Een “Potentieel Gewelddadige Eenling” die jarenlang gevolgd wordt en niet gevaarlijk is!

In de zomer van 2015 schreef ik aan de politie een standaardverzoek tot inzage in het politiedossier dat zij over mij hebben opgebouwd. Voor iemand als ik, is dat iets wat je probeert regelmatig te doet. Wat leren wij daaruit:

  • In juli 2015 geven zij aan, mij sinds 2012 te achtervolgen, maar geen indicatie te zien van “risicogedrag” (foto hieronder).
  • Ook geven ze toe, me te volgens sinds 2012, in verband met het Koningshuis. Mijn stelling is, dat zij dit al doen jaren daarvoor. Maar goed, zij erkennen: sinds 2012.

Wat is de aanleiding om een gewone burger op de lijst “Potentieel Gewelddadige Eenling” te zetten en hier op te laten staan, tot in 2015 en nu 2017? In 2011/2012 zou ik contact hebben opgenomen met het secretariaat van het Koningshuis, om a) een gesprek te hebben met hetzij (destijds) Koningin Beatrix hetzij de kroonprins Willem-Alexander, en anders b) mogelijk “zaken” te zullen openbaren.

In 2010-2012 heb ik diverse instanties in beleefde brieven aangeschreven, met een verzoek om hulp. Ik wilde mijn eigen situatie verbeteren. Dat is niet zo raar. Kennelijk vond het Koningshuis dit voldoende reden om mij extra in de gaten te houden. Ze gaven me zelfs het label “Potentieel Gewelddadige Eenling”. Geen aangifte gezien overigens. Ook geen bewijs gezien, met waar het om gaat. Wel een registratie.

Het goede nieuws is, dat de politie in juli 2015 aangeeft, dat zij geen gevaar zien voor mij of mijn omgeving. Het slechte nieuws is, dat zij vervolgens vrolijk doorgaan met mij volgen. En als de politie me volgt, dan doen velen in mijn omgeving mee, alsof het niets is.

dsci3189

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Koningshuis, Maatschappij, Politie, Politiek and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Een “Potentieel Gewelddadige Eenling” die jarenlang gevolgd wordt en niet gevaarlijk is!

  1. Jimmy is Back says:

    Heavy Shit. Maar ze geven toe je te volgen. Je zou gedreigd hebben iets naar buiten te brengen in 2012. Sorry, maar had je het niet naar buiten gebracht in 2012? Waren ze te langzaam?

  2. Pingback: Ik sta sinds 2012 geregistreerd als “Potentiële Gewelddadige Eenling” en kreeg ontkenning en bevestiging daarvan… | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.