Raalte 14-10-2016: Alarm alom

Op 14 oktober jl. bezocht ik Raalte, waar ik vroeger op de middelbare school zat. Dat deed ik, om de begraafplaats te bezoeken en uitgaanscentrum Oosterlaar. 

Helikopters 

Als ik door Raalte loop, merk ik gevolgd te worden door een helikopter. Bij de Kruiskerk hangt deze even achter een toren, zodat ik niet goed foto’s kan nemen. Maar het is echt een helikopter. In een plaats als Raalte zijn helikopters zeldzaam.

Hierna liep ik door winkelstraat de Herenstraat en werd ik wéér gevolgd door een helikopter. Ik deed kort navraag op straat, maar alle passanten vertelden me dat een helikopter boven Raalte zeer ongebruikelijk is: “dan is er echt iets aan de hand!”. In een café wist men, dat er in de ochtend “iets was gebeurd” bij een supermarkt achter het plein. Maar het was ondertussen eind van de middag, dus dat kan het niet zijn geweest.

 

Vergroot de foto door erop te klikken. Dan ziet u de helikopter beter. Als ik in de provincie kom, dan vliegen daar dus ineens weer helikopters.

Brandalarm Oosterlaar  

Op de webpagina van 112-meldingen voor Raalte, lees ik nergens het uitgaan van hulpdiensten op 14 oktober eind van de middag. Wel lees ik daar ineens, dat om 20.26h diezelfde dag, de brandweer met spoed is uitgereden naar de Almeloseweg 2. Dat is uitgaanscentrum Oosterlaar! Ik was daar rond 18.30h nog, om te zien hoe het er na al die jaren uitziet. Rond 18.00-18.30h sprak ik de uitbater van de zaak, Arjen. Twee uur later is er ineens een brandmelding? Moest er een brandje geblust worden?

Vanaf 21.00h zou er een tienerdisco zijn in de Leeren Lampe die avond. Vlak voor de opengaan, heeft de brandweer kennelijk nog even wat werk moeten verrichten. Veiligheid voor alles. Er schijnt geen echte schade te zijn geweest, dus die brand viel wel mee.


Brandweer naar Almelosestraat in Raalte

112-melding van vrijdag 14 oktober 2016 om 20:30
Almelosestraat 2, 8102HD Raalte
 

Op 14 oktober 2016 om 20:29 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Almelosestraat 2 te Raalte. Deze straat ligt in de wijk Raalte-overig en buitengebied in de buurt Industriegebied De Zegge I en II.

De oorspronkelijke 112 melding die is verspreid is: Brandmelding Particuliere Alarmcentrale : De Leeren Lampe Raalte Bv : Almelosestraat : 2 8102Hd Raalte 042630 (Inci 08)

Adresgegevens van deze 112 melding

Adres:
Almelosestraat 2
Postcode/plaats:
8102HD Raalte
Gemeente:

Gealarmeerde 112 hulpdiensten

Capcode
Omschrijving eenheid
Bevelvoerders
Lichtkrant Kazerne
Blusgroep 1
Monitorcode
Monitorcode Klein Incident
Monitorcode Noord en Oost Gelderland

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Heino and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Raalte 14-10-2016: Alarm alom

  1. Pingback: Waarom kan ik de Bouwvergunningen van zaal Oosterlaar in Raalte niet inzien? | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.