Twee trajecten met psych’s, maar heus onafhankelijk van elkaar. ;)

Beste lezer, ik krijg dus vanuit twee “trajecten” psychiaters en psychologen achter me aan. In theorie zou dit onafhankelijk van elkaar zijn, maar u en ik weten beter. Het eerste traject komt vanuit de GGD/Arkin (aangestuurd door de politie vanaf dag 1). Het tweede traject komt vanuit het OM, om te toetsen of ik wel toerekeningsvatbaar ben, wat betreft de vermeende delicten in de valse aangifte van Marijke S . Ze proberen het wel en geven (helaas) niet op. Ik concludeer: Justitie zet de zorg in als wapen. Willen we dat?

Hier enkele brieven die de GGD stuurde. Ik heb niet met ze gepraat, want waarom zou ik? Vervolgens stuurden ze ook nog psychiaters van Arkin (GGZ) achter me aan.

 

Openbaar Ministerie ggd-cci31012017_0004

Hoe professioneel ben je als psychiater? Als je een beoordeling wilt doen én tegelijkertijd wil praten over een gedwongen behandeling. Dus de psychiater geeft toe, dat er geen beoordeling is geweest (ik heb nog nooit met een psychiater gesproken). En direct daarna schrijft ze, te willen praten over een al dan niet gedwongen behandeling? Dat is veel in één gesprek. Het zegt alles, maar dan ook alles, over de “professionele” motivatie in dit geval.

In 2016 kreeg ik (additioneel) ook nog eens allerlei uitnodigingen van psychologen en psychiaters vanuit het OM. Dit vanwege een (valse) aangifte. Stiekem, heimelijk, probeerde het OM mij ontoerekeningsvatbaar te laten verklaren. Dat deel van het procesdossier probeerden ze achter mijn rug om te delen met iedereen, maar niet met mij. Dan kunnen ze je namelijk platspuiten en opsluiten voor een hele lange tijd. Fijn idee!

Aangestuurd vanuit Justitie

Beide aanvallen worden “gewoon” aangestuurd vanuit Justitie. Daar is geen twijfel over mogelijk. Ze doen alsof het los van elkaar staat, maar dat is natuurlijk niet zo. Uit onderstaande brieven blijkt, dat eerst Ron gestuurd werd door de politie. Hierna was het mevrouw H. die het overpakte. En laat dat nu dezelfde mevrouw H. zijn als die heden ten dage bij mij ongevraagd voor de deur staat.

ggd-cci31012017

cci31012017_0001

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in GGZ, Justitie, Maatschappij, Politie and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Twee trajecten met psych’s, maar heus onafhankelijk van elkaar. ;)

 1. maudoortwijn says:

  Op 22 december stuurde ik onderstaande e-mail. Geen reactie. En ze stonden gewoon weer op 23 december voor mijn deur. De dag voor Kerst nota bene. Dit is stalking.
  ——————————————————————-
  vangnet@ggd.amsterdam.nl
  Geachte heer/mevrouw Heus,

  Zojuist ontving ik een brief van de GGD. Zoals eerder reeds aangegeven, is er geen enkele zorgvraag van mij aan de GGD. Van een gesprek van ondergetekende met een psycholoog of psychiater zal geen sprake zijn. Het is nota bene Kerst!

  Verder contact wordt niet op prijs gesteld.

  Met vriendelijke groet,
  Maud Oortwijn

 2. Geuz says:

  Zorgwekkend.

  Vorig jaar werd Erwin Lensink met dergelijke middelen opgesloten en monddood gemaakt.
  Nico van Ham heeft hem geïnterviewd in de psychiatrie.

  Wat Erwin verteld is interessant en juist, zoals, dat de dissidenten in de Nederlands psychiatrie mogen niet buiten komen, maar buiten zitten dan mensen met ernstige aangeboren afwijkingen. Daardoor wordt die inquisitie onzichtbaar gemaakt.

  Ik ben het niet met Erwin eens, dat de psychiatrie minder erg is dan de gevangenis, al is de gevangenis wel gevaarlijker om te verblijven, want in de psychiatrie worden mensen vergiftigd en monddood gemaakt door ongeloofwaardigheid te vermenen. In de gevangenis komt men nog allerlei normale mensen tegen, maar in de psychiatrie zijn de ingezetenen meestal ernstig gemanipuleerd en verward gemaakt met propaganda. Men tracht ook in de gevangenis propaganda te bedrijven, maar die is daar minder succesvol dan de psychiatrie.

  De meeste mensen geloven die sofisten, patiënten verdedigen zich niet.
  Erwin Lensink noemt ze kwakzalvers, maar is meen toch dat er meer aan de hand is dan kwakzalverij. Psychiatrische patiënten hebben een levensverwachting die 20 tot 30 jaar korter is van mensen buiten die instituten. Er wordt gemarteld in de psychiatrie, maar het ergste is het dat de meerderheid van mensen daar de kwakzalvers geloofd.

  Ik begreep de psychiatrie pas toen ik er enige tijd vrijwillig door bracht, wat ik leerde was erg afschuwelijk. Het is in geen enkele opzicht geneeskunde, er gebeuren daar veel zelfmoorden. Niemand geneest in de psychiatrie, terwijl het woord genees-kunde genezing verondersteld. Men vermeent geneeskunde door mensen hun leven lang gevaarlijk pillen te doen laten slikken. Middelen, onterecht medicatie genoemd, die behalve gevaarlijke en vaak dodelijke situaties in het verkeer, ook zichtbare vergiftigingsverschijnselen teweeg brengen. Zichtbaar door vetzucht en niet sensitief geplaatst gedrag. Patiënten onder de pillen zijn te vergelijken met mensen die dronken zijn, of onder roes van andere drugs, niet bepaald prettig in de omgang.

  Mij lukt het doorgaans gemakkelijk om mijzelf te verdedigen tegen de psychiaters, omdat ik weet hoe corrupt die sector is. Ik neem psychiaters in geen enkel opzicht serieus, en besef dat alles wat ze zeggen ter manipulatie is. Het zijn geen geneesheren. Mensen worden allerlei ziektes aangepraat met de DSM4 document, wat volgens een Deense psychiater hetzelfde is opgesteld als het Maleus Malificorum van de heksenprocessen.


  “Psychiatry, more than any other branch in medical science, resembles inquisition”.

  Dat laatste zal misschien weinig hulp gegeven, als je niet weet dat de inquisitie vandaag evenzo actief is als 500 jaar geleden. Hier in Brabant is dat gemakkelijk te zien, waar de pastorie een bod heeft van de lokale psychiatrie, waar de Redemptoristen tegenover de psychiatrie wonen, waar ik gesprekken had met paters in hoge functies in de psychiatrie.
  Maar dit wordt off topic, buiten onderwerp.

  Ik hoop dat je die aanvallen kan afweren met behulp van de informatie die ik geef.
  Erwin Lensink kan verward overkomen, maar de reden daar voor, is ook omdat hij veel gemanipuleerd werd door psychiaters en andere sofisten. Je bent een belangrijke publicist in Nederland Maud, die veel kan betekenen voor slachtoffers van de misdaden die je beschreef. Het lijkt me dat je aangevallen wordt door de daders van misdrijven die je beschreef, om je ongeloofwaardig te maken.

 3. KK says:

  Dit kan allemaal niet. Praten over een gedwongen behandeling via de rechter, zonder dat :
  – er nooit een gesprek is geweest.
  – jij normaal leeft voor zover ik weet.
  – geen diagnose is gesteld of niet is verteld aan je.
  – behandelen zonder diagnose? of waar gaat het hier om?

  Dit is zeker niet de normale gang van zaken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.