Mocht ik dit niet overleven …

 1. Geen onderzoek achteraf. Ik wil niet dat anderen mijn zaken behartigen na mijn dood. Dood is dood. Niemand hielp mij bij leven, dan gaat er ook niemand mee aan de haal na mijn dood. Als ikzelf mijn zaak niet meer kan behartigen (om welke reden ook), dan wil ik niet dat iemand anders dat doet. Als ikzelf mijn zaak niet meer kan behartigen, wil ik dat alles vergeten wordt. Documenten vernietigd. Alles weg.
 2. Ik heb geen erfgenamen. Niemand heeft het recht op mijn schrijfwerk of archief of fysieke bezittingen na mijn dood (of als ik anderszins niet langer de mogelijkheid heb zelf aansprak te maken op gebruik van mijn resources). Ik bezit zelf alle auteursrechten op mijn schrijfsels. Niemand heeft ooit mijn toestemming gehad foto’s van mij te maken of onderzoek naar mij te doen. Alle roerende goederen van mij moeten vernietigd worden, inclusief al mijn schrijfsels en foto’s. Ik wil dat niets bewaard wordt voor het nageslacht. Als ik deze slepende kwestie niet kan rechtzetten, dan wil ik dat niemand ergens mee aan de haal gaat.
 3. Als ze me opsluiten in gevangenis of ander instituut, dan moet mijn archief opgeslagen worden, zonder dat iemand (behalve ikzelf) ooit recht heeft het in te zien of er wat dan ook mee te doen.

Na mijn overlijden wil ik dat alles vernietigd wordt. Punt. De enige reden dat ik schrijf, is om voor mezelf een kans te creëren, dat ik ooit gewoon weg kan uit Nederland en een kans heb op een leven met voldoende mogelijkheden tot ontplooiing. Het zal voor iedereen duidelijk zijn, dat een land als Nederland een vrouw als mijzelf niets te bieden heeft. Helaas, zal eerst de rotzooi hier opgeruimd moeten worden, voor ik elders een echt leven kan opbouwen. Eenieder die aan de haal wil met “dit verhaal” voor zichzelf, hou je in!

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Free Maud, Maud Oortwijn. Bookmark the permalink.

17 Responses to Mocht ik dit niet overleven …

 1. Jonas J. says:

  Als je je nou ergens niet over druk hoeft te maken is het of iemand ‘aan de haal gaat’ met jouw zaak na je overlijden. Mensen die je gekend hebben in je betere dagen zullen om je rouwen, mensen die je via internet kennen zijn je meteen weer vergeten.
  Ik hoop dat je de ironie ziet van je oproep, gezien je eigen gedrag om – zonder toestemming van wie dan ook – belaterende en onterende artikelen/foto’s te plaatsen van talloze gestorvenen die zich verder niet kunnen verweren.

  Of je dit overleeft heb je volledig in je eigen hand. Niemand gaat je doodmaken. Je weet verdomd goed wat er in die aanklacht zou kunnen staan. Alle volgende misdrijven zijn van toepassing: bedreiging, stalking, vernieling, mishandeling, smaad, laster en belediging. Maar ik weet natuurlijk niet welke zaken wel of niet worden meegenomen.
  Dat het ernstig is blijkft uit dat de meervoudige kamer is opgeroepen: het OM gaat dus minimaal een jaar gevangenisstraf eisen. Maar, de kans dat je daadwerkelijk het gevang in draait acht ik dan weer niet zo groot; ik verwacht dat je volledig ontoerekeningsvatbaar wordt verklaard. Ik hoop dan wel voor je dat je eindelijk een hulp-traject in kan. Ook al wil je dat niet.

  Hoe moeilijk het ook is, maar het is je enige kans dat je ooit de helderheid gaat krijgen dat je beseft dat niet het gedrag van 7 miljard aardbewoners is wat je dwars zit, maar dat je zelf de enige bent op deze planeet die het idee kan veranderen dat alles en iedereen achter je aan zit.
  Dat vergt vreselijk veel moed, maar ik hoop echt dat er een dag komt dat je die moed kan opbrengen.

  Praktisch gezien is het het belangrijkste om ervoor proberen te zorgen dat je huurders blijven doorbetalen in de tijd die je van huis zult zijn. Zodat je straks niet helemaal bij punt nul opnieuw hoeft te beginnen.

 2. waterman10 says:

  Wat een larie koek allemaal. Iemand of meerderen willen jouw ziel breken.
  Ik heb met je te doen Maud na je vorig artikel te hebben gelezen.
  Maar bekijk het eens van de nuchtere kant.
  Het is maar een A4 papiertje wat totaal geen waarde heeft.
  Je wordt verdacht van het plegen van strafbare feiten?
  Alleen die stalkers noemen niet wat die strafbare feiten zijn.
  Om jouw te mogen dagvaarden moeten minstens de strafbare feiten benoemd worden.
  Als puntje bij paaltje komt kunnen ze dit niet en dat weten ze maar al te goed die zieke bureaucraten.
  Daarom…………………die brief is gewoon angstzaaierij. Niet in trappen beste vrouw.
  Daarbij, was die brief aangetekend?
  Als die niet aangetekend is kun je hem als niet ontvangen beschouwen.
  Wel niet slim van je dat je deze brief nu hier publiceert,want daarmee heb je eigenlijk aangegeven deze te hebben ontvangen.
  Dat geeft de laffe stalkers weer reden om zich in hun handjes te wrijven.

  • Xara says:

   In de dagvaarding zullen wel de strafbare feiten genoemd worden. Dit is slechts een brief om te informeren over rechtsbijstand. Wel heb ik mijn twijfels bij die brief, maar neem aan dat Maud inmiddels wel heeft gebeld naar de verkeerstoren? En strafbare feiten? Ja je kunt inderdaad best een lange gevangenisstraf krijgen voor smaad en laster.

  • waterman10 says:

   Wanneer is het dan smaad en laster en is het strafbaar?
   Iemand die onafhankelijk onderzoek doet psychiatriseren, dat is smaad en laster uitgevoerd door spindoktoren.
   Maud kan in deze de spindoktoren die deze brief hebben opgesteld aanklagen voor inbreuk op privacy,stalken dus smaad en laster.
   Vervolgens kan ze een paar miljoen schade vergoeding claimen voor het verstoren eb kapot maken van haar levensvreugde.
   Je begrijpt er niets van Xara.
   Ben jij soms die Xara van die swapichou trollen?

  • maudoortwijn says:

   Ik denk aan wel meer dan een paar miljoen schadevergoeding. Ze zijn namelijk begonnen nadat ik de CITO-toets deed. Jammer dat niemand heeft laten weten wat het probleem was…

 3. Bas says:

  De kans dat Maud door ‘ complicaties’ dood in de cel word gevonden of nooit bij een instelling aan komt zit er 99% in.
  Daar duid al de dagvaarding naar.
  Want voor dat Justitie in dit land uberhaupt iets doet nationaal of internationaal mag dat tegenwoordig al een wonder heten.
  Maud die al jaren van angst door ervaringen geen fantasien of psychosen omdat het in uw gespleten persoonlijkheid van mono tracke brave bruger levendje niet voortkomt.
  Gebeurtenissen van constante stalking terreur zich al jaren als een doodsbang vogeltje helemaal heeft opgesloten in een kelder.
  Dag en nacht zich tegen over iedereen heeft moeten verdedigen.
  Geen familie of echte vrienden heeft die ze kan vertrouwen en dat ook al niet in haar jeugd en rest van haar leven gekend.
  Is diep en dood ongelukkig en jonge vrouw zo lang zonder liefde, geborgenheid, bescherming, veilig gevoel, genegenheid van warmte zoals een knuffel, iemand die niet haar naar beneden trapt en haar ervaringen voor gek verklaart, maar iemand die zegt hoe bijzonder ze is, hoe mooi, lief en sterk. Hoe slim en intelligent haar onderzoeken zijn, dat ze okay is en hoe fijn het is dat ze bestaat heeft gehoord en gevoeld.
  Is al jaren geleden van binnen al door het Vrijmetselaars Koninkshuis, Generale staten en ratten stad Amsterdam vermoordt.
  Straf rechtelijke feiten , kijk haar blog heeft elke dag geschreven, ze word gezondebokt om gedoofpot te worden.
  En dan isoleer cellen, ijskoude , keiharde, gemene , sadistische penitentiaire inrichtingen behandelingen.
  Vermoorden ze haar niet, dan vermoorden ze wel het laatste licht in haar door die psychologische martelingen nu ze aan het einde is van haar latijn en al heel lang niet meer naar buiten durft aleen heel snel voor een paar boodschappen van het onder nibud minima wat twee kamers verhuren opbrengt met aftrek van hypotheek en andere woonlasten.
  Rest In Peace Maud het einde van je Hell je leven in Nederland is in zicht, eindelijk een verlossing van de beesten van het koningshuis, RVD en AIVD.

  Oh en Maud , ik zal je laatste wensen niet opvolgen want ze zijn het relaas van iemand die enorm depressief is gemaakt en ze extreem minderwaardig voelend hebben gemaakt, jou hebben laten denken en voelen dat jij geen enkel menselijk recht hebt, je spreekt spiegel taal.
  Ik haal de onderste steen boven en bouw er een voetstuk van en plaats je daarop, internationaal als een Anna Frank.

 4. Bas says:


  Maar mens u bent een zoogdier, u zult het nooit alleen kunnen.
  Daarvoor heeft u familie, buren en echte vrienden.

 5. Bas says:


  Elk mens dat alleen opstaat tegen de duivel en zijn vrijmetselarij en hun zionisme christianity insanity nazi nasa science fiction religions creaties.
  En hun van geen kwaad bewust, goed gelovige slaafse burger bevolking.
  Gaat compleet kapot en spreekt alsof ze niets meer waard is en ook niet meer herinnerd wil worden terwijl ze dat al is zonder familie, buren en echte vrienden die ze kan vertrouwen en op kan bouwen.
  Wij de Nederlanders hebben Maud Oortwijn vermoord tot een hoopje ellende dat niet meer de kracht nog het geld heeft zich te kunnen verdedigen tegen de Vale Gieren van Justitie en de GGd & GGz:
  https://maudoortwijn.com/2016/09/21/mocht-ik-dit-niet-overleven/

 6. Herman says:

  L.S.,
  Geachte Maud Oortwijn,
  Voorop gesteld dat u sinds uw schrijven over de zaak van Dascha Graafsma mijn aandacht begon te trekken, u op de één of andere wijze in mijn gedachten bent gebleven. Uw schrandere opmerkingen en de wijze waarop u details opmerkt zijn mij niet ontgaan!
  Maar ook uw levenslot valt te beklagen en al helemaal toen mij opviel dat de GGZ in het “spel” zit en u allicht op elke computer bij instanties voorkomt als een “gestelijk recidiviste”. Het valt te vergelijken met TBS en daar komt u helaas zomaar niet vanaf. U heeft als het ware “levenslang” achter uw rok hangen.
  Maar niet té diep getreurd: thuis heb ik privé een la opengetrokken en ben even snel voor u gaan controleren waar deze brief afkomstig van is, zodat u wat meer zekerheid krijgt.
  Deze brief zouinderdaad niet officiëel zijn. Is bovendien (wat u al dacht) afkomstig van een dame rond de 45 jaar en werkzaam is bij de GGZ!
  Het is -zoals het ‘t RIAGG betaamt- een stiekeme hatelijke steek… u bent niet “gek” maar wij maken u wel paranoïde (alle beetjes helpen nietwaar?).
  Het bezit van een eigen woning in deze dagen en zéker in uw situatie lijkt mij geen pré. Het is bovendien een ernstige crisistijd (meer dan ooit) en normaal gesproken raakt u uw woning zomaar niet kwijt, tenzij u misschien op een plek/stad woont waar de woningcorporaties er veel voor over hebben, omdat het hen goed uitkomt om uw woning over te nemen.
  Zo ja: verkopen die “zooi”en ga vooruitdenkend een richting uit waar u niet meer opvalt: iets kleins en pittoresk gelegen, een gezellig “Dorpscafé’in bijvoorbeeld Drente, aan het water gelegen enzovoort, vèr weg uit de buurt van dit opererende GGZ domein… kan u nog wel eens een handje rust geven.
  Gewoon onopvallend leven gaan leiden (onderduiken).
  Dit type huisjes waar ik op doel zijn soms al vanaf zo’n 60.000 te koop.
  De moeite waard dusom te laten bezinken.

  Kennelijk loopt u misschien belanghebbenden in de weg…

  Nou ja, wat Dascha betreft heb ik vernomen dat haar familie enkele ringetjes etc. als “bewijsstukken” van de politie hebben ontvangen. Wel zo netjes, maar hebben zij ook Dascha zèlf mogen indentificeren?. “Het schijnt allemaal wel mee te vallen” zo las ik en nou breekt bij mij de klomp. Zo nee (wat ik verwacht) dan moeten wij alweer gaan vertrouwen op een verslag op papier… zie die en die zaak (weet u wel). Eérst zien en dan geloven.
  Want: voor hetzelfde kan er iemand anders zijn aangereden! En dan geraken we op het spoor van de misdaad dunkt me…

  Nou, dat was het voor even.
  Good Luck CharmDear Lady

  Herman

  NB: een niet te vergeten film waarin dit pientere meiske speelde!

  • maudoortwijn says:

   Welke brief is niet officieel en afkomstig van iemand van de GGZ? Hoe zou u dit weten? Ik hoor graag de feiten.

  • Herman says:

   Dag Maud,
   Het gaat over de brief die u publiceerde welke de datum 20 september in uw brievenbus belande. Maar u wist niet vanwaar enz. Sommige van mijn gaven houd ik liever op de achtergrond: beschouw mezelf nog immer als een muzikant met zeg maar een avontuurlijk leven. Alles leek wel te draaien om de 12 jaar. De volgende fase van telkens maar zoeken was bijvoorbeeld de waarheid in de Schrift en ja hoor daar belande ik bij een leraar die thuis met een stelletje losgeslagen figuren onderricht gaf… ook zoekende tussen al de leugens. Hij overlleed. Daarna (je wordt ouder) zocht ik naar het waarom ik zomaar kan zeggen en of dingen kan zien die niet iedereen geërfd heeft en belande bij een leraar die zijn talent(en) niet voor het geld wilde gebruiken. Ook hij overleed vorig jaar.

   Ik heb in mijn leven veel kunnen bereiken als muzikant… de 1e violist van het Gelders Orkest kwam tot de conclusie dat ik geniaal was, terwijl hij nota bene het gymnasium deed en tegelijkertijd het conservatorium. Hij en ik stonden bij elkaar als twee verbaasde mensen. Raar: ik zou met alleen al mijn muzikale gehoor niet naast hem kunnen staan en hij snapte geen soelaas waar ik het vandaan haalde.
   Zo begon bijvoorbeeld onze “twist”. Ik: “Dat is geen Bach, je speelt het verkeerd”.
   Hij: Hou op, ik heb het uit 1e hand en daarmee uit de èchte Bach kenners”. ‘k Kwam terug met een boek en liet het originele handschrift zien van de meester zelf…
   Bach leefde in een heel andere tijd waarin muziek sierlijk werd gespeeld.
   Mijn broer (absoluut muzikaal gehoor en fotografisch geheugen en bijzonder verstand) het is echt waar Maud… een haast knettergekke familie zou je zeggen wees mij op het feit dat ik een heel zeldzame gave had. En tterwijl hij dit zo zei vulde ik hem aanmet “daar komt Ingrid aan”. Hij schrok zich “dood”. Daar fietste zij vanachter mijn rug voorbij. Dus bewijs van het talent à la minuut.
   Maud, wie dit niet kent en zoals mijn broer het vooral van het verstand moet hebben, die snapt zoiets niet. Mee eens?
   Ik sta op m’n 65e niet meer op de bühne en zit knus in mijn eigen hoekje thuis. Leef niet voor geld en hoor zelfs niet in deze eeuw thuis.

   Ik wilde altijd alleen maar met mijn talenten leren omgaan. Centen verdienen interesseert mijn geen fluit.

   Wat ik kan doen is u enkel raad geven.

   Groet,

   Herman

 7. waterman10 says:

  Ik wilde altijd alleen maar met mijn talenten leren omgaan. Centen verdienen interesseert mijn geen fluit.

  Wat een flapdrol die Herman.
  Herman is nu de 65 gepasseerd.
  Hoe heeft Herman eigenlijk al die jaren zijn brood betaald ?
  Want centen interesseert hem niet.
  mag je gelijk je pensioen terug storten Herman.
  Die centen interesseren je toch niet dus daar je kun je zonder.
  Ga jij maar fijn met je viooltje spelen bejaarde man en laat Maud met rust.

 8. 🏡 says:

  U bent een intrigerend mens mijnheer Herman 😊
  Ik ken u niet, maar u (om)schrijft u zelf zo prachtig dat ik u haast kan zien zitten.
  Maud heeft behoefte aan harde feiten, denk ik, om te bewijzen.
  Los daarvan denk ik (ook op basis van ‘slechts’ een heel sterk gevoel) dat u gelijk heeft,en het een valse opzet,een streek is van iemand.
  Een persoon die inmiddels weet, dat bij Maud de symboliek van zo n nare brief op Prinsjesdag 20-9 dubbel zo hard aankomt.
  Verkopen en verhuizen klinkt als vluchten en schuilen. Maar een droomvlucht is ook een vlucht. En een veilig eigen huisje op een onopvallend plekje maakt van schuilen een warm thuis.
  Maud, ik vind het zo gek nog niet. Tijd voor een nieuwe fase in je leven?
  Gun het jou.
  Liefs 🙋🏼

 9. AIBVD says:

  Trap er niet in hoor Maud! Ik heb na zijn inderdaad wat warrig overkomende ‘feiten’-relaas ‘Herman’ even voor je ‘gegoocheld’…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.