Ik sta sinds 2012 geregistreerd als “Potentiële Gewelddadige Eenling” en kreeg ontkenning en bevestiging daarvan…

In 2012 besefte ik, vanuit welke hoek ik gevolgd werd (Landelijke Politie). Ik stuurde een beleefde brief aan de Minister van Justitie (valt KLPD onder), met het verzoek tot inzage in persoonsgegevens en uitleg van mijn situatie. In september 2012 kreeg ik een brief terug.

Hierin werd aan mij medegedeeld, dat ze het uitgezocht hadden: “U wordt op geen enkele manier door overheidsinstanties in de gaten (wordt)  gehouden. Daar is namelijk helemaal geen enkele reden voor.” De lezer wordt zo duidelijk gemaakt, dat er naar aanleiding van hetgeen Oortwijn (aanvankelijk indirect) noemde, heus bij niemand  een belletje is gaan rinkelen in Den Haag. Ze sluiten af met een fijne verwijzing naar de huisarts. Dat was de aanpak waartoe ze besloten hadden, want dit soort brieven wordt niet zomaar gestuurd.

Gaat u er maar vanuit, de verwijzing naar de huisarts, is vooraf afgestemd met de huisarts. Dus heb ik geen vertrouwelijke toegang tot de huisarts. Dat is wat! De rekeningen van de zorgverzekering betaal ik nog wel.

cci20012017_0011

Vanaf 2012 heb ik het brieven sturen naar Den Haag enigzins opgegeven. Daar hield ik mee op. Desondanks kreeg ik vanaf 2012 steeds vaker de suggestie, om eens met een arts of psycholoog te gaan praten. Die suggesties kwamen vanuit de wijkagent, de GGD en nu (sinds 2016) ook het OM. Achteraf blijkt dat een standaardaanpak te zijn van het Team Dreigingsmanagement (KLPD later Landelijke Eenheid Politie).

Onderstaande brief vanuit de lokale politie Amsterdam laat zien, dat ze me wel degelijk sinds 2012 volgen vanuit de Landelijke Eenheid (voorheen KLPD) zomaar. Dat blijkt een registratie te zijn, als “Potentieel Gewelddadige Eenling“. Overigens denk ikzelf, dat het volgen al veel eerder is begonnen. In juli 2015 geven ze in Amsterdam dan nog aan, dat zij geen gevaren zien bij Oortwijn (na jarenlang volgen en buren actief betrekken!).

cci20012017_0004

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, medici, Politie, Politiek and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Ik sta sinds 2012 geregistreerd als “Potentiële Gewelddadige Eenling” en kreeg ontkenning en bevestiging daarvan…

 1. Jimmy is Back says:

  Dus ze zeggen je niet te volgen in 2012 en slechts bezorgd de huisarts te adviseren (fijne mensen). Maar dan blijkt later (surprise surprise) dat ze je wel degelijk volgen en dat het plan van de huisarts en de psychologen onderdeel is van het masterplan je de GGZ-met dwang in te lozen. Toch niet onze overheid van mijn belastinggeld? Die brief van je, die is te beleefd geweest.

 2. Pingback: Nee, zegt de Landelijke Eenheid Politie nogmaals, u wordt heus echt 100% waarachtig niet heel erg actief gevolgd | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 3. Geuz says:

  Ik begrijp niet dat je brieven gaat sturen naar ministeries, als je jezelf bedreigd voelt door elementen in de staat. Waarbij ik natuurlijk doel op wat je vertelde dat je zag.

  Als je steun zoekt van overheidswege, dan kan je beter eerst polsen naar iemand die je kan vertrouwen daar, dan een afspraak maken. Maar niets, of zo weinig mogelijk, op papier zetten.

  Die eerste brief geplaatst, is erg bedreigend, en zal een begin zijn van de aanvallen door de OM en hun psychiaters.

  Ik hoop dat je veilig bent daar.
  Je hebt je woord gedaan bij Argusoog, dat programma staat nu op Youtube.
  Meer kan je niet doen.
  Gelukkig ben je gestopt met brieven schrijven over je zaak naar dergelijke anonieme ontvangers, want je brengt jezelf daar mee in gevaar, zonder dat je daar iets mee op schiet. Met anoniem bedoel ik, dat je die mensen niet kent, ook al weet je hun bureau naam.

  Je bent erg geliefd bij de bezoekers hier en vele anderen.
  Je helpt veel mensen, mij door dat ik door je blog op de hoogte kan blijven van Nederlandse actualiteit, want ik volg weinig Nederlandse media.
  We zien je graag in vrijheid.
  Sterkte.

 4. Pingback: Het OM heeft een schandalig BOPZ verzoek ingediend bij de rechtbank, maar rechter reageert (nog) niet. | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.