Mijn fiets is gestolen. Ik ben bang voor die “junkies”. Hoeveel zal de politie doen?

Mijn fiets is echt gestolen. En het kwam aanvankelijk niet eens in me op om bij de politie aangifte te doen. Het is wel de tweede keer dat mijn fiets gestolen is dit jaar. Ik had dure fietssloten en een simpele tweedehands fiets. Ik denk niet dat de politie gaat helpen. Kennelijk helpt de politie alleen gang stalkers en andere criminelen. Voor de formaliteit zal ik online aangifte doen, want dat is wat verantwoordelijke burgers doen in de stad.

Hoewel de fiets zwart is, het bankje wit is en de hortensia’s dieprood… ga ik niet uit van een activiteit van de gang stalkers  (nog niet).  

Geachte fietsendief. Ik vertrouw maar even op uw verantwoordelijkheidsgevoel. Het is die zwarte fiets, zonder handremmen, helemaal zwart geschilderd. Hij stond tegen dat witte bankje aan de Nieuwe Prinsengracht. Een redelijk zwaar kettingslot met zwart omhulsel. Ik ben die van dit blog. Breng ‘m gewoon terug, praten we nergens meer over.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, Politie and tagged , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Mijn fiets is gestolen. Ik ben bang voor die “junkies”. Hoeveel zal de politie doen?

 1. AIBVD says:

  Ongelukkig edoch de meer onschuldige omgang uit een plattelandsgemeente gewend zijnde en juist daardoor wat schattig naïef overkomende Maud Oortwijn. Aan het gemis van uw stalen ros kunnen verschillende oorzaken hun gevolg ontlenen. Persoonlijk ben ik via deze praktijken inderdaad al verschillende door hard, eerlijk en noeste arbeid verworven eigendommen aan de instelling domeinen van verschillende gemeentes boven de half miljoen inwoners crimineel en al witgewassen kwijt geraakt. Uw gestolen eigendommen kunnen helaas dus ook als treitercampagne van de plaatselijke po/hoerlitieke beleidsbepalers dienen om alsnog achter de elle bogen dan wel illegaal macht misbruikend hun gramschap omtrent je al dan niet terechte obstructie naar de bemoeizuchtige psychehaters van hun GGZ toe te kunnen behalen?! Ook moet ik u er vooralsnog op wijzen dat er in Nederland tevens ongewillige burgers DNA bestendig worden voor geprepareerd om wanneer ze dat even goed uitkomt in een klap meerdere vliegen mee te kunnen uitschakelen

 2. AdVun says:

  Marijke is fan van Theo van Gogh en voor de Vrijheid van Meningsuiting, maar….. Je mag niet iets zeggen over Bouyeri. Haar grens ligt dus bij het verheerlijken van gewelddadige types. Nu, als jij iets niet doet, dan is het wel verheerlijken van gewelddadige types.

 3. AdVun says:

  En jawel hoor, Marijke heeft allemaal opnames van mensen in rood en wit en zwarte kleding tussen haar verhaal door. Zo fanatiek praten over opstaan tegen mensenhandel en dan valt ze door de mand…. Ik hoop voor haar dat jouw rechtzaak niet over haar gaat, want dan zijn mensenhandel en vrijheid van mening hebben centrale thema’s. Naast natuurlijk verspillen van overheidsgelden en machtsmisbruik.

  • M Oortwijn says:

   Ik had het filmpje al eens gezien. Dus als meisjes als slaven gehouden worden en iedere dag voor geldelijk gewin tegen hun zin seksueel misbruik door vele vele mannen, dan stelt Marijke voor om die vergunning af te pakken van die jongens. Dan weet u waar ze staat.

  • Geuz says:

   Veel gelieg, want het CDA is de dodelijke vijand van de kraakbeweging.

   De Jezuïeten hebben hun pedofilie netwerk vanuit internaten en weeshuizen die ze beheren, zoals Boys Town internaten in Australië en in de VS. Het bekendste pedofilie schandaal in de VS, de Franklin Cover-up, begint met een Rooms Katholiek weeshuis, waar de kinderen als prostituees verhuurd worden.
   Het CDA krijgt een deel van haar inkomsten van die pedofilie, dus dat ze daar wat aan zou doen, slechts als het kindermisbruik inkomsten buiten het Katholicisme is, dan pas zal de paap optreden.


   Uploaded on Nov 11, 2011
   Conspiracy of Silence was a documentary about child trafficking in the U.S. that was to be shown in the United Kingdom, but it was suppressed by the Discovery Channel. However, a rough-cut of the documentary was leaked..this is the leaked version.
   The book “The Franklin Scandal” by Nick Bryant deals with the same pedophile ring. The Franklin Scandal is the story of a nationwide pedophile ring that pandered children to a cabal of the rich and powerful. The ring’s pimps were a pair of political powerbrokers who had access to the highest levels of our government. Nebraska legislators nearly exposed the ring in 1990, but its unveiling had the potential to produce seismic political aftershocks.The legislators’ efforts resulted in rash of mysterious deaths and the overpowering corruption of federal and local law enforcement, including the FBI, Secret Service, and Justice Department, effecting an immaculate cover-up of the trafficking network.
   http://franklinscandal.com/

   Die papiste wil ook de koffie sjops in Amsterdam verbieden, zegt ze in het interview.
   Staat er een afgodsbeeld van Hertog Alva in Amsterdam of zo?

  • AdVun says:

   Kende je deze al. Kennelijk is er een link met Spinoza en de Amsterdamse Metselaars van het gemeentehuis. O, wat doet dat beeld daar op de achtergrond? Welk jaar is dit filmpje gemaakt 1984? Toeval. Ze meent het vast goed met de (onvrijwillige) vrouwenhandel.

   http://www.nu.nl/overig/4129622/eerste-vrijmetselaarsprijs-uitgereikt-burgemeester-van-laan.html

   20 september 2015: Burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam heeft zondag voor het eerst de nieuwe vrijmetselaarsprijs uitgereikt.
   De zogeheten Hermannus van Tongerenprijs ging naar twee organisaties: de Amsterdamse Spinozakring en de Vereniging Het Spinozahuis.

   De prijs is vernoemd naar de Nederlandse grootmeester van de Orde van Vrijmetselaren die in de Tweede Wereldoorlog omkwam in concentratiekamp Sachsenhausen.
   ————————————————————
   Exact een jaar later krijg jij een brief ivm vervolging in de bus. Lekker spul daar.

 4. Geuz says:

  De Technologie bestaat om fietsen te beschermen tegen diefstal.
  Men kan een tomtom ergens in de buizen plaatsen, zodat de fiets op te sporen is.
  Ook heeft men geadviseerd de postcode in de fiets te graveren.

  Helaas doet de politie, ondanks de mogelijkheden, niets tegen fietsendiefstal.
  Ik kreeg dat te horen van zowel ex-politie als fietsendieven.

  Een fietsendief die ik sprak was gokverslaafde, stal dagelijks een fiets, en was overgestapt van inbraak tot fietsen stelen, omdat fietsen stelen niet vervolgd wordt. Voor inbraak moest hij zeker twee maanden in de gevangenis, maar als hij op heterdaad betrapt werd voor het stelen van een fiets, dan belde hij met zijn advocaat, dan was hij binnen een kwartier weer vrij van de Hermandad. Een ex-politie agent die ik sprak er over, vertelde dat politie slechts op zoek gaat naar autodieven.

  Ook sprak ik met een fietsenmaker, die vertelde dat hij geen tweedehandsfietsen kon verkopen, maar dat de politie die gestolen en in beslag genomen fietsen allemaal naar de pastoor bracht. De pastoor verkocht die fietsen vervolgens door.

  De politie is dus medeplichtig aan criminaliteit, er is weinig kans dat je die fiets terug krijgt.
  Je kan aangifte doen, als je een goede advocaat kan vinden, en betalen, dan kan je die fiets terug eisen van de politie, als die de fiets in het bezit heeft. Zorg dan wel dat je kan bewijzen dat je die aangifte deed. De kans dat je die fiets ooit nog terug krijgt is echter erg klein, de dief weet waarschijnlijk niet eens dat je hier een blog hebt. Er lopen professionele fietsendieven rond in Nederland, omdat het niet bestraft wordt door Justitie zoals inbraak, die met een slijptol de sloten door zagen.

  Ik zou je liever wat goed nieuws geven.
  Er zijn van mij ook veel fietsen gestolen, mijn medeleven.

 5. AndyDandy says:

  Micha Kat gaat stoppen. Waarom?
  1. Hij zegt dat de staat nu een ongekend zwaar offensief aangaat tegen Demmink-strijders enzo.
  2. Hij zegt geen geld te krijgen van lezers en ziet dat als gebrek aan steun.
  3. Hij wordt aangevallen in de altermatieve media.

  Maud, het deed me aan jou denken. Jij wordt nu vervolgd ook. Nu heb jij ook gezegd dat Kat een AIVD-er of metselaar is. Hoe zeker ben je? Ik heb het wel eens gedacht, maar twijfel nu weer.

 6. maudoortwijn says:

  Ik sprak zojuist met een slotenmaker, die vertelde dat fietsendiefstal heel georganiseerd gebeurt ondertussen. Er stopt een busje bij de Albert Heijn aan het Waterlooplein, want daar staan veel fietsen en zijn weinig fietsenpalen. Mannen met handhavingsvestjes laden dan snel zoveel mogelijk fietsen in, tot iemand aan komt lopen roepend: “mijn fiets”. Dan gaat de klep dicht en zijn ze snel weg.

  Nou, omdat ze dan met een busje de stad inrijden (allemaal eenrichting daar) moet de politie in staat zijn zo’n busje te onderscheppen. Er is immers een bureau aan de Nieuwmarkt. Dat doen ze kennelijk niet, want fietsendiefstal is geen prioriteit. Als het zo georganiseerd gebeurd, dan wordt het tijd dat ze wel eventjes kijken wie of wat.

  De politie weet heus wie de notoire daders zijn, ook van fietsendiefstal. Maar de politie zit liever achter mij aan. Wat vinden we daarvan? Georganiseerde misdaad richt zich op de misdrijven/daders die door politie door de vingers gezien worden. Dat weten ze vooraf !!!

  • AIBVD says:

   “Maar de politie zit liever achter mij aan. Wat vinden we daarvan?”

   Daar kan ik niet zoveel van vinden omdat ik gewoonweg je omgangstracé met het naturel macht misbruikende apparaat niet ken Maud. Neem nu zo iemand als Erwin Lensink. Pleegt nog geen criminele daad waar de gemiddelde bejaardentehuis bewoner koud of warm van wordt, maar verkeert al wel jaren achterheen onder buitengerechtelijke dwangbevelen in alle beperkingen binnen hun psychiatrische interneringskampen. Weet je hoe dat komt? De reden is dat Erwin de Oranjes via hun onbestaande erfrecht claim verwittigt de vaderlandse koninklijke traditie al meer dan genoeg monarchistisch parasitair te verkrachten. En hij kan dat overigens met wetenschappelijk vaststaande feiten nog eens staven ook. Gevaarlijker dus voor hun criminele belangen dan jou verder wat ongefundeerde vingerwijzing van een zogenaamde Jorusje SG die samen met Trix en haar entourage een open lucht pedo freakshow opvoerde waar jij dan met je beboterde neus midden op de straten van Bangkok in gevallen zou zijn. Als deze situatie realistisch namelijk echt bestaand was en men er dus vanuit kon gaan dat jij daar eventueel met beeldmateriaal in de toekomst mee naar buiten moest klappen, dan bevond jij je al lang beroerder dan Lensink eveneens gedwangbuisd in een separeer GGZ cel of zoals Edwin het al stelt civiel dan wel lichamelijk de kop ingedrukt. Geloof mij nou Maud, ik heb juist hier in dit hypocriete en ongekende jodenhorige Europa voor heel veel minder dan waar jij over zegt te beschikken regimes hun mondige onderdanen vanwege gefundeerde bewijzen letterlijk sneaky de nek zien omdraaien! En jij blijft (nogmaals, onbewezen en misschien daarom wel buiten wat jengelende bemoei ‘zorg’ maffia aan je deur in alle vrijheid verkeren…) na je ongezouten beschuldigingen doodleuk beweren dat de koninklijke doodseskaders waartegen Lensink een eenzaam/oneerlijke strijd in gevangenschap heeft te voeren, jou verder wel in de kelder van een koophuis zouden laten doormodderen met het al dan niet terecht bevlekken van een door henzelf al buitengewoon bezoedelde royal kakmadam naam?

   Sorry hoor Maud, maar dat gaat er zelfs bij mij niet meer in. Daarvoor ben ik toch echt net iets te levenswijs gecombineerd met wat logische op en aftellingen in de wieg gelegd. Je bent verder best aandoenlijk hoor daar niet van, maar op een gegeven moment blijft je ongefundeerde smaadcampagne veel te voortvarend ongemoeid door fermenteren en dus van geen belang meer voor de bestendigde ‘macht’ van de gevestigde wanorde, waardoor je afgezaagde zangklacht over de zoveelste onbestaande slachtofferschap nu wel eens te veel naar werkschuwe klaploperij begint te stinken. Een beetje zoals die malloot van een Martin Vrijland die zijn jat vertaalwerk via dreigementen over het wel eens (AUB!) ‘moeten’ gaan stopzetten van zijn spastische perceptie verdwaasd van de daken maar heeft te kermen, want anders gaan zijn goedgelovige bijstandsgerechtigden niet nog eens naar de voedselbank zodat er meer donaties als eenmalige feedback kunnen worden afgeschraapt?! Echt, als jij op dat ‘niveau’ verder wil opereren ben ik voorlopig wel even klaar met jouw websiteje hier Maud. Dat muffe leven daar onder je huis zou meteen opgegeven moeten worden om daarmee doorheen de opengeklapte luiken een nieuw begin te kunnen aanvangen, zonder aan die zogenaamde lamlendigheid waarmee iedereen nu al wel heel erg lang je ‘leven’ probeert te verpesten geparalyseerd lui te blijven vastgeplakt. Werkelijk Maud, jij bent met je zelf beklagende genoegzaamheid daar onder in je kerker uiteindelijk verworden tot een terminale suïcidaal die vanwege hypochondrische paranoïde spasmen misschien wel beter tegen zichzelf beschermd behoort te zijn…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.