En, welke zaak is reden voor OM om mij op te sluiten? Wat denken jullie?

Het ministerie van Justitie gaat recent extra hard achter mij aan. Eerst een vervolging via een valse aangifte, welke stopgezet is enkele dagen voor de regiezitting. Ik verdedigde mijzelf namelijk en ze wilden per se dat ik een advocaat zou nemen. Met een advocaat is het makkelijker om er een artikel 37 (gedwongen opname als straf) van te maken. En dan enkele dagen voor de zitting, verandert het OM van mening en trekt zich terug.

Mogelijk gaan ze het nu proberen via een gedwongen opname via de wet BOPZ. Via de gemeentelijke GGD kan je vast wel een corrupte “psychiater” vinden die zegt wat er verwacht wordt door het team “Potentieel Gewelddadige Eenlingen”. Het zijn natuurlijk oninteressante mensen en we moeten er niet teveel tijd aan besteden. Voorlopig zit ik nog steeds in mijn eigen huis en van dwangmedicatie om mijn denken te beïnvloeden is geen sprake. Maar zijn er minderwaardige lieden die misdaden willen plegen tegen mij, met de zogenaamde “geestelijke gezondheidszorg” als wapen? Ja die zijn er. Dit is Amsterdam.

Belangrijkere vraag is: Welke zaak denkt u dat Den Haag met meest zenuwachtig van wordt? 

 • Theo van Gogh (2004)
 • Eddy Moonen (1990)
 • Joanne Wilson (1985)
 • Sybine Jansons (1999)
 • Pim Fortuyn (2002)
 • Manon Seijkens (1995)
 • Balpenmoord (1991)
 • Christel Ambrosius (1994)
 • Klikomoord bij Driemond ???
 • ………
 • ………..

Of zijn er nog andere zaken, waarin ik duidelijker heb aangetoond dat het politiewerk -op zijn zachtst gezegd- te wensen over liet? Als ik nu weet welke zaken ze het meest bang voor zijn, dan weet ik tenminste wat ik verkeerd gedaan heb.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

3 Responses to En, welke zaak is reden voor OM om mij op te sluiten? Wat denken jullie?

 1. Andre A says:

  Theo van Gogh. Heel genant, die foto uit de Stadsdeelkantoor.

 2. M Oortwijn says:

  Teken de petitie. Laat niemand ik herhaal NIEMAND zomaar (onder dwang) opgesloten worden in de GGZ, zonder dat er sprake is van herhaaldelijk serieus geweld tegen zichzelf of anderen.

  https://pgediscutabel.petities.nl/

 3. Geuz says:

  De informatie van het sadistisch pedocrimineel netwerk dat ik doorspitte, bevatte altijd veel beschrijvingen van psychiaters, rechters, politie agenten daarin. Het waren slachtoffers die het overleefden, die vertelden over de aanwezigheid van dergelijke beroepsgroepen.

  Welke moord precies, is moeilijk te zeggen. Je hele houding is een bedreiging voor die lui.

  Ik meen dat er verschillende moorden die je besproken hebt, slachtoffers waren van het netwerk, dat zich vaak “de familie” noemt. Je krijgt dat probleem automatisch, als je onderzoek doet naar moorden die niet opgelost zijn of vals berecht. Afgelopen week kwam ik een video tegen op Youtube, waar 5 moorden op journalisten beschreven werden, die onderzoek deden naar dit netwerk.
  Het hoort er gewoon bij.
  Alle betrokkenen die je aanvielen met het psychiatrie verhaal, zijn dus zelf verdachten.

  Hier de video die ik noemde voor geïnteresseerden:

  Rond Marc Dutroux zijn er ook veel journalisten vermoord, maar die pagina’s met informatie daar over kon ik niet vinden, mogelijk zijn ze gecensureerd. Goede informatie over over de Dutroux affaire is te vinden in dit artikel:
  https://isgp-studies.com/belgian-x-dossiers-of-the-dutroux-affair

  Voor betreft verdere beveiliging, niet alle politie agenten zijn lid van die netwerken. Maar dergelijken die onschuldig zijn, worden overgeplaatst, als ze door onderzoek dicht bij het vuur komen. Illustratief is de zaak rond Marc Dutroux, waar eerlijke jongens als politie agent onderzoek deden, maar waar het onderzoek door “hogerhand” (lees, pedofielen in functie van topambtenaar bij justitie) werd stopgezet. Lustmoordenaars bij justitie maken sneller carrière dan eerlijke jongens die politie agent werden, dus politie stopt alle onderzoek naar mensen die vermoord werden door “de familie”. GetuigeX3 was bij de Marc Dutroux affaire zelf lid van het netwerk, maar deze stopte als getuige, ging gewoon door als politie agente. Dit is ook beschreven in het artikel door Joel van der Heyden.

  Hoe je dit levensgevaarlijke onderzoek veilig kan doen Maud, ik weet het zo niet.
  Je hebt je tot nu toe prima verdedigt tegen aanvallen door de insiders die psychiaters en rechters zijn. Echter, ook eerlijke jongens bij de politie geloven die psychiaters en rechters. Politie agenten zijn niet bepaald moedig, al is lafheid natuurlijk ook een eigenschap die bij erg veel meer mannen in Nederland voorkomt. Behalve dat, hebben dergelijke eerlijke jongens als politie agent niet de intellectuele bagage, om door het sofisme van psychiatrie en justitie heen te kunnen kijken. Politie agenten worden zelfs geselecteerd op laag IQ, anders kunnen ze een bedreiging vormen voor hun baas.

  Enige kennis van zake kan je veiligheid verhogen, maar anderzijds kan die kennis ook juist een reden voor ze zijn je te gaan vervolgen.

  Ik heb nu wat voor je veiligheid gebeden.
  Alle beetjes helpen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.