Nacht van 12 op 13 september 4.00h wéér een helikopter cirkelen over mijn huis

Het is nog steeds niet voorbij. Op 16 mei 2016 werd ik bijvoorbeeld om 4.00h in de ochtend gebeld door stalker “Mark van de Velde” annex Adama’s. Op 13 mei 2016 om 4.00h in de ochtend cirkelde er wéér een helikopter over mijn huis. Dit is niet normaal. Ik werd er wakker van.

Omdat de helikopter niet wegging, ben ik opgestaan en heb een video gemaakt.

Natuurlijk heb ik even gekeken of er misschien iets anders aan de hand zou zijn in mijn buurt. Op 112 melding staat niets wat de helikopter verklaart. Ook zijn er geen politiemeldingen op 13 september in de nacht. Een helikopter, zomaar.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Free Maud, gang stalking, Maud Oortwijn and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Nacht van 12 op 13 september 4.00h wéér een helikopter cirkelen over mijn huis

 1. AIBVD says:

  Geloof me Maud, wanneer ik weer eens wat bezoekers voor hun nachtelijke vlucht naar Schiphol of Rotterdam heb te brengen zal ik in het vervolg wel een peilsignaal als welgemeende opsteker naar je toeseinen. Afgesproken? Beloof je dan de beelden daarvan eveneens hier op je blog te publiceren? Alvast bedankt. Even alle gekheid op een stokje. Tijdens mijn brevetlessen was het absoluut vereist om via de blindvlieg behendigheid onder alle omstandigheden goed te kunnen opstijgen en landen. Ben daardoor vanwege mijn toen opborrelende talenten een expert in Offshore vluchten geworden. Bovendien, met name in de randstad opereren tegenwoordig vele particuliere luchttaxi bedrijven die daarbij 24/7 hun diensten op de vrije markt zullen blijven aanbieden! Wen er dus maar vast aan… Zelf bevind ik mij geregeld ook in de randstad, en als ik persoonlijk daarbij om elke s’ nachts overvliegende muggenzifter moet gaan hyperventileren heb ik na een bepaalde tijd dus gewoonweg geen normaal leven meer over. Hoop hierbij je ongerustheid omtrent mijn zogenaamde stalksessies enigszins te hebben weggehaald. Van mijn ongelofelijke & opwekkende powerkarma zult u in ieder geval nooit meer ongewenste liefdesenergie krijgen toebedeeld. Chaitos…

  • maudoortwijn says:

   rondjes vlogen ze, om mijn blok, om 4.00-4.30h in de nacht. sorry, maar welke legale landingsplaats/vluchtroute heeft een kopter rond die tijd in de nacht in een woonwijk?

 2. Gilaforte says:

  Leuk en humoristisch geschreven tekst. Te overwegen om op het platte land te wonen waar de sterren nog te zien zijn is een overweging, steden zijn en worden steeds drukker.

  • Gilaforte says:

   Misschien en geheime missie? Kan van alles zijn. Er gebeurd meer dan men denkt, zeker in Adam´s hartje. Hiervoor betaald ,men ook aardig wat, wil men in Adams hartje wonen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.