Beste Nationale Postcodeloterij, die reclame e-mails zijn niet fatsoenlijk!

Dit truukje werkt vooral bij vaste klanten, want die hebben niet door wat ze toezeggen. Een vaste klant verwacht af en toe iets leuks te krijgen. Het rekeningnummer hebben ze al. 

Op de één of andere manier moet je altijd de kleine lettertjes lezen, die in de bijlage staan. Als ik de gratis Bingo-kaarten aanklik (leuk, ik krijg iets extra, want ben vaste klant?), dan speel ik alleen tot november gratis mee, maar daarna betaal ik het vrolijk. Die betaling wordt automatisch van uw rekening afgeschreven, als u klikt op “gratis kaarten”. U geeft dus toestemming voor latere betalingen van de Bingo-kaarten vanaf november. In de bijlage staat dan, dat u hierna € 12,75 betaalt, per lot, per trekking. Wel wordt er daarna verteld, dat de kosten toch € 13,- per lot zijn, want immers het is dan alweer december. En hoeveel van die loten u toezegt per trekking, dat vertellen ze even niet.

Het leuke van de loterij is, dat je niet kan retourneren. Als het bedrag is afgeschreven, volgt direct de trekking van de loterij. U heeft dan niets gewonnen, maar kan moeilijk de 6 onbewust aangekochte loten retourneren. Uw rekeningnummer hebben ze al.

Mensen, ik ben kritisch naar onduidelijk reclame. En het is principieel onjuist dat bedrijven in staat zijn automatische afschrijvingen door te voeren, zonder dat u het beseft. Het komt op mij wat onsympathiek over. Maar goed, een lachende George Clooney en Mabel Wisse Smit op het Goed Geld Gala was wél een duidelijk signaal.

 


 

Onderwerp: 😃Activeer uw GRATIS extra Bingokaarten, mevrouw Oortwijn!

wilt u wel extra kans op MILJOENEN? Klik dan hier
Geachte mevrouw Oortwijn,

Als deelnemer speelt u vanaf zondag 2 oktober automatisch mee met Postcode Loterij Bingo tijdens Miljoenenjacht. En wie weet… sta ik binnenkort wel bij u voor de deur met een bedrag dat kan oplopen tot wel € 5 MILJOEN!

Activeer uw extra Bingokaarten vóór donderdag 29 september 12.00 uur!
Want alleen dan speelt u tot november gratis mee met een extra lot en maakt u
6x GRATIS extra kans op bedragen tot wel € 5 MILJOEN!

Ik wens u veel geluk!

Winston Gerschtanowitz
Nationale Postcode Loterij

Ik doe extra mee ›
Met uw extra lot(en) speelt u tot november gratis mee met de Postcode Loterij. Hierna speelt u automatisch betaald verder voor € 12,75,- per lot, per trekking, incl. StraatprijsVerdubbelaar. Er zijn 14 trekkingen per jaar. U kunt opzeggen wanneer u wilt. Met ingang van de trekking van december 2016 wordt de lotprijs € 13,- per trekking incl. StraatprijsVerdubbelaar.
Wilt u geen e-mail van ons meer ontvangen, dan kunt u zich hieruitschrijven.
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8787 d.d. 25/11/2014.
De Nationale Postcode Loterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar Privacy Statement.
Nationale Postcode Loterij, Van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam, 0900-3001500 (€ 0,50 per gesprek), postcodeloterij.nl.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in George Clooney, Koningshuis, Maatschappij, Media and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Beste Nationale Postcodeloterij, die reclame e-mails zijn niet fatsoenlijk!

 1. Geuz says:

  Ik begrijp best dat George Clooney voor de CIA werkt, een lid is van de CFR, daar door betrokken is bij chantage, politieke moorden en het verplichtte politiek (in)correcte bijgeloof in de wereld tirannie van Ceasar Pontifex Maximus, maar niet wat hij dan voor relatie heeft met de Nationale Postcode loterij.

  Betreft kansspelen, mij vertelden ze hier op school, dat het verboden is loterijen te organiseren in Nederland. Het lijkt mij dat dit is om yte voorkomen dat het volk zich zou organiseren met middelen van dergelijke inkomsten. Onlangs vernam ik, dat volgens de wet van deze reductie, een loterij toegestaan is, vermits de helft van de inkomsten worden afgedragen aan een goed doel. Waarbij een dergelijk goed doel een officiële erkenning heeft, moet men aannemen, zodat de zittende schaduw regering, indirect gelieerd aan de Pontifex Maximus, de macht in handen blijft houden.

  Mijn brievenbus wordt ook gespamt met loterij reclame, hoewel ik een sticker heb tegen reclame op me brievenbus. Als die irritante spam gestopt zou kunnen worden, dan zou ik daar erg blij mee zijn.

  Gokken, gewoon niet doen lijkt mij.
  Dat trekautomaten in cafés en frietzaken de helft afdragen aan een goed doel, het lijkt me onwaarschijnlijk.

  Nier iedereen is zo verstandig zich nooit in te laten met gokken.
  Het gedogen van gokken, met wat voor smoes dan ook, het is inderdaad verwerpelijk, helemaal mee eens Maud.

 2. Xara says:

  beetje dom om daaraan mee te doen hé? Je hoeft niet mee te doen..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.