In welke zaken zit een verwijzing naar 223?

 • Corry Theeuwes uit Gilze-Rijen werd vermoord op 22 maart 1955. Zij was geboren op de 222e dag van het jaar, 9 augustus 1930. Dat is een 222 en 223.
 • Prostituee ‘Magere Josje‘ is op 11 augustus 1957 dood gevonden (223e dag).
 • Op 22 maart 1984 vond de drievoudige gezinsmoord op  Bolhaar plaats.
 • Op 22 maart 1989 ging ikzelf met mijn klas naar Amsterdam, om een toneelvoorstelling van Taming of the Shrew te zien. Wij hebben ook een uurtje De Dam bekeken (het plein voor het paleis op de Dam). Achteraf werden we bekeken…
 • Manon Seijkens is op 23 februari 1995 gecremeerd in Helmond.
 • Zaterdag 22 maart 1997 werden in Cuesmes (België) vele vuilniszakken met lichaamsdelen van vrouwen gevonden, wat werk was van de Slachter van Bergen. Als die (grote) vondst gedaan wordt, beseft men dat er sprake is v.e. seriemoordenaar.
 • Op 11-8-1997 (223e dag van het jaar) werd in Amsterdam de bordeelhoudster Ina Vos (70) in één van haar peeskamers aan de Oudezijdse Achterburgwal vermoord.
 • Nicky Verstappen werd op op 11 augustus 1998 (223e dag) vermoord gevonden.
 • Op 23 februari 2002 werd de Colombiaanse presidentskandidaat Betancourt ontvoerd samen met haar campagneleidster Clara Rojas. Zij waren zelf samen naar een checkpoint van de FARC gereisd, om in gesprek te gaan met communistisch FARC.
 • Op 22 maart 2014 schieten twee mannen in de Amsterdamse Schinkelbuurt Mohammed el Mayouri (30) op straat dood.
 • Els Borst is geboren op 22 maart (223) en zogezegd overleden op 8 februari 2014.
 • De in de media gerapporteerde aanslagen in Brussel waren op 22 maart 2016.
 • De Orlando aanslag op 12 juni 2016 was zogezegd gedaan met een 9mm Glock pistool en een 223-kaliber SIG Sauer AR-15-type geweer. illuminati-symbol-Bones-Logo

De lijst is niet compleet.


 

ps. In Twin Peaks wordt Laura Palmer vermoord op 23 februari, 223. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Vrijmetselaars and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to In welke zaken zit een verwijzing naar 223?

 1. Jimmy de Pimmy says:

  JonBenet Ramsey (6 jaar oude beauty queen, werd zozeidenze vermoord gevonden op 25 dec 1996)…. zij is exact 2333 dagen oud geworden. Ook een verhaal.

  • Jimmy is Back says:

   Er zitten meerdere verwijzingen naar 118 in de zaak. Het losgeld. Psalm 118 open op tafel (geschreven door King David?). En de bonus van de vader was dat jaar 118K USD. Nu is 11/8 de 223e dag van het jaar. Maar ook dat kan toeval zijn. De drie 118’s in de zaak zijn geen toeval, want dat is teveel toeval. Dan weten de ouders dat ook.

   Als het weer zover is, dan zal ze waarschijnlijk niet eens mee naar huis zijn geweest. Is ze nooit terug gekomen (mogelijk) van het dinner bij de Whites. Logisch is dat makkelijker. Alles in huis is dus weer eens scene. Hmmm, ik weet het nog niet.

  • Jimmy is Back says:

   De begrafenis was op de verjaardag van de moeder van JonBenet. Wie organiseert een begrafenis op de verjaardag? De dag van de begrafenis kan je kiezen. Een normaal mens doet het dan niet op de eigen verjaardag, want je zult er nog jaren lang aan moeten denken. Een dag eerder is dan altijd beter….

  • Jimmy is Back says:

   Stel, Jonbenet is vermord op 23 dec en het hele 24 dec etentje bij White was zonder Jonbenet…. Dan zitten er exact 1811 dagen tussen het ongeluk van halfzus (22) op 8 januari 1992 en de zogenaamde dood van Jonbenet.

   Mijn indruk? Er zijn wel veel vrouwen rondom John Ramsey die jong doodgaan. Twee dochters en twee vrouwen. Er moet dus of een link zijn met die familie of het s een hoax en ze wonen allemaal gezellig op Haiwai nu met een andere haarkleur.

   Een Vrijmetselaars toestand kan ook weer goed, omdat er teveel rare dingen zijn van verschillende mensen rondom het gezin. Het etentje met Santa op 23 december. Een optreden in winkelcentrum op 22 december. Het etentje bij White op 24 december. De metselaars werken, door veel verdachte mensen erom heen te introduceren, maar waarvan er geen is die het allemaal gedaan kan hebben. Ze is dus ook echt niet in de nacht van 24 op 25 december vermoord in de basement in dat geval, want dan zou er een case kunnen worden gebouwd tegen familieleden.

   Dus wat denken we?
   a) Is het een hoax misschien? Iedereen aandacht? De foto’s van autopsie overtuigen mij niet van een overleden persoon. Huid nog te goed (foto’s lijken in geheel grauw gemaakt) én zelfs haar nagels zijn nog netjes verzorgd. DIt is geen gevecht geweest ofzo.
   b) Ze is vermoord eerder, bij het etentje van White of op het etentje van 23 december.

   In ieder geval klopt die hele familie niet.

  • Jimmy is Back says:

   ps. Ze woonden in de plaats Boulder, wat betekent “specifieke ruwe steen”. Pa werkte eerst voor het leger en daarna eigen bedrijf dat onderdeel werd van Lockheed Martin. De overleden dochter (22) was een stewardess voor Delta Airlines, die van de piramide logo.

  • Jimmy is Back says:

   Lijkvlekken ontstaan na 2 uur na de dood al en zijn helemaal zichtbaar na 12 uur na de dood. Na 24 uur zijn de lijkvlekken permanent. Dus, als ze in de nacht van 24 op 25 december volgens ouders ontvoerd moet zijn, en wordt gevonden op 26 december….. dan zijn er echt wel lijkvlekken te zien bij de autopsie. Ik zie ze alleen niet. Niet aan de voorzijde en niet aan de achterzijde. Jonbenet heeft op de autopsiefoto’s een relatief normale kleur. Haar gezicht is bleekjes (kan poeder zijn). Misschien heb ik ongelijk, maar als ik gelijk heb, dan is dit een hoax.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.