Schijnheiligheid van de Hollandse mediaclan wat betreft Patricia Paay

 

 • Dit is wat ik schreef over Nude-gate in DWDD, maar niemand reageerde. Ik deed aangifte. Ik mailde DWDD. Op 2 september 2014 zond de VARA het programma DWDD uit. Hierin zijn foto’s getoond van blote bekende vrouwen, waarvan bekend is dat het gaat om gestolen foto’s (Nude-gate). Gestolen privé foto’s die ongewenst en illegaal gedistribueerd zijn. DWDD wilde achteraf de uitzending niet offline halen.
 • Dit is wat Peter R. de Vries over Lydia Knap op TV uitbracht, wetende dat er zonder toestemming van een stervende vrouw tegen haar zin foto’s zijn gemaakt. Lydia Knap is vermoord in Amstelveen. Zij werd half naakt al stervende gevonden. Daar zijn foto’s van gemaakt. Peter R. de Vries bracht die foto’s naar buiten, zonder de blote lichaamsdelen van mevrouw te blurren/af te dekken. Op mijn website zijn de borsten afgedekt, maar dat deed ik zelf. Van Lydia Knap weten we 100% zeker dat zij zo niet in beeld wilde. Daar twijfelt niemand aan. Van wie moest je dat doen Peter?

De schijnheiligheid van Peter R. de Vries is stuitend. Over Patricia Paay zeg ik niets.


 

ps. Geenstijl is van de Telegraaf. En zowel Peter R. de Vries als John van den Heuvel (de beide adviseurs van Patricia Paay) braken door als journalist in de Telegraaf. Vreemd, dat ze de adviseurs uit die hoek kiest. Het was logischer om direct een advocaat te contacteren, als de chantage begint. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Media and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Schijnheiligheid van de Hollandse mediaclan wat betreft Patricia Paay

 1. waterman10 says:

  Heeft Paay deze stunt wel zelf uitgehaald?
  Zit er soms een verborgen agenda achter die aandachts show van Paay?
  http://www.destentor.nl/algemeen/show-en-cultuur/woeste-buurman-paay-ontkent-rol-in-lekken-sekstapes-1.6906500
  Peter r de Vries neem ik al helemaal niet serieus.Na de Vaatstra zaak is zijn masker al afgevallen. Hij zegt wel dat hij onderzoekswerk verricht maar zit echt naast het net te vissen en bewust mensen erin te luizen.
  Wat betreft die moord op Lydia Knap. Gewoonweg om te kotsen dat iemand zo om het leven is gebracht. Nog meer om te kotsen hoe schandalig er te werk is gegaan door hulpdiensten en recherche achteraf. Nederlanders pronken over hoe hoog dat ze zijn opgeleid.
  Niets van deze zogenaamde hoogopgeleide sufkoppen getuigd daar van.
  Als recherche niet zaken professioneler behandeld zullen er nooit moordzaken echt opgelost worden.

 2. Andre A says:

  Peter R de Vries, Die kijkt naar alle moordzaken behalve degene die bij hem om de hoek gebeuren. Corina Bolhaar en haar kinderen was om de hoek bij waar hij woonde. En Mirjam Moller kende hij haar man van. Waarom dan die moorden niet? Ga nu niet zeggen, want te dichtbij. Hij besteed wel aandacht aan de crimino vriend van hem die geliquideerd is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.