 84:2 aan.

Psalm 84:2

Zelfs vindt de mus een huis, o Heer‘,
De zwaluw legt haar jongskens neer
In ‘t kunstig nest bij Uw altaren,
Bij U, mijn Koning en mijn God,
Verwacht mijn ziel een heilrijk lot;
Geduchte Heer‘ der legerscharen,
Welzalig hij, die bij U woont,
Gestaag U prijst en eerbied toont.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, regio Midden, regio Noord, Sybine Jansons and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.