BN-ers rondom mijn huis

Ik heb vaker iets gezegd over de banden van BN-ers met geheime diensten en Vrijmetselaars. Zij spelen het spel mee en krijgen daarom rollen….

Het is dan ook geen toeval, dat ik relatief veel BN-ers in mijn directe woonomgeving heb.

  • Katja Schuurman heeft een huis achter mijn woning. Haar huis heeft direct inkijk in mijn huis aan de achterzijde. Ongetwijfeld hangen daar camera’s. Karate Bob schreef over dit huis van Katja, in zijn boek over Theo van Gogh.
  • Jeroen Kramer, ja die van het Sinterklaas journaal, woont in een woonboot in de gracht voor mij. Hij heeft uitzicht op mijn huis aan de voorkant.
  • Twee boten verderop woont een stel dat ook betrokken is in gang stalking. En zij zijn weer bekende van Paul Haenen (Dominee Gremdaat). Ik heb ze op de foto samen.
  • Even verderop in mijn straat (hetzelfde blok) woont de Belgische acteur Michel Van Dousselaere (68). Zij (Nederlandse) vrouw maakte in 2014 een opmerking naar me, waardoor ik zeker weet dat zij ook betrokken zijn in gang stalking.
  • Hans Kestens ben ik vaker tegengekomen in de stad in mijn buurt, maar dat kan toeval zijn. Ik merk dan, dat hij mij van gezocht herkent. Aan de overkant van de gracht, tegenover mijn huis, zit er nóg een link met het TV-programma Klokhuis. Dat bewijzen kadastergegevens aan mij.

Ik hoef u niet te vertellen op welke nummers zij precies wonen. En in Amsterdam wonen nu eenmaal relatief veel BN-ers. Het zou toeval kunnen zijn. Maar geloof me, bijna alle bekende Nederlanders zijn op de een of andere manier aangehaakt bij geheime dienstwerk of geheime genootschappen. Als je contact met hen opneemt, wordt dat direct gerapporteerd aan derden. Dat is de deal. Zij handelen niet zelfstandig in geval van problemen. Niet. Dat spelen ze allemaal door. Ze worden aldus rondom mijn huis gezet. Ik heb alleen niet zoveel met TV.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Media and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.