Moorden op 24 november: messteken en bergschoenen

Op 24 november hebben diverse moorden plaatsgevonden, die meer aandacht zouden moeten krijgen. Waarom niet?

Er zijn een aantal moorden met gruwelijk veel messteken, wat op zich al opvallend is. Het is namelijk zeer vermoeiend voor een dader om vele tientallen messteken toe te brengen. Bovendien zijn het relatief veel kindermoorden. Voor zover mij bekend, zijn slachtoffers niet seksueel misbruikt, hoewel er indicaties zijn van een occulte moord (dus lustmoord).

 • 1963, Dallas, Lee Harvey Oswald (24 november zogezegd vermoord), politiebureau
 • 1989, Amsterdam, Marie Christine Jonas “Luna” (24/25 november), in peeskamer
 • 1990, Den Haag, Eddy Moonen (vermoord door trappen en pollepel)
 • 1994, Den Haag, Felicita Oostdam (geboren 25-8-1985), kindermoord
 • 1994, Sittard, Janine Smeets (geboren 1-12-1967), doodgeschoten in reisbureau
 • 1996, Wouter IJspelder 22 jaar (geboren 17-11-1974)
 • 1997, Amsterdam, Henk Opentij en Mary Run (24 november), bejaard echtpaar
 • 2000, Marcel Keizer (24 november 2000), NVU/Centrumpartij-activist
 • 2004, Amstelveen, Anton Tienhoven (24/25 november), ex-Fokker in schuldsanering

Het is niet opvallend, dat er meerdere mensen zijn vermoord op 24 november. Het is wel opvallend, dat er meerdere moorden zijn geweest die een occult motief suggereren, zoals bij Felicita Oostdam, Henk Opentij en Mary Run, Eddy Moonen, en Anton Tienhoven. Verder is het opvallend, dat hoewel deze zaken “het goed zouden doen in de media” er amper aandacht voor is geweest. Wie kent de zaak Eddy Moonen of Wouter IJspelder?


ps. In Duitsland wordt 9 november de Schicksalsdatum genoemd, omdat er die dag in verschillende periodes politieke acties hebben plaatsgevonden, die de Duitse geschiedenis een bepaalde wending hebben gegeven (val Berlijnse muur, Kristalnacht, November-revolutie etc.). Kennelijk betekent die datum iets.

pps. Op 24 november 1990 is Eddy Moonen gevonden, mogelijk 22/11 vermoord, o.a. door een telefoonsnoer om zijn nek te winden. Mary Run werd in 1997 gevonden met een elektriciteitssnoer over/om haar benen heen gelegd. Henk Opentij zou zijn scheerapparaat nog met het snoer in het stopcontact in de keuken hebben (iets wat eigenlijk niemand doet, scheren in de keuken en het snoer er in laten). Dat is driemaal een snoer. Zowel in het geval van Eddy Moonen als Opentij & Run is er een afdruk van een bergschoen gevonden ter plekke. 

ppps. Op 24 november 1991 is Freddy Mercury overleden aan AIDS. Op 24 november 1994 ging er een bom af in de Laurierstraat in de auto van Rob Scholten. Op 24 november 1971 zou ene Dan B. Cooper een 727 kapen en met $ 200.000 per parachute verdwijnen. Allemaal vreemde zaken die overmatig veel media-aandacht hebben gehad. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

5 Responses to Moorden op 24 november: messteken en bergschoenen

 1. Pingback: Moorden op de datum 2 november | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. Jimmy is Back says:

  Roofmoord op NVU’er Marcel Keizer 24-November-2000
  Postby Führer » Sun Dec 13, 2009 6:30 pm

  De Haagse Courant van zaterdag 25 november maakt melding van een 43-jarige man die een dag eerder voor zijn sleutelservice in het overdekte winkelcentrum Markthof in Den Haag is neergeschoten. De dader ging er op een fiets vandoor. De winkelier werd getroffen in de hartstreek, een spoedoperatie mocht niet meer baten. De sleutelservice verkocht ook luchtdrukwapens en messen. Eerder kwam de man in de publiciteit als iemand die er extreem-rechtse ideeën op nahield. De toedracht van de moord is nog onduidelijk, aldus de Haagse Courant.

  ——————————————————————————–

  Als je de handel en wandel van extreem-rechts in Nederland de afgelopen decennia gevolgd hebt weet je direct om wie het hier gaat; Marcel Alexander Keizer uit Pijnacker. Geboren in 1957 en vanaf 1984 eigenaar van de eenmanszaak “Aan de Markthof Sleutelshop”.
  Marcel Keizer was vanaf begin jaren tachtig actief bij de NVU. Zo was hij voor deze partij lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 1982 in Den Haag. Eind jaren tachtig werd hij lid van de CD. Keizer was actief bij diverse schietverenigingen. Hij was tot zijn dood bestuurslid van de, aan de NVU gelieerde, “Nederlandse Gravenstichting” en de “mr. F. Zoetmulderstichting”. De onlangs afgetreden NVU-voorzitter Joop Glimmerveen is bij deze beide stichtingen nog wel de voorzitter. Alle andere bestuursleden zijn al eerder afgetreden, waardoor Keizer samen met Glimmerveen overbleef.

  Naar de redenen voor Keizers vroegtijdige dood valt slechts te gissen. Hij verkeerde in omstreden milieu’s van schietverenigingen en neo-nazi’s en in 1994 bleek dat hij informatie hieromtrent doorspeelde aan een bevriende politieagent die voor de Regionale Inlichtingendienst werkte. Keizer zou weinig moeite hebben om met de politie te praten, iets wat hem ook al eens in de problemen had gebracht in het Haagse criminele milieu. Ook had Keizer in die tijd enkele slaande ruzie’s met de nieuwe vriend van zijn ex-vrouw. Maar of in dit alles de oorzaak van de schietpartij gezocht moet worden is vooralsnog onduidelijk. Volgens de Telegraaf was de dader een “ongeveer 18-jarige jongen met een negroïde uiterlijk”.
  ————————————–

  Of was deze jongen ook een undercover type die een nieuw leven wilde? Kan allemaal. Sleutelservice is wel typisch zo’n beroep voor een metselende stille.

 4. Jimmy is Back says:

  Waar was dat dan?

  Parkeergarage Markthof is hier, bijna tegenover het gemeentehuis aan het Spui.
  https://www.google.nl/maps/place/Parkeergarage+Markthof/@52.0765746,4.3123266,17z/data=!4m5!3m4!1s0x47c5b72394f74f43:0x6666150677ba30dd!8m2!3d52.0767296!4d4.315041

  Is dat de locatie geweest, daaro?

 5. Jimmy is Back says:

  Dan B. Cooper?

  Dat moet dan een anagram ofzo zijn.

  Daniel Benyamin (Benoni) Cooper?

  Daniel: God is mijn rechter.
  B? Benyamin: 12e zoon van Jacob, jongste broertje van Daniel ook wel Benoni genoemd.

  Cooper?
  English: occupational name for a maker and repairer of wooden vessels such as barrels, tubs, buckets, casks, and vats, from Middle English couper, cowper (apparently from Middle Dutch kuper, a derivative of kup ‘tub’, ‘container’, which was borrowed independently into English as coop). The prevalence of the surname, its cognates, and equivalents bears witness to the fact that this was one of the chief specialist trades in the Middle Ages throughout Europe. In America, the English name has absorbed some cases of like-sounding cognates and words with similar meaning in other European languages, for example Dutch Kuiper. Jewish (Ashkenazic): Americanized form of Kupfer and Kupper (see Kuper). Dutch: occupational name for a buyer or merchant, Middle Dutch coper.

  Ach, er wordt zoveel aan gerefereerd in allerlei TV series (prison break etc) dat dit wel een complot moet zijn. Als het echt was gegaan zoals gepland dan had niemand er meer over.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.