Wat krijg ik op Prinsjesdag in de brievenbus? Een brief met aankondiging vervolging. Het komt voor de rechter.

Dit is in mijn brievenbus gedaan op Prinsjesdag 2016. Dinsdag 20 september. Opnieuw niet op briefpapier van de instelling. De brief is gedateerd op maandag 19 september (19/9). Wat het kenmerk betekent, weet ik nog niet. Ook weet ik niet waarvoor ik vervolgd wordt. Ik heb geen misdaden gepleegd en ben zelf slachtoffer van staatsterreur, al vele, vele, vele jaren lang. Dat is in brede kring bekend, zeker binnen Justitie.

Als jullie advies, informatie of tips hebben, laat het me weten. Er gaat volgens de brief zelfs een regiezitting komen, wat normaliter alleen gebeurt bij zware zaken. Daarnaast hebben ze het over een meervoudige kamer. Ik ben er nu achter, dat een meervoudige kamer in het strafrecht alleen zaken beoordeelt, waarbij door de officier van justitie een gevangenisstraf wordt geëist die langer is dan één jaar. Wanneer er kortere gevangenisstraffen worden geëist, of geldboetes, of werkstraffen, dan worden de zaken voorgelegd aan de enkelvoudige kamer. Ik heb niets gedaan wat tot gevangenisstraf zou moeten leiden.

Voorlopig ga ik er van uit, dat de brief niet serieus is (een misplaatste grap).

dsci2530dsci2525

Maanden geleden zijn er meerdere pogingen geweest om mij te dwingen met een forensisch psycholoog te laten praten, naar aanleiding van een valse aangifte (M.S., geboren 12 november). Enkele maanden geleden, kwamen “ze” achter me aan, dan weer vanuit de GGD, met de hongerstaking als aanleiding. Nu dat geen gronden meer biedt om me te achtervolgen, krijg ik het OM weer achter me aan met een vervolging. Ze proberen het dus aan alle kanten en al jarenlang. De meeste brieven werden niet op formeel briefpapier van de instellingen geprint. Het lijkt mij een treitercampagne in plaats van een serieuze actie. Maar we zullen er serieus op reageren.


 

Overigens betekent de Prinsjesdag datum niet per definitie dat het vanuit Willem’s hoek komt. Voor hetzelfde geld belt Durdana Putker vanuit de Lazy Duck dit door, want ook zij zou op 19 september 2015 vermoord zijn. Er gebeurt zoveel op data met een 911 of 112 connotatie.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Free Maud, gang stalking, Justitie, Maatschappij, Maud Oortwijn, Politie, Politiek, regio Amsterdam and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Wat krijg ik op Prinsjesdag in de brievenbus? Een brief met aankondiging vervolging. Het komt voor de rechter.

 1. 🌺 says:

  Waarom?
  Voor je zoiets krijgt hoor je te weten welke zaken je ten laste worden gelegd..
  Is het geen misselijke streek van iemand?

 2. AIBVD says:

  “Voor je zoiets krijgt hoor je te weten welke zaken je ten laste worden gelegd.. Is het geen misselijke streek van iemand?”

  Ik weet dan ook vrijwel eker dat Maud hier niet 100% van haar ‘juridische’ correspondentie met haar medelevenden samen deelt. Kijk, als je het establishment ongestraft loslopend denkt te kunnen blijven tarten, is er gewoon een moment dat diezelfde gevestigde wanorde in haar ongekende arrogantie op het punt komt dat er ten bate van een precedentschepping meedogenloos gemeen gehandeld dient te worden?! Wil hier nog wel herhalen dat ‘onafhankelijk’ juridische ondersteuning het machtsmisbruik van deze patjepeeërs wel eens op een ander & gelijkwaardigere niveau doet verdergaan, maar als Maud perse het ‘gevecht’ met gebonden handen oneerlijk vaag tegen een bedorven vleeswaren helende slager heeft aan te gaan, kan je er donder op zeggen dat haar lot absoluut in een separeer koelcel van de GGZ zal eindigen. Zou zo ontzettend graag meer voor je willen doen Maud, maar tegen zo veel zielenpijn dat tegen een ieder goedbedoelende hatelijk wantrouwend gewend is te handelen valt gewoonweg niet op te boxen! Voorlopig ben ik dan ook eventjes aan de boemel…

 3. Kaskaas says:

  jamaa allee….

  Logisch. Ik denk dat de daders die kinderen geneukt hebben in het Hofnarretje ook bang zijn voor familie van de kinderen die ze verkracht hebben. Logisch. Dus die familieleden van die kinderen moeten preventief opgesloten worden met TBS en al levenslang, want anders kunnen de daders niet met een gerust hart over straat (ook al hebben ze geen wraak genomen).

  Mijn god,. Ik weet genoeg. Waarvoor klagen wie je aan Maud? Misschien krijg je nu eindelijk het politiedossier eens echt te zien. De laatste keer dat je die zag was jaren geleden en nog wilden ze je niets laten weten….. Heeft die M. zich in elkaar laten slaan door haar vriend die avond om dan daarna naar een bevriend arts te gaan voor “slachtofferonderzoek”? Alles kan. De ambtenarij is corrupt als een loge van de metselaars. Als ze claimt fysiek mishandelt te zijn, dan moet ze eerder zorgen dat jij het weet, zodat je tegenonderzoek kan doen. Nu kan dat niet meer. Te laat.

 4. Kaskaas says:

  Nu weet je wel waarom je contactverbod kreeg, dat was om te voorkomen dat je fotobewjs zou verzamelen dat ze helemaal niet mishandeld is en alles verzint. Het wijf spreekt zich uit voor Vrijheid van Meningsuiting en noemt dan Theo van Gogh als voorbeeld. Need I say more? De foto van de dader van Van Gogh voor het sleutelhuis is genomen vanuit het stadsdeelkantoor en wel de dakgoot. WTF. Gemeente Amsterdam is fout in deze WO3.

 5. Geuz says:

  Ga je naar rechtshulp voor advies?
  Kan je nog andere getuigen rekruteren, dan enkel dit blog?
  Gaarne een update als er meer bekend is.

 6. Gilaforte says:

  Ik ben hier niet verbaasd over. Jezelf wist ook wel dat je met vuur speelt en dat je in kikkerlandje moet oppassen wat je verkond. Verder ben je een vrouw en voor vrouwen heeft je tegenpartij weinig respect. Het is een formele kwestie. Er is een wet in dit land die bloggers beschermd. Een goede advocaat weet hier wel raad mee, vraagt om uitstel zodat het één en ander nog uitgezocht kan krijgen, zoals je dossier inzien en kijken wie tegen jou aangifte gedaan heeft. Waarschijnlijk meerdere. Deze rechtszaak kan jaren duren mits je weet hoe het werkt, dus neem een goede advocaat, die ziet er ook wel de meerwaarde van in. Succes Maud, je bent een eerlijke en gezonde vrouw en dat is de stekel. Wat ik wel jammer vind is, dat virtualiteit hetzelfde ziektekiem bevat dan formele rompslomp met dit soort zaken. Het blijft maar aan het praten maar lost langzaam of nooit iets op. Het verkond wel het Nieuws maar morgen is alles weer even of voor altijd vergeten. Dus ik stel voor, nodig alle geïnteresseerden eens uit in Amsterdam en laat er een interessante avond starten. Dan kun je zien wie er nou werkelijk waar iets begrepen heeft. Ik wacht nog steeds op je uitnodiging en velen andere ook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.