Zijn dit de brieven die een jarenlange “Potentieel Gewelddadige Eenling” registratie rechtvaardigen?

Na jarenlange tegenwerking, stuurde ik brieven naar politiek Den Haag en het Koningshuis. Het leverde me niets op. Kennelijk ben ik naar aanleiding van deze brieven op een lijst gezet, als “Potentieel Gewelddadige Eenling”. Dat is niet niks. Dan krijg je de Landelijke Politie achter je aan, jarenlang. Dat kost ons land teveel.  

Die registratie is wel aanleiding om tot op de dag van vandaag, mij op allerlei wijzen lastig te vallen en tegen te werken. Voor vele ambtenaren is een dergelijke opmerking in je politiedossier, een “red flag”. Dit is de brief, die ik na jaren van tegenwerking (vanuit de overheid) destijds heb geschreven.

cci20012017_0005

Als reactie kreeg ik onderstaande brief van het Koningshuis. Ik had natuurlijk geen “toegeven” verwacht, maar dit is een verzoek aan mij om expliciet te worden op schrift. Het leek mij geen goed idee. Wat je ook van ze denkt: Wie wil er nu ruzie met het Koningshuis? Waarom onderstaande brief? Hoopten zij op een brief terug van mij, die voldoende reden zou zijn om mij op de Landelijke Politielijst van “gevaarlijke eenlingen” te zetten? Zelf had ik verwacht, dat een advocaat o.i.d. discreet contact met mij zou opnemen, om onder condities die voor beide partijen gunstig zijn (bijvoorbeeld op kantoor van een advocaat), een oplossing te zoeken. Niets van dat.

cci20012017_0008

Ik begrijp deze mensen niet. Overigens wilde ik niet eens serieus een gesprek met de Koningin, maar wél met een vertegenwoordiger van hen. In een gesprek met het Koningshuis zelf, kan namelijk niets besproken worden, laat staan iets opgelost worden.

Ik snap deze mensen echt niet.

En in 2017 probeert het OM mij een artikel 37 te geven, op basis hiervan? Mensen, een artikel 37 is een regelrechte (nee, niet gedeeltelijke) ontoerekeningsvatbaarheid voor misdaden, als iemand een psychiatrische stoornis heeft of een grote achterstand in de geestelijke ontwikkeling (IQ lager dan 80 etc.). Dan sluiten ze je op in een GGZ-kliniek.

Potentieel Gewelddadige Eenling 

Eind 2016 vroeg ik nogmaals om inzage in mijn dossier bij de Landelijke Eenheid Politie (pdf). Daar heb ik tot op heden niets op gehoord. Ook de Officier van Justitie, kon mij geen achtergronden geven over het waarom van de PGE-registratie. De registratie wordt veelvuldig genoemd in het recente proces-verbaal, maar waar het vandaan komt, dat krijg ik niet te horen. Wat in deze blog staat is het enige wat ik kan bedenken.

Als je eenmaal op een lijstje staat, komt de ellende van alle kanten (nog meer als voorheen). Natuurlijk ben ik hier niet zelf mee begonnen. Ik zou wel gek zijn! Hoewel, misschien zijn alle ambtenaren die een Koningshuis zo uit de hand laten lopen, wel gek?

De situatie is absurd. Het is 2017. Ze behoren een marketingfunctie te vervullen voor Nederland en verder neutraal en positief te zijn. Anders kan je toch niet uitleggen, waarom we nog een monarchie hebben als Westers land? Het is nota bene 2017.

cci20012017_0004

Lieve lezers, teken: http://www.pgediscutabel.petities.nl.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Justitie, Koningshuis, Maatschappij and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Zijn dit de brieven die een jarenlange “Potentieel Gewelddadige Eenling” registratie rechtvaardigen?

  1. KasKaas says:

    Logisch. Als je de Oranjes niet leuk vindt, dan ben je heus wel gek. Oranje. Een kleur die iedereen staat. Draag je geen oranje kleren iedere dag, dan ben je ook helemaal knotsgek. Opsluiten. Iedereen die geen oranje kleren draagt is gek en moet opgesloten. Snap je het nu?

  2. Pingback: Ik sta sinds 2012 geregistreerd als “Potentiële Gewelddadige Eenling” en kreeg ontkenning en bevestiging daarvan… | De Bovenkamer – Het kan ook anders

  3. Pingback: Nee, zegt de Landelijke Eenheid Politie nogmaals, u wordt heus echt 100% waarachtig niet heel erg actief gevolgd | De Bovenkamer – Het kan ook anders

  4. Pingback: Het OM heeft een schandalig BOPZ verzoek ingediend bij de rechtbank, maar rechter reageert (nog) niet. | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.